Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειλικρινα οτι σε θεμα που ο αλλος εκανε μια ερωτηση για τον ryzen cpu και μπαινεται να το κανιβαλισατε με ξεπερνα .

αληθεια ποσο ακυρο ειναι να μιλαμε για συγκριση μεταξυ του low end g4560 και να λεμε οτι φτανει σε single core τον ryzen 5 1400 και να μην αναρωτιομαστε αν στο αμεσο μελλον γινεται καλο utlize multithread σε games και καταδικαζουμε τον αλλο σε ενα κυκλο αναβαθμισεων για ενα 5% διαφορα σε single core σε καποια games σημερα....

• Like 2
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είδες να προτείνω εγώ παραπάνω κάποιο επεξεργαστή ;;;

Είδες να προτείνω τον g4560 ;

Άλλοι προτείνουν για πάσα νόσο ryzen ...

Εγώ απλά έβαλα μετρήσεις που κάνουν τρίτοι στο youtube. Και ο ryzen χάνει από το g4560.

Αν έχεις αμφιβολίες, ξαναδιάβασε.

Αν δεν τα καταφέρνεις, ζήτα να στα διαβάσει κάποιος που καταλαβαίνει καλύτερα και να στα εξηγήσει .

Φίλτατε με όλο τον σεβασμό ξαναψάξε εσύ...μπορώ να σου βρω άλλες τόσες μετρήσεις στο internet που ο 4560 ούτε που πλησιάζει σε gaming τον 1400...ψάξτο μόνος σου αν θες...αν δεν θες μείνε εκεί δικό σου θέμα...δεν υπάρχει όμως πρόταση με 4560 για gaming pc όταν μπορεί να μπει στην σύνθεση κάτι καλύτερο και ακριβότερο οικονομικά...οι κονσόλες το 2012 δεν ήταν 8πύρηνες ούτε έκανε κουμάντο σε τόσο έντονο βαθμό η amd εκεί...τώρα θες δε θες και εσύ και η Intel το παιχνίδι παίζεται στους πυρήνες και στα threads...γύρισε ο τροχός θα γ@μήσει και ο φτωχός...ευτυχώς κιόλας αλλιώς θα καταλήγαμε σε i3 ξεκλείδωτο με 250 ευρώ...και θα λέγαμε και ευχαριστώ...όχι δεν θα πάρουμε...όσο για τον FX για δες τίποτα battlefield 1 multiplayer που εκμεταλλεύεται πολλούς πυρήνες...δεύτερη νεότητα περνάει ο παππούς... :-D, ούτε στο χρονοντούλαπο μπήκε ούτε πουθενά...δώσε λίγο antivirus scan στον 4560 την ώρα που παίζεις παιχνιδάκι να γελάσουμε...δώσε στον FX 8320 και δεν θα καταλάβει τίποτα...μην λέμε τρελά πράγματα...είπαμε καλός και άγιος ο 4560 αλλά εδώ θα τον βγάλουμε τον καλύτερο για gaming μαζί με τον 7700k;;; ...τα δύο άκρα...είναι εξαιρετικός για budget pc και δεν αντιλέγει κανένας...ούτε καν όμως για σοβαρό gaming εν έτη 2017 και εν αναμονή των νέων τίτλων...όσο για τους Ryzen ε ναι πως να το κάνουμε αυτή την στιγμή για πάσα νόσο Ryzen...intel μόνο για πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις...δεν είναι κακό...ίσα ίσα ο ανταγωνισμός ωφελεί τους καταναλωτές!

Επεξ/σία από dimoskoutr
  • Like 4
Δημοσ.

Αυτά τα ακούγαμε όμως, ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ και το 2012 όταν βγήκαν οι FX. Και το μέλλον αυτό δεν ήρθε ποτέ, ενώ οι FX έχουν πάει ήδη στο χρονοντούλαπο. Για μένα όσο η Intel θα συνεχίζει να βγάζει 2πύρηνους και να έχουν μεγάλο ποσοστό της αγοράς, δεν πρόκειται οι δημιουργοί των games να βγάλουν παιχνίδια που δεν θα παίζουν σε 2πύρηνους, γιατί δεν θελουν να χάσουν πελάτες.

H πραγματικότητα διαφωνεί μαζί σου και δεν πρόκειται να σου κάτσει.

http://www.insomnia.gr/topic/638548-amd-zen-am4-socket-part-2/?p=55723130

Δημοσ.

Είδες να προτείνω εγώ παραπάνω κάποιο επεξεργαστή ;;;

Είδες να προτείνω τον g4560 ;

Άλλοι προτείνουν για πάσα νόσο ryzen ...

Εγώ απλά έβαλα μετρήσεις που κάνουν τρίτοι στο youtube. Και ο ryzen χάνει από το g4560.

Αν έχεις αμφιβολίες, ξαναδιάβασε.

Αν δεν τα καταφέρνεις, ζήτα να στα διαβάσει κάποιος που καταλαβαίνει καλύτερα και να στα εξηγήσει .

Καλό μου παιδί για dual core εσύ έγραψες όχι εγώ. Τουλάχιστον να διαβάζεις αυτά που γράφεις!!!

παρότι η σύγκριση δεν είναι δίκαια λόγο του ότι ο g4560 είναι εικονικά τετραπύρινος ενώ ο 1400 εικονικά εικονικά οκταπύρινος

και οι τιμές είναι 58 για τον intel και 169 για τον amd εάν κάποιος σκεφτεί ότι στα games είναι παρόμοιοι μια νικάει ο ένας μια ο άλλος

εάν κάποιος δεν ασχολείται με βαριές εργασίες και δεν απαιτούν πολλούς πυρήνες οι δουλειές που κάνει και θέλει απλά games

τότε δεν έχει κανένα λόγο να πάει στον 1400 διότι με τον 1/3 της τιμής πάει στον 4560 και παίζει άψογα τα ποιο πολλά παιχνίδια με αξιοπρεπείς κάρτα και 8gb ram

και προσοχή δεν τα λέω όλα αυτά στον αέρα έχω φτιάξει pc για φίλο με τον 4560,gtx 960 4gb G1,8gb ram ddr4

και ειλικρινά τα ποιο πολλά games τα παίζει πάνω από medium σε high δηλαδή και σε ανάλυση 2560x1080 χωρίς καθόλου bottleneck

Μήπως θα το δούμε στις αγγελίες το μηχάνημα που προτείνεις;

Σε διαφορετική περίπτωση το θέμα με τα ανέκδοτα είναι άλλο :)

• Like 1
Δημοσ.

Καλό μου παιδί για dual core εσύ έγραψες όχι εγώ. Τουλάχιστον να διαβάζεις αυτά που γράφεις!!!

Εγώ έβαλα βίντεο , που ο σούπερ ντούπερ επεξεργαστής με τα 12 θρεντς και τους 6 πυρήνες, χάνει από το 2πύρηνο πατίνι της ίντελ των 60 ευρώ. Μέχρι εκεί .

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ έβαλα βίντεο , που ο σούπερ ντούπερ επεξεργαστής με τα 12 θρεντς και τους 6 πυρήνες, χάνει από το 2πύρηνο πατίνι της ίντελ των 60 ευρώ. Μέχρι εκεί .

Μεινε εκει που εισαι, με τα πατινια, οι 6πυρηνες ρολς ρους θελουνε και μεταξωτα σωβρακα.

Δημοσ.

Ο R5 1400 έχει 4 πυρήνες και 8 threads φίλτατε...Μέχρι εκεί...και ο καθένας ας κρίνει...

• Like 1
Δημοσ.

οι 6πυρηνες ρολς ρους

Αν το αντίστοιχο σε αυτοκίνητα (των ryzen), θεωρείς ότι είναι οι ... RR ... δεν με διαψεύδεις ..

Δημοσ.

Ο R5 1400 έχει 4 πυρήνες και 8 threads φίλτατε...

Θα δουλευει πιο ανετα την πασιετζα απο τον g4560 σιγουρα πραγματα :devil:

Δημοσ.

Θα δουλευει πιο ανετα την πασιετζα απο τον g4560 σιγουρα πραγματα :devil:

Γιια να δουλέψει πάντως η πασιέτζα, πρέπει πρώτα να μπορέσεις να μπεις στα windows !!! Δεν το έχουν σίγουρο αυτό όλοι.Τουλάχιστον κάθε φορά !!!!!

Δημοσ.

Δηλαδή να πάρουμε όλοι 4560 και να παίζουμε πασιέντζα.

περιμενουμε  και να μας το αναλυσεις αυτο

Δημοσ.

περιμενουμε και να μας το αναλυσεις αυτο

Να αναλύσω τι ακριβώς νεαρέ μου;

Για μπρίκι και κάνα fb καλό είναι άντε στο τσακιρ κέφι για entry level gaming, εάν θέλεις να πιστεύεις ότι είναι επεξεργαστής με προοπτική ή επιδόσεις τι να σου πω...

Για φτηνά setup φυσικά τον προτείνω αλλά στην ίδια πρόταση gaming και 4560 δεν πάνε, πως να το κάνουμε;

Ώρες ώρες απορώ, όλοι εσείς που γράφεται όλα αυτά τα ανυπόστατα εχετε δει από κοντά δυνατά μηχανήματα ή ότι βλέπεται στο YouTube?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...