Προς το περιεχόμενο

Eγραφη DVD ταινιας τι χρησιμοποιουμε???????????

spown

Προτεινόμενες αναρτήσεις

θα ηθελα να μαθω πως μπορω να γραψω ταινεια dvd αφου τα dvd του video club ειναι μεγαλυτερα απο αυτα που ουλανε στην αγορα. . . Το θεμα ειναι οτι περναω την ταινεια στον σκληρο δισκο αλλα δεν μπορω να την γραψω. . . . τη προγραμμα συμπιεσης της ταινειας μπορω να χρησιμοποιησω για να την γραψω σε DVD ?????HELPPPP

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To kατεβασα αλλα μπορει να μου πει καποιος πως χρησιμοπειηται , ποση ωρα κανει να συμπιεσει ενα dvd , , και αμα αναλαμβανει να το γραψει συγχρονος ??? Επισης θα το χρησιμοποιω οταν θα εχω περασει το DVD στο σκληρο δισκο???? HELP

Φιλε μου εγω χρησιμοποιω Dvd2One 1.30.Ειναι απλουστατο κανει συμπιεση σε ταινια dvd περιπου50%.Μετα διαλεγεις προγραμμα εγγραφης(Νero,CloneCd[shairware])ή DvdDecrypter[freeware]

oxi to dvdshrink den analamvanei tin egrafi tou dvd, mporei na dokimaseis gia programma egrafis to copytodvd, nero.

Alla programma gia na epeksergasteis to dvd sou einai ta eksis:

Clone dvd

Dvd2zone

Dvdxcopy

Nero Recode kai Pinnacle Instant copy

tha sou proteina gia arxi na min ksekiniseis me to dvdshrink gia na ftiakseis to dvd sou mias kai thelei ligo psaksimo kai na ksereis ti kaneis. antitheta, mporeis na dokimaseis gia arxi to clonedvd to opoio einai paneukolo sti xrisi tou. na thimasai oti genika se megalis diarkeias dvd isxiei o kanonas:

kovo ola ta peritta (desmes ixou, ipotitlous pou den xreiazomai gia paradeigma) kai kratao mono tin tainia,ton ixo tis kai tous ipotitlous.

oso mikroteros einai o xoros tou arxikou dvd toso perissotera pragmata mporeis na kratiseis. kai fisika ama to dvd sou einai mexri 4,4gb tote apla to kaneis iso me to dvd decrypter kai to grafeis pali me to idio programma.

to meionektima tou clonedvd einai oti den diavazei apeutheias kriptografimena dvd, pou to parakampteis me to anydvd tis slysoft. kalitera vevaia , tin tainia na tin pernas sto skliro gia na apofeugeis anepithimita apotelesmata.

ta parapano ginontai gia na kratiseis analloioti tin poiotita tou dvd

Dreamstorm εχω χρησιμοποιηση το clonedvd αλλα δεν μου αρεσε γιατι καθως εγραφε την ταινεια μετα οταν την εβαζα να την παιξει κατα την διαρκεια της ταινειας μου ξαφνικα υπηρχαν μετακινησεις τον pixels ετσι καταλαβα οτι κατι πεζει με το προγραμμα αυτο . . . (Πηγα να γραψω το εργο GHOST IN THE SHELL το οποιο ειναι 4.7 giga ετσι τοclone dvd μου ελεγε οτι θα περασει το dvd χωρις συμπιεση ποιοτητα 100%. ΑΛΛΑ καθως το εβαζα να πεζει μου πεταει μερικες φορες pixels διαπαρτα .....ΤΙ ΦΤΑΕΙ????? ΗΕLP Aρχισα να πιστευω οτι εφταιγε το ovrclocking ετσι το εβαλα και το εκανα συμπιεση σε 2 cd και πουθενα δεν εμφανιστικαν τα pixels ..HELPPPPPPP. Καμια ιδεα?????

eipame, otan exeis "mikra" dvd (4,7gb) tote grapsto me dvd decrypter. prota to kaneis iso kai meta to grafeis.

tora giati sou ebgale pixeliasmata isos na egine kati kata tin diadikasia egrafis. merikes fores den grafetai kati apolitos sosta.isos na eftaige to dvd,polla einai pithana. pantos oti dvd kai an exo grapsei mexri tora einai apsogo me to clonedvd.

otan les to ekanes simpiesi se 2 cd ti ennoeis?divx?

Ναι και ηταν μια χαρα .Δισκακια dvd χρησιμοποιω τα PHILIPS ta PRIMEDISK kai ta TDK ολα ειναι +(plus) kai ολα ειχαν το ιδιο προβλημα . . . Τι φταιει????

Τι Εννοεις το κανεις ISO πως γινετε δεν ξερω HELP DREAMSTORM . . .. . . .

Philips 2,2 euro

Primedisk 1.6 euro (Ειναι τις philips και τις ritec)

TDK 2,9 eυρο

Εκανα συμπιεσει με αυτο που μου ειπες και το εβγαλα σε back up και απο οτι ειδα κανενα pixel δεν εμφανιστηκε . . . . . . . . θα κανω και αυριο δοκιμες να δω τι γινετε γιατι δεν εχω αγραφα DVD . . . . . . . με ποιο nero???? εχω το 6 κανει ????

Μου γραφει minidvd και οχι dvd τι τρεχει , που να παω ??????Οκ Παντως ευχαριστω για τις συμβουλες σας . . .. . . . . . . ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...