Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχεις δικιο με εξαιρεση το 1ο Silent Hill που βλεποταν τα υπολοιπα το χαος.

Αντιθετως σε animated εχουν κανει μια χαρα δουλεια ρε γαμωτο.. :(

https://www.youtube.com/watch?v=B0usPpABXSk

Και αλλα πολλα..

Ο λογος ειναι οτι απλα απευθύνονται σε εμας. Όταν λέω εμάς εννοώ gamers, nerds κτλ.

Μια φορα έβαλα στη γυναίκα μου να δει anime και σε 5" το κλείσαμε. Να δεις όμως πως της άρεσε το prince of persia που επαιζε ο Gyllenhaal.

Δημοσ.

Ο Tom Holland καλός είναι εάν παριστάνει τον Drake μέχρι τα 16, σαν ενήλικας όμως πιστεύω ότι φυσιογνωμικά ο Bradley Cooper είναι μονόδρομος

Το παιδί που παίζει κιθάρα στο drake και josh στο nikelodeon εννοείς;

Δημοσ.

και διάλεξαν να παίξει τον Venom ένας υπέρτατος ξανθός φλόρος ύψους 1.50-1.60 με τα χέρια στην ανάταση, ενώ κανονικά ο Venom σ

Καλα ηρεμισε, 1,75 ειναι ο Hardy, αλλα και περα απο αυτο δεν ειμαστε στο 1950 για να μην μπορουν να δωσουν υψος εκει που χρειαζεται στις ταινιες. Θα βρουν τροπο να φαινεται οπως πρεπει.

/offtopic

Δημοσ.

Εχεις δικιο με εξαιρεση το 1ο Silent Hill που βλεποταν τα υπολοιπα το χαος.

Αντιθετως σε animated εχουν κανει μια χαρα δουλεια ρε γαμωτο.. :(

EΜένα και το Prince of Persia μου άρεσε πολύ, ενώ και το Warcraft ήταν τουλάχιστον αξιοπρεπές...

Δημοσ.

Ξενερα...λες και δεν έχουν ηθοποιόυς να διαλέξουν να μου πεις τα ίδια κάνουν και με το νέο tomb raider...

Δημοσ.

@overpower φίλε μου μάλλον έχεις μπερδέψει το Spiderman με το Batman. Τον Venom (εχθρό του Spiderman) τον έπαιξε ο Topher Grace, ενώ τον Bane ο Tom Hardy που ανέφερες εσύ. Miscast τρελό στην περίπτωση του Venom.

• Super Moderators
Δημοσ.

@overpower φίλε μου μάλλον έχεις μπερδέψει το Spiderman με το Batman. Τον Venom (εχθρό του Spiderman) τον έπαιξε ο Topher Grace, ενώ τον Bane ο Tom Hardy που ανέφερες εσύ. Miscast τρελό στην περίπτωση του Venom.

Ανακοινώθηκε τις προάλες ότι ο νέος Venom θα είναι ο Tom Hardy...

https://www.nytimes.com/2017/05/21/movies/tom-hardy-to-star-in-venom.html?_r=0

Δημοσ.

@thresh, σε αυτή την περίπτωση μια χαρά. Αλλά πιστεύω πως ο φίλος neogeo1982 εννοούσε τον παλιό Venom. Γιατί ο Hardy έχει όντως το σωστό φιζικ για το ρόλο.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Απο οσο θυμάμαι ολες οι μεταφορες video game σε ταινία ηταν χάλια, γιατι αυτο να ειναι διαφορετικό;

Με εξαιρεσεις τα Prince of Persia: The Sands of Time, Silent Hill και Mortal Kombat θα συμφωνησω.

Επισης υπαρχουν και οι animated ταινιες, με τις οποιες ασχολειται λιγοτερο το κοινο. Πχ το Dead Space: Downfall ηταν πολυ καλο, μαλιστα τελειωνε εκει που ξεκινουσε το παιχνιδι.

Υπαρχουν ομως και οι αποκαρδιωτικες προσπαθειες, οπως πχ το Final Fantasy VII: Advent Children ή το Resident Evil: Degeneratation, που ουδεμια σχεση εχουν με τα original παιχνιδια, και ειναι απλα "αρμεγμα".

Σχετικα με το θεμα τωρα, ο ηθοποιος αυτος ειναι ασχετος με τη γνωστη φυσιογνωμια του Drake. Οχι απλα δεν του μοιαζει, αλλα ειναι και πολυ νεαρος για το ρολο. Ξεμειναν απο ηθοποιους εκει στο Χολυγουντ;...

• Super Moderators
Δημοσ.

@thresh, σε αυτή την περίπτωση μια χαρά. Αλλά πιστεύω πως ο φίλος neogeo1982 εννοούσε τον παλιό Venom. Γιατί ο Hardy έχει όντως το σωστό φιζικ για το ρόλο.

O Topher Grace είναι 5 πόντους ψηλότερος (1.80) από τον Hardy... :P

Πιο κοντά στα 1.88 και 1.93 των Flash Thomson και Eddie Brock.

Δημοσ.

Να θυμίσω το resident evil που έχει ταινίες όσες και ο 007 (και να πεις πως μπορείς να τις δεις ... crime by sony pictures )

Δημοσ.

Και η Lara Croft ειναι μια καλη περιπτωση. Βγαινει και νεα ταινια με super πρωταγωνιστρια... Alicia Vikander

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...