Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα πριν λιγο καιρο ετυχε να δω και εγω αυτο το
γκατζετοπαιχνιδι σε κινεζικο καταστημα αλλα το προσπερασα....
Σημερα διαβαζω σε διαφορα σαιτς πως εγινε μοδα και κανει και καλο στην αυτοσυγκεντρωση,
και πηρα την αποφαση να αγορασω ενα.

Το εχει κανενας απο εδω μεσα?Ειναι οντως τοσο καλο και εθιστικο οσο λενε???

http://news247.gr/eidiseis/psixagogia/humor/fidget-spinner-to-neo-gkatzet-poy-tha-kollhseis-kai-h-sygkinhtikh-istoria-toy.4682721.html

Επεξ/σία από bill27
Δημοσ.

Έχω ένα αλλά νομίζω θα προτιμήσω (τουλάχιστον στον χώρο της εργασίας μου) να έχω ένα fidget cube..

Άντε να δω πότε θα φέρουμε στο μαγαζί ώστε να τσιμπήσω ένα. :P

Δημοσ.

Έχω ένα αλλά νομίζω θα προτιμήσω (τουλάχιστον στον χώρο της εργασίας μου) να έχω ένα fidget cube..

Άντε να δω πότε θα φέρουμε στο μαγαζί ώστε να τσιμπήσω ένα. :P

Μαλλον ειναι διαφορετικη η ''αισθηση'' μεταξυ του κυβου και του spinner...

Δημοσ.

Καλησπερα πριν λιγο καιρο ετυχε να δω και εγω αυτο το

γκατζετοπαιχνιδι σε κινεζικο καταστημα αλλα το προσπερασα....

Σημερα διαβαζω σε διαφορα σαιτς πως εγινε μοδα και κανει και καλο στην αυτοσυγκεντρωση,

και πηρα την αποφαση να αγορασω ενα.

Το εχει κανενας απο εδω μεσα?Ειναι οντως τοσο καλο και εθιστικο οσο λενε???

http://news247.gr/eidiseis/psixagogia/humor/fidget-spinner-to-neo-gkatzet-poy-tha-kollhseis-kai-h-sygkinhtikh-istoria-toy.4682721.html

Νομίζω ότι η όλη ιστορία σε διάφορες σελίδες όπως σε αυτή του Link γίνεται επειδή μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων θα φέρει κάποια fidget spinners στις αρχές του μήνα και έχει αρχίσει το προμο από τώρα.

Προσωπικά δεν έχω εμπειρία από τα παιχνιδάκια και δεν έχω δει και κάποιον στον δρόμο να παίζει με τέτοια..

• Like 1
Δημοσ.

Ας φέρουμε τα fidget spinners σε σχέδιο του Batman και θα δούμε αν θα είσαι ακόμα στο 1%. :P

Κάάάάά΄τσε να το φέρουμε πρώτα :P

Δημοσ.

Στην Γλυφαδα παντως εχουν γεμισει ολα τα περιφτερα με αυτα. Τιμη απο 4 εως 7 ευρω αναλογως ποσο κλεφτης ειναι ο καθε περιφτερας.

Πηρα ενα για το χαβαλε και το στριφογυρισα κανα 5 λεπτο. Πειτε με οπισθοδρομικο αλλα σαν το μπεγλερι δεν εχει.

Θα δοκιμασω και αυτο το fidget spinner αν και ειναι μονο εσωτερικου χωρου μιας και θελει ρευμα.

085759436f500478e666cc5d0ad56ae6.jpg.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...