Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το S4 active ειχε κυκλοφορησει στην Ευρωπη...

Τα αλλα δεν τα θυμαμαι...Μπορει να εχεις δικιο...Παντος μια τετοια συσκευη θα την επερνα,μιας και εχει ισια οθονη...

Δημοσ.

Σιγά το τηλέφωνο και η εταιρεία αντιγράφει δηλαδή κυρίως την apple στο s7 είχε έντονη αντιγραφή από την apple, έχω 3 χρόνια το έχω ρίξει στην sony και κυνηγάω ναυαρχίδες κυρίως και δεν εδώ ούτε μια απογοήτευση το έχει να αντιγράψει η sony από τις άλλες εταιρίες ούτε την μεγάλη οθόνη ούτε την διπλή καπετάν μέχρι βάλει όπως η LG και μελλοντικά μπορεί και η Samsung κάτι τέτοια για την sony δεν έχουν ακουστεί έχω θαυμάζω την ικανότητα να ξεχωρίζει από τις άλλες εταιρίες και όχι να αντιγράφει τον κάθε ανανεωμένο τηλέφωνο το στυλ της sony έως τώρα μένει ίδιο δηλαδή στυλ σε πλακάκι τετράγωνο ούτε Κυριακές στο πλαίσιο ούτε τόσο χαμηλά bezel όπως η LG και η Samsung στις οθόνες τους και ακόμα και το finger έχει πάρει θέση δεξιά στο πλαίσιο της συσκευής και έτσι δημιουργεί ένα τηλέφωνο φανταστικό και διαφορετικό συμπαγή και στιβαρό αυτά αυτά τηλέφωνα μ αρέσουν εμένα και ελπίζω να μην αλλάξει τόσο η sony σε design όσο άλλες εταιρίες με τις γίγαντα οθόνες του ή sony συγκρατεί την 4k ανάλυση στα 5.5 inch και όχι παραπάνω όπως το κάνει h smaung στα 2k με 5.8 inch και πάνω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...