shadowman1480 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Ας υποθέσουμε ότι έχω καφετέρια και παρέχω wifi στον πελάτη. θέλω για να μπει να πρέπει να κάνει τσεκιν απ το facebook ότι είναι στο μαγαζί μου (για διαφήμιση).Πως λειτουργεί το όλο πρότζεκτ; τι χρειάζομαι; πόσο κοστίζει;
JohnHacked Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Αν δε κάνω λάθος πρέπει να φτιάξεις μια σελίδα στο Fb με την ονομασία του καταστήματος και την διεύθυνση. Μπορείς και δωρέαν, μόλις φτιάξεις την σελίδα να την κοινοποιήσεις εσύ, φίλοι σου, φίλοι φίλων και πάει λέγοντας. Δοκίμασέ το.
shadowman1480 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 οχι σκοπος ειναι να το κανει ο καθε πελατης αν θελει να συνδεθει. απ οτι καταλαβα το μονο που θελω ειναι μια σελιδα fb οπως λες και ένα "facebook router"
Finn Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Έχει κάποια routers της dlink και της netgear που παρέχουν αυτήν τη δυνατότητα αλλά Ελλάδα δε τα έχω βρει προς πώληση
sundance_kid Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Αυτό που ψάχνεις, λέγεται captive portal και εδώ υπάρχει μία υλοποίηση σε mikrotik. Απ' όσο γνωρίζω, θα σου βγεί κοντά στο 200ρι το όλο θέμα, χωρίς να είμαι 100% σίγουρος.
rfc Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Αυτο το λινκ που του εδωσες για ΜΤ φιλε ειναι για να φτιαξεις απλο hotspot και οχι να κανει και fb check in. Γινεται και στο mikrotik αλλα μονο ευκολη δε θα την ελεγα την διαδικασια.
sundance_kid Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Προφανώς, απλά για να καταλάβει το σκεπτικό. Για FB θέλει developer πανω στο mikrotik ή ακόμη καλύτερα να βάλει ένα meraki της Cisco. Υπάρχει η simple data στην Αθήνα, που κάνει τις παραπάνω υλοποιησεις.
rfc Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Ακριβως θελει developer και οχι μονο. πρεπει να περασεις τα https απο walled garden κ.λ.π. Καλυτερα να παρει κατι ετοιμο διοτι στα ΜΤ και καποιος που τα ξερει, παιζει να μη μπορεσει να το φτιαξει στο τελος. Να φανταστεις οτι μερικοι που το εχουν φτιαξει σε ΜΤ, το πουλανε, δε το δινουν. Αν παρει καποια ετοιμη λυση, το φτιαχνει μονος του μετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα