Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

-ετσι για το yolo έχω να δηλώσω πως έχω AMD Athlon X4 840 AMD Radeon R7 240 και 4 GB Ram :D

δείτε τι κάνει κανείς με τα λίγα!..

Counter Strike Global Offensive on AMD Radeon R7 240

..Φάτε τη σκόνη μου!  B)  :D  :lol:  B)

"Έτσι για το yolo" το περιεχόμενο του μηνύματος είναι σχετικότατο με το θέμα...ειλικρινά :rolleyes:... 

@Razorblade τελικά έβαλες τον 7600k στο μηχάνημα ; 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι δικές μου παρατηρήσεις αλλά ατόμου που αγόρασε τον I7 7700k στο Skroutz, αλλάζοντας από 6600Κ σε 1440p σύστημα με GTX 1080.

Επειδή χρησιμοποιήθηκαν σαν επιχείρημα απόψεις που γράφονται στο Skroutz για ένα άλλο CPU που κάποιοι τις θεωρούν ευαγγέλιο , έφερα σαν αντιδειγμα μια άποψη που λέγεται για τους I5/I7.

Αν αυτή την θεωρείτε λάθος, τότε με ποια ευκολία κρίνετε σαν ορθες άλλες απόψεις ????

Αναρωτιέμαι ....

Δεν κρινω κατι λαθος.δεν ξερω τοσα πραγματα.ξερω σιγουρα ομως πως ο ι5 7600κ στα 4.5 που θα δουλευει με ενα ελαφρυ οβερκλοκ δεν θα μου κανει μπουκαλι στην 1060 με τιποτε.ο ι7 6700 που ειχα ηταν οβερκιλ

"Έτσι για το yolo" το περιεχόμενο του μηνύματος είναι σχετικότατο με το θέμα...ειλικρινά :rolleyes:...

@Razorblade τελικά έβαλες τον 7600k στο μηχάνημα ;

απο την αρχη ειχα πει πως μαλλον αυτον θα εβαζα.η απορια που ειχα και εχω ειναι αν θα τα βγαζει περα ο επεξεργαστης σε 2 χρονια η θα χρειαστει παλι αναβαθμιση.ryzen δεν σκεφτηκα ποτε να βαλω παρ ολο που σεβομαι τις αποψεις ολων εχω διαβασει πως εχει πολλα compatibility issues and optimizing κακο στα παιχνιδια οπου θα ειναι η κυρια χρηση που θελω το πισι.δυστυχως καθε θρεντ γινεται ντερμπυ αναμεσα στους ιντελ και τους ρυζεν που στην τελικη μπορει να ειναι και καλο για εμας τους καταναλωτες.γενικα η αγορα της amd ειναι αγνωστο τοπιο για μενα αφου ποτε δεν ειχα amd και ακουγα μια ζωη τα χειροτερα.απο θερμοκρασιες κτλ

Και ξαναλέω για άλλη μια φορά πως η φανατική υποστήριξη μιας εταιρείας μόνο και μόνο για το όνομά της μόνο κατά των καταναλωτών είναι και απορώ γιατί κάποιοι ονειρεύονται i5 6/6 κάτω από 3 κατοστάρικα αν συνεχίσουν να επιμένουν μονόπλευρα στην intel μεριά...Τα παράλογα σχόλια αυτού του θέματος μου δίνουν να καταλάβω πως πρέπει κάποιος να προτείνει cpu με βάση την εταιρεία και όχι με τις ανάγκες και τα πόσα δίνει κάποιος...πχ intel μόνο because reasons...ορθό επιχείρημα βέβαια :ph34r:. Δεν λέω να πας μονόπλευρα σε ryzen αλλά κάθε cpu έχει τη θέση του, μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Αν θέλουμε πραγματικά κατάλληλη τιμολογιακή αντιμετώπιση από τις εταιρείες πρέπει να επιλέγουμε cpu με σύνεση και όχι μονόπλευρα και το βασικότερο να παίρνουμε το cpu που πραγματικά χρειαζόμαστε για να ισορροπούμε το μηχάνημα κατάλληλα, επενδύοντας δηλαδή τα ρέστα σε υπόλοιπο hardware που είναι αναγκαίο (πχ κάρτα γραφικών ή ssd).

συγγνωμη δεν μπορω να στησω ενα συστημα με amd για να βοηθησω την τιμολογιακη πολιτικη και να στρωσουν οι τιμες.δεν ειναι κινητρο δεν εχω σκοπο να διαμορφωσω την αγορα
Δημοσ.

Razor προς Θεού αυτό έλειπε να επιβάλλω σε κάποιον το τι θα πάρει, δεν είχα τέτοια πρόθεση ειλικρινά αν κατάλαβες κάτι τέτοιο. Απλά με αφορμή τη συζήτηση ανέφερα τα περί ryzen, από εκεί και έπειτα ο καθένας επιλέγει ό,τι θεωρεί κατάλληλο, αυτό εννοείται ! 

• Like 1
Δημοσ.

Razor, το optimization έχει αρχίσει να αλλάζει, εκεί που υπήρχαν τα μεγαλύτερα προβλήματα. Και στο μέλλον θα τους προσέχουν και τους ryzen λόγω του σημαντικού μεριδίου αγοράς που αποσπούν. Βλέπω από το amazon αλλαγές προς τα πάνω από μήνα σε μήνα.

Ο 1600Χ θα είχε επίσης περισσότερη άνεση από τον 7600Κ, αν έκανες και κάτι άλλο παράλληλα.

• Like 1
Δημοσ.

Razor, το optimization έχει αρχίσει να αλλάζει, εκεί που υπήρχαν τα μεγαλύτερα προβλήματα. Και στο μέλλον θα τους προσέχουν και τους ryzen λόγω του σημαντικού μεριδίου αγοράς που αποσπούν. Βλέπω από το amazon αλλαγές προς τα πάνω από μήνα σε μήνα.

Ο 1600Χ θα είχε επίσης περισσότερη άνεση από τον 7600Κ, αν έκανες και κάτι άλλο παράλληλα.

Κάτσε να δεις που θα πάνε οι πωλησεις μετά την computex που ψηφίστηκε σας καλύτερη ερχιτεκτονικη η zen, καλύτερο προϊόν οι ryzen και καλύτερος επεξεργαστής ο R5 1600x...

Τεσπα, ο φίλος αγόρασε, να χαρεί το σύστημα του εύχομαι.

• Like 2
Δημοσ.

-ετσι για το yolo έχω να δηλώσω πως έχω AMD Athlon X4 840 AMD Radeon R7 240 και 4 GB Ram :D

δείτε τι κάνει κανείς με τα λίγα!..

Counter Strike Global Offensive on AMD Radeon R7 240

..Φάτε τη σκόνη μου!  B)  :D  :lol:  B)

r7 240?

Χειροτερη καρτα δεν μπορουσες να διαλεξεις στα χρηματα αυτα κυριολεκτικα ομως

https://www.youtube.com/watch?v=sph6cjJeRdI

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια δεν ξερω εαν το πιστευετε αλλα το συστημα δεν το εχω παραλαβει ακομη.απ οτι μου λενε εχει καθυστερησει το τροφοδοτικο (rmx 650) ηταν να ερθει πεμπτη δεν ηρθε μου ειπαν για παρασκευη μετα για τριτη και τωρα για αυριο τεταρτη!! Μεγαλο φαουλ απο το πριβε κι απ οτι διαβαζω στο σκρουτζ εχει ξαναγινει σε πολλους.

Δημοσ.

-Αυτή η Κάρτα ΔΕΝ είναι για Gaming, καθώς ΔΕΝ την αγόρασα για Gaming!  :-D

Και παλι παραμενει κακη αγορα σε σχεση με τις υπολοιπες καρτες στα χρηματα αυτα! :D

Δημοσ.

να μπω κι εγω στο κλαμπ οσων συνεχισαν να ποσταρουν τις εντυπωσεις τους απο το συστημα και μετα την αγορα!! συμερα το παρελαβα και αυτες ειναι οι πρωτες εντυπωσεις!  πρωτον. το τροφοδοτικο(corsair rm 650x ) δεν ακουγεται καν!! δουλευει δεν δουλευει ιδεα δεν εχεις!!! τωρα οσων αφορα τις επιδοσεις. κατεβαζω το battlefield 1 απο το origin και παιζω τις πρωτες πιστες ταυτοχρονα με το downloading. το παιχνιδι δεν πεφτει ποτε κατω απο 60 καρε (η οθονη μου δεν υποστηριζει περισσοτερα) κι ας κατεβαζει ταυτοχρονα κι απ το ιντερνετ το υπολοιπο παιχνιδι,.αυτο με κανει να σκεφτω πως θα τα πηγαινει ακομα καλυτερα το συστημα οταν δεν θα κατεβαζω τιποτε και θα παιζω μονο.λενε οτι το b1 ειναι cpu intensive οποτε μια χαρα τα παει ο επεξεργαστης και τον εχω στα στοκ ρολογια στα 4.2 (ρυθμισμενο στις υψηλες επιδοσεις) overclock μπορει να του κανω στο μελλον ενα μικρο οπως και στην καρτα (strix gtx 1060) τα πρωτα χρονια πρωτα ο Θεος οχι. θελω ακομα να βαλω αλλα 8 gb ram γιατι με 8 που εχω δεν πας πουθενα και εναν ssd. ξερω απο τωρα ποιον θα παρω γιατι τον ειχα και ειναι καλος.( crucial mx300 275gb)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...