bill27 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπερα πριν λιγο καιρο ετυχε να δω και εγω αυτο τογκατζετοπαιχνιδι σε κινεζικο καταστημα αλλα το προσπερασα....Σημερα διαβαζω σε διαφορα σαιτς πως εγινε μοδα και κανει και καλο στην αυτοσυγκεντρωση,και πηρα την αποφαση να αγορασω ενα.Το εχει κανενας απο εδω μεσα?Ειναι οντως τοσο καλο και εθιστικο οσο λενε??? http://news247.gr/eidiseis/psixagogia/humor/fidget-spinner-to-neo-gkatzet-poy-tha-kollhseis-kai-h-sygkinhtikh-istoria-toy.4682721.html Επεξ/σία 22 Μαΐου 2017 από bill27
Grim Ripper Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Έχω ένα αλλά νομίζω θα προτιμήσω (τουλάχιστον στον χώρο της εργασίας μου) να έχω ένα fidget cube.. Άντε να δω πότε θα φέρουμε στο μαγαζί ώστε να τσιμπήσω ένα.
Sheogorath Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Στο χωριό μου τα λένε ρουλεμαν. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2017 από Sheogorath 8
bill27 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Έχω ένα αλλά νομίζω θα προτιμήσω (τουλάχιστον στον χώρο της εργασίας μου) να έχω ένα fidget cube.. Άντε να δω πότε θα φέρουμε στο μαγαζί ώστε να τσιμπήσω ένα. Μαλλον ειναι διαφορετικη η ''αισθηση'' μεταξυ του κυβου και του spinner...
christos4 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Καλησπερα πριν λιγο καιρο ετυχε να δω και εγω αυτο το γκατζετοπαιχνιδι σε κινεζικο καταστημα αλλα το προσπερασα.... Σημερα διαβαζω σε διαφορα σαιτς πως εγινε μοδα και κανει και καλο στην αυτοσυγκεντρωση, και πηρα την αποφαση να αγορασω ενα. Το εχει κανενας απο εδω μεσα?Ειναι οντως τοσο καλο και εθιστικο οσο λενε??? http://news247.gr/eidiseis/psixagogia/humor/fidget-spinner-to-neo-gkatzet-poy-tha-kollhseis-kai-h-sygkinhtikh-istoria-toy.4682721.html Νομίζω ότι η όλη ιστορία σε διάφορες σελίδες όπως σε αυτή του Link γίνεται επειδή μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων θα φέρει κάποια fidget spinners στις αρχές του μήνα και έχει αρχίσει το προμο από τώρα. Προσωπικά δεν έχω εμπειρία από τα παιχνιδάκια και δεν έχω δει και κάποιον στον δρόμο να παίζει με τέτοια.. 1
Grim Ripper Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Εγώ δεν κόλλησα και πολύ που έπαιξα αν και FB_IMG_1495481569398.jpg Ας φέρουμε τα fidget spinners σε σχέδιο του Batman και θα δούμε αν θα είσαι ακόμα στο 1%.
stelios18120 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Καλά τι έχουν πάθει όλοι με αυτά; Έχουν φάει χοντρό κόλλημα. Θα δοκιμάσω και εγώ να δω τι παίζει
veteranos123 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Ας φέρουμε τα fidget spinners σε σχέδιο του Batman και θα δούμε αν θα είσαι ακόμα στο 1%. Κάάάάά΄τσε να το φέρουμε πρώτα
vste Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Στην Γλυφαδα παντως εχουν γεμισει ολα τα περιφτερα με αυτα. Τιμη απο 4 εως 7 ευρω αναλογως ποσο κλεφτης ειναι ο καθε περιφτερας. Πηρα ενα για το χαβαλε και το στριφογυρισα κανα 5 λεπτο. Πειτε με οπισθοδρομικο αλλα σαν το μπεγλερι δεν εχει. Θα δοκιμασω και αυτο το fidget spinner αν και ειναι μονο εσωτερικου χωρου μιας και θελει ρευμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα