Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και ο fx8350 είχε 8c/8t αλλά κοίτα τι παθαίνει από τον 2c/4t

Θες να μιλήσω μαζί σου, πραγματικά ?

Μιλησε κανείς για τον FX8320/50 του 2012 ?

Αν και εγώ FX θα προτιμούσα από τον I3 , μιας και κλοκάρει, ενώ δίνει και μεγαλύτερο συνολικό performance, με μόνο αρνητικό το χαμηλό single thread performance.

Για να βγάλεις συνολική άποψη για το performance αυτών των 2 cpu δες κάποια reviews. Δεν μιλώ αποκλειστικά για gaming.

Αλλά απάντησε στο θέμα εδώ και τα λέμε ....

http://www.insomnia.gr/topic/644827-αυτοί-είναι-οι-νέοι-ryzen-9-threadripper-της-amd-που-βάζουν-φωτιά-σ/?p=55710043

Γιατί διαφορετικά δεν θα διαφέρεις σε τίποτα από τα υπόλοιπα χ@ζοτρ@λ του φόρουμ...

• Like 1
Δημοσ.

Και ο fx8350

Βρες συγκριτικο 8350 με ryzen r5 1600(που εχει και λιγοτερους πυρηνες)να λυθει η απορεια σου.

• Like 1
Δημοσ.

Θες να μιλήσω μαζί σου, πραγματικά ?

Μιλησε κανείς για τον FX8320 του 2012 ?

8350 είναι στο βίντεο και τον πουλάνε ακόμη. Και έχει χαμηλότερη τιμή στο scroutz 129 ευρώ

http://www.skroutz.gr/s/2524848/AMD-FX-8350-Box.html

ο i3 7100 έχει 10 ευρώ ΛΙΓΟΤΕΡΑ.

Και όταν είχε κυκλοφορήσει ο 8350 , πάλι τα ίδια έλεγαν οι φανατικοί της amd. Ότι με τους 8πυρήνες , θα εξαφάνιζε τους 2πύρηνους.ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ. Και τώρα την ίδια κασέτα ακούμε.

Οι πολλοί πυρήνες ΘΑ βγάλουν εκτός τους 2πύρηνους, τους 4πύρηνους κτλ κτλ κτλ.

Όπως έγινε με τους fx.Καλό είναι να κοιτάμε την τσέπη μας όταν πληρώνουμε κάτι με λεφτά που δουλεύουμε για να τα βγάλουμε και οι οπαδισμοί να μένουν εκτός ...

Τώρα είδα αυτό που έβαλες για τους athlon xp !!!!!! Περσινά ξυνά σταφύλια.

ΤΟ CALL OF DUTY ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟ ΕΤΡΕΞΕΣ ;;;

Παίρνεις ένα κομμάτι ενός post και το απομονώνεις. Με το call of duty , κόλλαγε ο ρημάδης athlon xp+ 2000 .

Ό,τι κι αν γράψεις, θεωρείς ότι αναιρείς τη δική μου εμπειρία με εκείνο τον επεξεργαστή ;;

Στήσε σύστημα και με fx και στείλε email σε κάτι δεκάδες χρήστες του fx-9590

που είναι πράκτορες βαλτοί να δυσφημίσουν τον εξαίρετο επεξεργαστή

και διαδίδουν ψέματα ότι είναι μαγκάλι , στις κριτικες τους στο scroutz ...

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ

http://www.skroutz.gr/s/3857028/AMD-FX-9590-Box.html

• Like 1
Δημοσ.

8350 είναι στο βίντεο και τον πουλάνε ακόμη. Και έχει χαμηλότερη τιμή στο scroutz 129 ευρώ

http://www.skroutz.gr/s/2524848/AMD-FX-8350-Box.html

ο i3 7100 έχει 10 ευρώ ΛΙΓΟΤΕΡΑ.

Και όταν είχε κυκλοφορήσει ο 8350 , πάλι τα ίδια έλεγαν οι φανατικοί της amd. Ότι με τους 8πυρήνες , θα εξαφάνιζε τους 2πύρηνους.

ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ. Και τώρα την ίδια κασέτα ακούμε.

Οι πολλοί πυρήνες ΘΑ βγάλουν εκτός τους 2πύρηνους, τους 4πύρηνους κτλ κτλ κτλ.

Όπως έγινε με τους fx.

Καλό είναι να κοιτάμε την τσέπη μας όταν πληρώνουμε κάτι με λεφτά που δουλεύουμε για να τα βγάλουμε

και οι οπαδισμοί να μένουν εκτός ...

Και τον I3 3240 πουλάνε ακόμα και τον I3 3220

http://www.skroutz.gr/s/2294768/Intel-Core-i3-3240-Box.html

http://www.skroutz.gr/s/3647682/Intel-Core-i3-3220-Tray.html

Πάρε τον Ι3 2100/3200 του 2012 και σύγκρινε με τον 8350 του 2012 , να δεις πως ισχύει ... ότι λέγαμε.

Ακόμα και από τον I5 2500/3450 καλύτερος είναι.

Επίσης μην δείχνεις μόνο AVG FPS ... δείξε και min, όπως και multi games.

Βάλε στην συνιστώσα και το κλοκάρισμα που οι fx κάνουν/εκαναν και που οι άλλοι όχι...

Προχθές μου έλεγες για θερμοκρασίες και άλλα φούμαρα σε παλαιά AMD.

Εκανα ολόκληρο τεστ για εσένα που δείχνει τον παλαιό AMD (2003)  να έχει καλύτερες θερμοκρασίες από οποιονδήποτε σημερινό INTEL !!!! :-D :shock: :cry: :devil:

Αλλά μετά την έκανες .....

Τώρα είδα αυτό που έβαλες για τους athlon xp !!!!!! Περσινά ξυνά σταφύλια.

ΤΟ CALL OF DUTY ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟ ΕΤΡΕΞΕΣ ;;;

Παίρνεις ένα κομμάτι ενός post και το απομονώνεις. Με το call of duty , κόλλαγε ο ρημάδης athlon xp+ 2000 .

Ό,τι κι αν γράψεις, θεωρείς ότι αναιρείς τη δική μου εμπειρία με εκείνο τον επεξεργαστή ;;

Αν θεωρείς ένα game βαρύτερο από οποιοδήποτε πρόγραμμα στρεσσαρίσματος CPU όπως PRIME, OCCT, LINX κ.λ.π. απλά δεν πρέπει να έχεις δει υπολογιστή στην ζωή σου ....

Δεν απομονώνω τίποτα. Εδωσα στοιχεία. Εσύ πουλάς φούμαρα ... Αλλά έχει και συνέχεια με τον XP που σου γράφω στο αντίστοιχο θέμα.

Μπορείς να αποχωρήσεις βέβαια πριν γίνεις ... ρ@μpα...

• Like 2
Δημοσ.

ι3 7350κ. Κοστιζει σχεδον οσο ο i5 7400 πανω κατω αλλα αν δεις πως τρεχει στα περισσοτερα προγραμματα και παιχνιδια  παταει κατω ολους τους κλειδωμενους i5.

Αυτο τι παει να πει οτι θα αγοραζουμε εν ετη 2017 2πυρηνους i3 αντι των 4πυρηνων i5?

Το οτι πωλειται ο 8350 μεχρι και σημερα δεν εχει να λεει κατι. Δεν υπαρχει ryzen ακομα στα χρηματα αυτα,αρα πρεπει να υπαρχει επεξεργαστης της εν λογω εταιρειας να καλυψει αυτο το κενο(+οτι εχει μεινει stock στα καταστηματα που πρεπει να φυγει).

Επισης μιλώντας με το τι πωλειται ακομα ωριστε και ενα αλλο ωραιο παραδειγμα.

https://www.skroutz.gr/s/4982134/Intel-Core-i7-4790K-Box.html?from=catspan&keyphrase=i7+4790k

https://www.skroutz.gr/s/10787903/Intel-Core-i7-7700K-Box.html

i7 4790k,3ετιας χειροτερος επεξεργαστης ακριβοτερος απο τον νεωτερο και γρηγοροτερο 7700k.

Δημοσ.

Προχθές μου έλεγες για θερμοκρασίες και άλλα φούμαρα σε παλαιά AMD.

Εκανα ολόκληρο τεστ για εσένα που δείχνει τον παλαιό AMD  να έχει καλύτερες θερμοκρασίες από οποιονδήποτε σημερινό INTEL !!!! :-D :shock: :cry: :devil:

Αλλά μετά την έκανες .....

Μάθε να διαβάζεις ολόκληρα τα post. Έτρεξες μήπως το call of duty της εποχής , στον athlon xp+ 2000 ;;;

Εκείνος ο επεξεργαστής, με το συγκεκριμένο game  , ψηνόταν , κόλλαγε , τον σούταρα σε 2 μέρες και τα τελευταία 15 χρόνια έχω το κεφάλι μου ήσυχο !!!!!!

Τα υπόλοιπα που λες ... o i5 2500 δεν πωλείται τώρα. Ο fx 8350 πωλείται. Και ακριβά για αυτό που είναι . Και για τις ψύκτρες που θέλει.

Στείλε προσωπικά pm σε όλους αυτούς εδώ

http://www.skroutz.g...X-9590-Box.html

να τους πεις ότι κάνουν λάθος !!! Και ότι ο δικός σου fx είναι ο πιο δροσερός που υπάρχει .Θα τους πείσεις !!!

Δημοσ.

Μάθε να διαβάζεις ολόκληρα τα post. Έτρεξες μήπως το call of duty της εποχής , στον athlon xp+ 2000 ;;;

Εκείνος ο επεξεργαστής, με το συγκεκριμένο game  , ψηνόταν , κόλλαγε , τον σούταρα σε 2 μέρες και τα τελευταία 15 χρόνια έχω το κεφάλι μου ήσυχο !!!!!!

Τα υπόλοιπα που λες ... o i5 2500 δεν πωλείται τώρα. Ο fx 8350 πωλείται. Και ακριβά για αυτό που είναι . Και για τις ψύκτρες που θέλει.

Στείλε προσωπικά pm σε όλους αυτούς εδώ

http://www.skroutz.g...X-9590-Box.html

να τους πεις ότι κάνουν λάθος !!! Και ότι ο δικός σου fx είναι ο πιο δροσερός που υπάρχει .Θα τους πείσεις !!!

Αν θεωρείς ένα game βαρύτερο από οποιοδήποτε πρόγραμμα στρεσσαρίσματος CPU όπως PRIME, OCCT, LINX κ.λ.π. απλά δεν πρέπει να έχεις δει υπολογιστή στην ζωή σου ....

Δεν απομονώνω τίποτα. Έδωσα στοιχεία.

Εσύ πουλάς φούμαρα ... Αλλά έχει και συνέχεια με τον XP που σου γράφω στο αντίστοιχο θέμα.

Μπορείς να αποχωρήσεις βέβαια πριν γίνεις ... ρ@μpα...

O FX 9590 είναι άλλο πράγμα. Βγήκε για CPU για O/CERS που θέλουν να σπάσουν ρεκόρ χρονισμών κ.λ.π.

Δεν βγήκε για το ευρύ κοινό. Το λέει και από μόνος του 220WATT TDP , μια έκδοση με υδρόψυξη από την AMD και μόλις 4 μητρικές High end να τον υποστηρίζουν.... (ASUS SABERTOOTH, ASUS CROSSHAIR. 990FX-UD7, ASROCK EXTREME 9)

Αλλά που... Είσαι τόσο αλλού που ούτε αυτό δεν μπορείς να καταλάβεις ...

Επίσης σου έγραψα...

Και τον I3 3240 πουλάνε ακόμα και τον I3 3220

http://www.skroutz.g...3-3240-Box.html

http://www.skroutz.g...-3220-Tray.html

Πάρε τον Ι3 2100/3200 του 2012 και σύγκρινε με τον 8350 του 2012 , να δεις πως ισχύει ... ότι λέγαμε.

Ακόμα και από τον I5 2500/3450 καλύτερος είναι.

Επίσης μην δείχνεις μόνο AVG FPS ... δείξε και min, όπως και multi games.

Βάλε στην συνιστώσα και το κλοκάρισμα που οι fx κάνουν/εκαναν και που οι άλλοι όχι...

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ δεν θεωρώ τίποτε. Ο επεξεργαστής μου είχε πρόβλημα με το συγκεκριμένο game.ΚΑΙ ΚΟΛΛΑΓΕ. Και το ίδιο είχε συμβεί και σε άλλους φίλους. Και όλοι βρήκαμε την ίδια λύση (μαντεύεις ποιά είναι και δεν σου αρέσει).Ό,τι κι αν γράψεις, , ό,τι κι αν πεις, δεν το αλλάζεις αυτό, είναι ιστορια. Παλιά ομολογουμένως , αλλά και σήμερα , διαβάζω για κάτι μητρικές που το βράδυ με σβηστό pc ... καίγονται μόνες τους. Και βλέπω και κάτι ryzen αγγελίες , 1-2 βδομάδων . Και για τα λεφτά τους, συνολικά , έχουν χειρότερη απόδοση σε GAMES (αν αθροίσεις ψύκτρες , μνήμες 3200 , πάστες, κόστος μητρικών στο θεό κτλ).

Το κλείνω εδώ όμως από τη μεριά μου. Αν δω φθηνό amd , να παίζει καλά , χωρίς ψύκτρες, με φθηνές μητρικές ... μπορεί να πάρω κι εγώ! Μέχρι τώρα ομως δεν έχω δει. ΤΕΛΟΣ.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ δεν θεωρώ τίποτε. Ο επεξεργαστής μου είχε πρόβλημα με το συγκεκριμένο game.ΚΑΙ ΚΟΛΛΑΓΕ. Και το ίδιο είχε συμβεί και σε άλλους φίλους. Και όλοι βρήκαμε την ίδια λύση (μαντεύεις ποιά είναι και δεν σου αρέσει).Ό,τι κι αν γράψεις, , ό,τι κι αν πεις, δεν το αλλάζεις αυτό, είναι ιστορια. Παλιά ομολογουμένως , αλλά και σήμερα , διαβάζω για κάτι μητρικές που το βράδυ με σβηστό pc ... καίγονται μόνες τους. Και βλέπω και κάτι ryzen αγγελίες , 1-2 βδομάδων . Και για τα λεφτά τους, συνολικά , έχουν χειρότερη απόδοση σε GAMES (αν αθροίσεις ψύκτρες , μνήμες 3200 , πάστες, κόστος μητρικών στο θεό κτλ).

Το κλείνω εδώ όμως από τη μεριά μου. Αν δω φθηνό amd , να παίζει καλά , χωρίς ψύκτρες, με φθηνές μητρικές ... μπορεί να πάρω κι εγώ! Μέχρι τώρα ομως δεν έχω δει. ΤΕΛΟΣ.

Ανακρίβειες ...

Και εγώ διαβάζω για I7  φούρνους στου 100c

http://www.overclock.net/t/1620459/i7-7700k-temperatures-problem-in-games

για CPU που θέλουν DELID για να παίξουν σωστά κ.λ.π.

Επίσης διαβάζω και για μητρικές που βγαίνουν DOA στο 1151 chipset, αλλά δεν λέω πως φταίνε τα CPU για αυτό.

Όσο για τις θερμοκρασίες στα athlon xp , εεεεε για να το λένε οι φίλοι σου ....

• Like 3
Δημοσ.

Πες μου για ποιον επεξεργαστή θέλεις να ψάξω και θα σου βρω αναφορές για υψηλές θερμοκρασίες.

Όλα αυτά δεν λένε τίποτα.

Σου έχω review μην ανησυχείς .

Δημοσ.

Αν θες να πας σε intel θα περιμενεις να βγουν mainstream intel(δηλαδη φθηνοτεροι). Το εχω πει απειρες φορες παρολο που ειναι κατι αυτονοητο.

Οταν εχεις ηδη περασει απο 4πυρηνο επεξεργαστη(με ή χωρις hyperthreading)αναβαθμιση δεν ειναι να ξαναπας σε 4πυρηνο οσο πυραυλος και να ειναι(ακομα και ο i7 7700k). Η εννοια/λεξη της αναβαθμισης ειναι να πας σε κατι καλυτερο απο 4πυρηνες,κοινως απο 6 και πανω.

Αρα ειναι απολυτως λογικο την παρουσα χρονικη στιγμη οι ryzen να προτεινονται τοσο,παρολο που στην πραξη στα παιχνιδια ο i7 7700k ειναι καλυτερος(εστω και για λιγο).

Το καταλαβαινω απολυτα αυτο που λες.με μια παρατηρηση εαν μου επιτρεπεις.ειχα την ατυχια να αναγκαστω να πουλησω το συστημα μου με εναν ι7 6700 γιατι δεν εβγαινα οικονομικα.κι οταν λεω δεν εβγαινα δεν ειχα για βασικες αναγκες.οποτε σκεφτηκα πως δεν μπορω να εχω τοσο ακριβο υπολογιατη και τον εδωσα εδω στο φορουμ σε ενα μελος και μαλιστα σχετικα φθηνα.απλα κοιταω να παρω τωρα οτι καλυτερο μπορω και να μου μεινει και κατι.καταλαβαινω επισης την προτιμηση πολλων στους amd ryzen αλλα οντως θα εχω τοσο μεγαλη διαφορα στα παιχνιδια σς σχεση με τον ι5 7600κ? Γιατι στα ιδια λεφτα παιρνω τοσο καλυτερο ryzen; μιλςμε για 240 ευρω παιδες.
Δημοσ.

Το καταλαβαινω απολυτα αυτο που λες.με μια παρατηρηση εαν μου επιτρεπεις.ειχα την ατυχια να αναγκαστω να πουλησω το συστημα μου με εναν ι7 6700 γιατι δεν εβγαινα οικονομικα.κι οταν λεω δεν εβγαινα δεν ειχα για βασικες αναγκες.οποτε σκεφτηκα πως δεν μπορω να εχω τοσο ακριβο υπολογιατη και τον εδωσα εδω στο φορουμ σε ενα μελος και μαλιστα σχετικα φθηνα.απλα κοιταω να παρω τωρα οτι καλυτερο μπορω και να μου μεινει και κατι.καταλαβαινω επισης την προτιμηση πολλων στους amd ryzen αλλα οντως θα εχω τοσο μεγαλη διαφορα στα παιχνιδια σς σχεση με τον ι5 7600κ? Γιατι στα ιδια λεφτα παιρνω τοσο καλυτερο ryzen; μιλςμε για 240 ευρω παιδες.

Διαφορές στα παιχνίδια σήμερα δεν θα δεις.

Εξάλλου για να δεις διαφορές σε τέτοιους επεξεργαστές , της τάξης των 2-5 fps , πρέπει να βάλεις γομάρι κάρτα γραφικών των 600-800€.

Η όλη λογική πάντως που εγώ προσωπικά ακολουθώ δεν έχει να κάνει με το πως αποδίδει ένας επεξεργαστής σε ένα παιχνίδι.

Εχει να κάνει πάνω απ` όλα με την επεξεργαστική ισχύ που κρύβει μέσα του.

Τα παιχνίδια και οι εφαρμογές αλλάζουν εκδόσεις κ.λ.π. έρχονται δηλαδή και παρέρχονται.

Επίσης μεγάλη σημασία στο σημερινό σκηνικό έχει το αν χρησιμοποιείς το pc για άλλες εργασίες ταυτόχρονα και γενικά τι ελευθερίες σου δίνει για παράλληλη χρήση. Ενα game μπορεί να αποδίδει το ίδιο σε ένα cpu των 100€ και σε ένα cpu των 1000€, το θέμα είναι τι γίνεται και όταν τρέξεις ταυτόχρονα κάτι άλλο. Όχι μόνο αποστειρωμένα δηλαδή αποτελέσματα, γιατί το pc δεν είναι κονσόλα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...