Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπερδευεσαι φιλε μου, δεν κανει το soket ενα καλο επεξεργαστη, οι αναγκες του καθενος και ο αντιστοιχος επεξεργαστης..

Απο fx παντως που πηγα σε 4790κ δεν το λες  σφαλιαρα...   :P

Ποιος μιλησε για FX!Και αφου μιλας για ι7 εγω θα σου τον συγκρινω με τον 1600-1600Χ (230-260 ευρω) 6/12t με τα 300+ ευρω που σου ζηταει για ι7 4/8 και τι προσφερει ο καθενας  

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποιος μιλησε για FX!Και αφου μιλας για ι7 εγω θα σου τον συγκρινω με τον 1600-1600Χ (230-260 ευρω) 6/12t με τα 300+ ευρω που σου ζηταει για ι7 4/8 και τι προσφερει ο καθενας  

Mε τι κρητηρια συγκρινεις?γενικα και αοριστα?

Για τι χρηση μιλας?

Δημοσ.

Mε τι κρητηρια συγκρινεις?γενικα και αοριστα?

Για τι χρηση μιλας?

Για ολες τις χρησεις μιλαω,στα παιχνιδια ο ι7 εχει υπερ του διαφορα εως 10 fps στα υπολοιπα τον  παταει ο 1600.ελπιζω να μην αγορασες ι7 για να παιζεις παιχνιδια.......

• Like 2
Δημοσ.

Για ολες τις χρησεις μιλαω,στα παιχνιδια ο ι7 εχει υπερ του διαφορα εως 10 fps στα υπολοιπα τον  παταει ο 1600.ελπιζω να μην αγορασες ι7 για να παιζεις παιχνιδια.......

Aσε την δικια μου χρηση.. Καταρχην για να μην μπερδευεσαι εγω δεν ''ΑΝΗΚΩ'' σε καποια εταιρια οπως πολλοι εδω μεσα δυστηχως..Δεν υπαρχουν ορια, υπαρχει ελευθερη σκεψη και ανοιχτο μυαλο..

ο 7700Κ παντως δεν εχει ανταγωνιστη στο gaming.

Σε σχεση ομως με τον i5  θα προτιμουσα τον 1600 μιας και οι διαφορες μεταξυ τους ειναι ελαχιστες και ειναι ποιο συνετο να πας στον 1600.

Δημοσ.

Αν είσαι πορωμένος gamer και έχει σημασία για εσενα ακόμα και το τελευταίο frame, πας στην σίγουρη λύση της Ιντελ. Αν θέλεις all-around pc πάς Ryzen. To streaming τώρα μπλέκει τα πραγματα γιατι τα έξτρα cores βοηθάνε, αλλά ειλικρινά δεν έχω πετυχει περίπτωση που να ζορίζει τον 6700K μου ακόμα και με βαρύ game με στρημάρισμα σε 1080p, skype, teamspeak και 5-6 tabs ανοιχτά στον chrome. Αν βέβαια αγόραζα καινούργιο pc τώρα μαλλον θα πήγαινα σε Ryzen, ακόμα κι αν το βασικό μου ενδιαφέρον είναι τα games,  κυρίως για λόγους future-proofing

Δημοσ.

Δεν υπαρχει συγκριση στο τι σου προσφερει ο καθενας για τη τιμη του..

Δημοσ.

Μια και το (υπερ) αναλυουμε το θεμα ειδα υπαρχει και ο i5 6600K 3,50 GHz, PC - 189,99€

σαφως πιο value for money και νομιζω δε χανει και πολυ στα games απο τον 7600K και δεν θερμαινεται και τοσο για OC. Και μπαινει και στην Z270 που ηταν 150 σε προσφορα η στην Z170 PRO4S στα 104 € .Μενει να βρεις 2x8 gb value ram και νατο intel και deal .

Ενδιαφερον η προταση σου για τον 6600κ.μεγαλη η διαφορα τιμης τοσο που αξιζει πολυ.κι αν συνδιαστει με Ζ170 που ειναι φθηνότερη απο την 270 τοτε γλυτωνω αρκετα χρηματα.λοιπον εχω καταληξει στα εξης.η αυτο η Ζ270 Gigabyte ga hd3p z270. I5 7600k .hdd western digital caviar blue 1tb.ram corsair value 2133 mhz 8gb. Psu corsair cx 750w. Case corsair carbide spec o3. Gtx 1060 6GB asus strix. Αυτα κανουν 1000 ευρω κι επειδη δεν πληρωνω φπα θα κοστισουν 800 ευρω.εαν δε παρω τον 6600 οπως προυεινες βλεπω οτι παμε στα 700 και κατι.αξιζει τον κοπο.και με πρωτη ευκαιρια βαζω και αλλα 8 γιγα κι εναν ssd.
Δημοσ.

Ενδιαφερον η προταση σου για τον 6600κ.μεγαλη η διαφορα τιμης τοσο που αξιζει πολυ.κι αν συνδιαστει με Ζ170 που ειναι φθηνότερη απο την 270 τοτε γλυτωνω αρκετα χρηματα.λοιπον εχω καταληξει στα εξης.η αυτο η Ζ270 Gigabyte ga hd3p z270. I5 7600k .hdd western digital caviar blue 1tb.ram corsair value 2133 mhz 8gb. Psu corsair cx 750w. Case corsair carbide spec o3. Gtx 1060 6GB asus strix. Αυτα κανουν 1000 ευρω κι επειδη δεν πληρωνω φπα θα κοστισουν 800 ευρω.εαν δε παρω τον 6600 οπως προυεινες βλεπω οτι παμε στα 700 και κατι.αξιζει τον κοπο.και με πρωτη ευκαιρια βαζω και αλλα 8 γιγα κι εναν ssd.

Για πιο λογο 2133 ραμ και για πιο λογο το συγκεκριμενο τροφοδοτικο?

Δημοσ.

Για πιο λογο 2133 ραμ και για πιο λογο το συγκεκριμενο τροφοδοτικο?

Οσων αφορα το τροφοδοτικο ειναι μια κλαση πιο καλο απο τα vs και κοστιζει κατω απο 100 ευρω με πιστοποιηση 80+bronze.ηθελα να παρω το rm650 αλλα το συγκεκριμενο μαγαζι που σκέφτομαι να ψωνισω το εχει πανω απο 110 ευρω.οσων αφορα τις μνημες νομιζω η διαφορα απο 2133 με 2400 ειναι αμελητεα και η συγκεκριμενη η value ειναι η πιο φθηνη που υπαρχει στην λιστα της gigabyte z270 hd3p.εσυ τι προτεινεις στα ιδια χρηματα? Να τονισω οτι δεν μπορω να ανεβω ουτε 20 ευρω στο μπατζετ
Δημοσ.

Οσων αφορα το τροφοδοτικο ειναι μια κλαση πιο καλο απο τα vs και κοστιζει κατω απο 100 ευρω με πιστοποιηση 80+bronze.ηθελα να παρω το rm650 αλλα το συγκεκριμενο μαγαζι που σκέφτομαι να ψωνισω το εχει πανω απο 110 ευρω.οσων αφορα τις μνημες νομιζω η διαφορα απο 2133 με 2400 ειναι αμελητεα και η συγκεκριμενη η value ειναι η πιο φθηνη που υπαρχει στην λιστα της gigabyte z270 hd3p.εσυ τι προτεινεις στα ιδια χρηματα? Να τονισω οτι δεν μπορω να ανεβω ουτε 20 ευρω στο μπατζετ

Απο πιο καταστημα σκεφτεσαι να γινει η αγορα?

Δημοσ.

Απο πιο καταστημα σκεφτεσαι να γινει η αγορα?

Απο το prive Shop γιατι ειναι κοντα στο σπιτι μου κι επειδη εχω μεινει ευχαριστημενος απο την υποστηριξη τους στο παρελθον.επισης εχει καλες τιμες σε σχεση παντα με τις υπηρεσιες που προαφερει οπως π.χ. δεσιμο του υπολογιστή δωρεαν η τεχνικος ελεγχος για προβληματα κατα την δειαρκεια της εγγυησης .αν βρεις κατι καλυτερο εκει ευχαριατως να το δω σαν option
Δημοσ.

Που παιζει ο 6600κ 189?

Μέχρι χθες έπαιζε στο scroutz ο tray . Από σήμερα τον τελείωσαν !

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...