gkarabid Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Την Παρασκευή που μας πέρασε πήγα και το πήρα από τον τεχνικό (ιδιώτης με κάποιες γνώσεις επάνω σε αλλαγές οθονών κλπ) με άριστα αποτελέσματα. Το κόστος αλλαγής 15€ μου βγήκε + το ανταλλακτικό. Και εγώ για την μικρή το είχα πάρει με προσφορά από την Φορνετ 99€ Φυσικά πριν το πάω δοκίμασα με πιστολάκι να το ζεστάνω και να το ξεκολησω αλλα είναι κολλημένο με κόλλα απιστευτη. Σαν την μπαπριζοκολα (σιλικόνη) λεμε ,να μην βγαίνει με τίποτα. Το παράτησα αμέσως στην άκρη αφού ήταν πολύ επικίνδυνο να το κάνω χειρότερα Και πάλι ευχαριστώ τον φίλο για την μεγάλη βοηθεια στην αγορά του ανταλλακτικού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakh Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Στις 5/7/2017 στις 11:44 ΜΜ, gkarabid είπε Την Παρασκευή που μας πέρασε πήγα και το πήρα από τον τεχνικό (ιδιώτης με κάποιες γνώσεις επάνω σε αλλαγές οθονών κλπ) με άριστα αποτελέσματα. Το κόστος αλλαγής 15€ μου βγήκε + το ανταλλακτικό. Και εγώ για την μικρή το είχα πάρει με προσφορά από την Φορνετ 99€ Φυσικά πριν το πάω δοκίμασα με πιστολάκι να το ζεστάνω και να το ξεκολησω αλλα είναι κολλημένο με κόλλα απιστευτη. Σαν την μπαπριζοκολα (σιλικόνη) λεμε ,να μην βγαίνει με τίποτα. Το παράτησα αμέσως στην άκρη αφού ήταν πολύ επικίνδυνο να το κάνω χειρότερα Και πάλι ευχαριστώ τον φίλο για την μεγάλη βοηθεια στην αγορά του ανταλλακτικού. Καλημερα!! έσπασε το γυαλί της οθόνης του MLS μου. Μου στέλνεις το τηλ του τεχνικού μπας και μου το φτιάξει κι εμένα φθηνα;; μου ζητάνε 90€... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soki11 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Βλεπω αρκετα παλιο το ποστ , αλλα καλυτερα παρα να ανοιξω νεο . Εμενα ρε παιδια εχει σπασει ολη η οθονη , και εχω φαει τον κοσμο δεν εχω βρει κατι σε οθονη παρα μονο σε digitizer. Γνωριζει κανεις τιποτα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rose from hell Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, Soki11 είπε Βλεπω αρκετα παλιο το ποστ , αλλα καλυτερα παρα να ανοιξω νεο . Εμενα ρε παιδια εχει σπασει ολη η οθονη , και εχω φαει τον κοσμο δεν εχω βρει κατι σε οθονη παρα μονο σε digitizer. Γνωριζει κανεις τιποτα ; πρεπει να το ανοιξης να δεις τον κωδικο της οθονης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soki11 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, rose from hell είπε πρεπει να το ανοιξης να δεις τον κωδικο της οθονης Πισω το καπακι εννοεις η να βγαλω την οθονη τελείως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rose from hell Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 19 λεπτά πριν, Soki11 είπε Πισω το καπακι εννοεις η να βγαλω την οθονη τελείως. βγαλε το καπακι θα εχει κωδικο πισω απο την οθονη ή στην καλωδιοταινια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soki11 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, rose from hell είπε βγαλε το καπακι θα εχει κωδικο πισω απο την οθονη ή στην καλωδιοταινια ο κωδικος πουν λεει ειναι ο ace-gg10.1a-382-fpc ο οποιος αντιστοιχεί στο touch screen στην καλωδιοταινια εχει εναν ο οποιος αντιστοιχει στην ταινια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα