sils Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Λοιπον για να μην κουραζω πηγα να αγορασω κατι μεταχειρισμένο στο οποιο ο πωλητης δεχοταν πληρωμη μονο μεσω paypal. Ο συγκεκριμενος πωλητης εκανε account ρην ημερα που εβαλε την αγγελια το τηλ του ειναι απο 690..... Μαλλον τα δωρεαν της ,q καμια αξιολογηση κτλ ενταξει εκανε μπαμ οτι ειναι απατεωνας. Αλλα ειπα ενταξει ας δοκιμασω ,παιρνω τηλ και του λεω οκ μπορω να πληρώσω μεσω paypal alla mono os good and services για να εχω φουλ προστασια. Μου λεει οκ κανενα προβλημα...λοιπον ρην επομενη μερα μου στςλνει πισω 100 και μετα αλλα 30 λες και δεν ξερω προσθεση. Ένταξη δεν απανταει στα μηνυματα κτλ.....λοιπον ακουστε να δειτε τι παθαινεις τώρα αν εισαι μικρομυαλος και πως καταστρεφεις την αξιοπιστία σου στο paypal για 20 ευρω. Με το που θα κανω καταγγελια στο paypal θα τους πεισω πως ο τυπος ειναι απατεωνας εαν οντως το δεχτει το paypal Τοτε αυτοματως του κανει ολικη παυση του λογαριασμού και μπαναρει επισης οσους μπηκανε απο το pc του και ετσι αυτος δεν θα μπορεσει ποτε να ξανακανει paypal account.......στο ονομα του. Το ξερω απο πρωτο χερι γιατι εχω τξν τυχη να γνωρίσω καποιον που πηγε να κοροιδεψει το paypal και του εκαναν τα ιδια........ Αραγες αξίζει ολο αυτο για 20 ευρω......
GReaperEx Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 20 ευρώ είναι δύο μεγάλες πίτσες! Εννοείται ότι αξίζει! 3
sils Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Αλλα ςπειδη ειμαι μεγαλοκαρδος αυτο ειναι το τελευταίο μήνυμα που του εστειλα........ .............. η οπως αλλιως σε λενε κανω την τελευταια μου προσπαθεια για το καλο σου.....διαβασε την και αποφάσισε τι θα κανεις.......εγω τα 20 ευρω δεν τα χανω και ετσι μια η αλλη για εμενα. Εγω με το που θα σε καταγγειλω στο paypal θα κάνω αντιγραφή επικόλληση σε όλα τα μηνύματά μας μεταφρασμένα και θα υποστηρίξω πως αυτό που κάνεις το έκανες για να με εξαπατησεις εσκεμμένα. Το Paypal τώρα εάν σε θεωρήσει απατεώνα θα κάνει μπαν στο λογαριασμό για πάντα με αποτέλεσμα Αυτός που έχει αυτόν τον λογαριασμό να μην μπορεί να ξανακάνει δοσοληψία μέσω PayPal. Γιατί το PayPal δεν θ μπαναρει το PayPal ID σου αλλά το ονοματεπώνυμο και το ονοματεπώνυμό σου συνδέεται και με τράπεζα Επομένως δεν θα σε ξανά αφήσει να κάνεις καμιά συναλλαγή με αυτό το όνομα ούτε θα σε αφήσει πάλι να έχεις paypal account. Επίσης όσοι συνδέθηκαν από τον υπολογιστή σου θα φανε και αυτοι ban επειδη συνδεονται μαζι σου για Περίπου δύο με τρεις μήνες και αυτά που σου λέω δεν είναι βλακείες αλλά ένας γνωστός μου πήγε να κάνει περίπου το ίδιο και την πάτησε αυτός τώρα εχει e-shop και δεν μπορεί να βάλει Paypal για να πληρώνουν στο e-shop ούτε σαν φυσικό πρόσωπο ούτε σαν εταιρεία αν τώρα Όλα αυτά αξίζουν τα 20 ευρώ που μπορεί να βγάλεις τότε κράτησε τα Και μαγκιά σου Εγώ θα τα πάρω πίσω τα λεφτά Εξάλλου. Άλλα πραγματικά Σκέψου ότι το όνομα που έχει αυτόν το λογαριασμό δεν θα μπορέσει ποτέ να ξανακάνει κάτι μέσω PayPal και να ξέρεις ότι όλες μας τις συνομιλίες και όλες τις κλήσεις θα τις στείλω σε ένα αρχείο στο paypal. Καλό βράδυ και πραγματικά λυπάμαι. ........ Και δεν μπορώ να καταλάβω ρε παιδιά αφού τα λεφτά αυτά είναι όλο hold για 21 μερες τι νομίζει ότι θα κερδίσει,?
GReaperEx Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δλδ μπορείς να ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω από τη paypal? Μετά αυτοί από πού θα τα πάρουν? Είναι κάποιο είδος προστασίας? Σόρρυ αλλά έχω πολλά χρόνια να χρησιμοποιήσω paypal.
sils Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δλδ μπορείς να ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω από τη paypal? Μετά αυτοί από πού θα τα πάρουν? Είναι κάποιο είδος προστασίας? Σόρρυ αλλά έχω πολλά χρόνια να χρησιμοποιήσω paypal. ΝΑι φιλε μου απο το paypal δεν χανεις ποτε.....απλα θελει προσοχη και τι εννοω ... Οταν ειναι να στειλεις καπου λεφτα υπαρχουν 2 επιλογες η μια ειναι friends and family στην οποια ο αποδεκτης δεν πληρωνει fees αλλα δεν εχεις ουτε εσυ που τα στελνεις καμια προστασια. Η αλλη ειναι Goods and service στην οποια α ποδεκτης εχει χρεωση και εαν δεν ειναι παλιος........ του κραταει τα χρηματα για 21 μερες αλλα εσυ που στελνεις εχεις 100% προστασια. OK ανοιξα claim στο paypal..........
petran91 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Εγώ δεν κατάλαβα αυτό το κομμάτι: Μου λεει οκ κανενα προβλημα...λοιπον ρην επομενη μερα μου στςλνει πισω 100 και μετα αλλα 30 λες και δεν ξερω προσθεση. Δηλαδή το πώς είναι απάτη;
sils Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Του ειχα στείλει 150 και αυτός μου επιστρέφει τα 130. ........και μετα απο πολυ κοπο να τον κανω να σηκώσει το τηλέφωνο ξερεται τι μου ειπαι...... Οτι τα 20 ευρω ειναι fees του paypal...! Δεν θελω να πω τώρα κατι αλλο γιατι το θέμα θα πάρει αλλη τροπή δυστυχώς επεσαν σε άτομο που οταν καταλαβαινει πως αδικηται το παει μεχρι τελους παντα μεσο της νομιμης οδου.
sargio01 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Ο γνωστός σου είναι τύπος που δοκίμασε να γίνει απατεώνας, δεν του βγήκε κι έτσι άνοιξε e-shop;;; Πες μου ποιό μαγαζί είναι να μην ψωνίζω... 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις