cabdik Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Γιατί το λες αυτό ; Μια χαρά παίζουν . https://www.youtube.com/watch?v=eaZAvc686SE απο περιεργεια........., εσυ το βιντεο το ειδες? το τελικο σκορ -αν μετρησα σωστα και τις 2 φορες- ειναι 6-4 ΥΠΕΡ του RYZEN, και οι διαφορες -με εξαιρεσεις- ειναι μηδαμινες (2-3% στα 60fps)...., και εσυ το ανεβασες γιατι...? δεν εχω καταλαβει..............
Dr_73 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 απο περιεργεια........., εσυ το βιντεο το ειδες? το τελικο σκορ -αν μετρησα σωστα και τις 2 φορες- ειναι 6-4 ΥΠΕΡ του RYZEN, και οι διαφορες -με εξαιρεσεις- ειναι μηδαμινες (2-3% στα 60fps)...., και εσυ το ανεβασες γιατι...? δεν εχω καταλαβει.............. Τι τιμές των δύο cpu τις θυμάσαι ; Και η διαφορά ΤΙΜΗΣ μεγαλώνει αν σκεφθείς το κόστος μητρικών και μνημών. Αν θεωρείς ανεκτό έστω και 1/20 , όχι 4/10 να χάνει ο επεξεργαστής των 170 ευρώ από επεξεργαστή των ... 60 ευρώ .... δικαίωμά σου. Εγώ το θεωρώ αστείο και ανεπίτρεπτο. Και μεγαλώνει η διαφορά τιμής κι άλλο , αν σκεφθεί κανείς ότι ο g4560 λειτουργεί με ένα απλό bios update και σε μητρική Η110 των 56 ευρώ. Μιας και λέμε για value for money και ακριβές τιμές.
cabdik Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 η διαφορα τιμης ειναι αρκετη, αλλα κι εσυ οταν καταλαβεις, οτι κανεις λαθος συγκρισεις.......... θα βαλεις τα πραγματα στη σωστη τους θεση. 1. εσυ οταν πας να αγορασεις υπολογιστη, δλδ, πας και μετρας σε ποσα παιχνιδια βγαζει παραπανω FPS? η τον θελεις και για αλλες χρησεις? 2. ξεχνας οτι οι R3 και οι ΑPU δεν εχουν βγει ακομα? οι οποιοι θα ειναι οι REALLY LOW BUDGET CPU της AMD? 3. εχουμε πει αρκετες φορες -ας το επαναλαβουμε- οτι ολα τα παιχνιδια, οταν βγαινει νεα αρχιτεκτονικη, θελουν λιγο χρονο οι εταιριες να βγαλουν patch για να δουλεψουν πιο σωστα. αλλα παιχνιδια μπορει να ταιριαξουν απο την αρχη, αλλα οχι. 4 παιρνεις με 170€ εναν ολοκαινουριο επεξεργαστη 4c/8t, που για να παρεις αντιστοιχο, θες σχεδον τα διπλασια χρηματα, και το πρωτο που σκεφτεσαι ειναι αυτο? τα ιδια λεγατε και πριν απο 2 χρονια περιπου, με τον Pentium Anniversary. που ειναι αυτος σημερα? προφανως οσοι τον πηραν για gaming, θα κλαινε τα λεφτα τους...!! δεν ειμαι εναντιον του G4560. ειμαι εναντιον της λαθος λογικης συγκρισης. Μολις πριν 2 μερες, τον προτεινα κι εγω σε ενα παιδι που ηθελε ενα φθηνο συστηματακι για ολες τις δουλειες. αλλα αν ειχε το μπατζετ, σαφεστατα και θα προτεινα R5....!! οπως προτεινα και, μεχρι προ RYZEN, τους Ι5, απλα...... γιατι δεν ειχες εναλλακτικη προταση. τωρα ομως εχεις...! αλλο το ενα, αλλο το αλλο. δεν θα συγκρινουμε αυγα με πορτοκαλια...!!! 2
Millennium Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 οι τιμές στις μητρικές των ryzen θα πέσουν? Ξεκινανε απο τα 58ε http://www.skroutz.gr/c/31/motherboards-mhtrikes.html?from=catspan&keyphrase=am4 Ας πουμε πως για Ελλαδα ειναι -σχετικα- καλα.
adtakhs Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Ξεκινανε απο τα 58ε http://www.skroutz.gr/c/31/motherboards-mhtrikes.html?from=catspan&keyphrase=am4 Ας πουμε πως για Ελλαδα ειναι -σχετικα- καλα. 8€ επάνω από τις 1151 αλλά με υποστήριξη NVME PCI-E V3.0 X4 !!!!! http://www.skroutz.gr/c/31/motherboards-mhtrikes.html?from=catspan&keyphrase=1151 Ultra M.2 32 Gb/s (PCIe Gen3 x4 & SATA3)The PCIe Gen3 x4 Ultra M.2 interface pushes data transfer speeds up to 32Gb/s. In addition, it also supports SATA3 6Gb/s M.2 modules, and is compatible with ASRock’s U.2 Kit for installing some of the world’s fastest U.2 PCIe Gen3 x4 SSDs. Δηλαδή έχει και τα SATA 3.0 και τα USB 3.1/USB3.0 και NVME SSD και έως 32GB RAM (σε όσες παίρνουν 2 dimm) !!! Σε αντίθεση με το 1151 που NVME pci-e x4 απλά ΔΕΝ .... Η πρώτη μητρική με M2 NVME pci-e v3.0 x4 στην Ελληνική αγορά για 1151 socket ξεκινά από 73€ Yπάρχουν και φτηνότερες M2 αλλά με χαμηλότερη ταχύτητα διασύνδεσης με pci-e v2.0. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα