Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κανείς άλλος έχει γνώμη γι αυτό το site?

Επειδή όλα τα στοιχεία που διαβάζεις, δεν σε πείθουν και δε θα σε πείσουν ... προχώρα, χώσε όσα χρήματα σου περισσεύουν και αν θες να βοηθήσεις και άλλους γράψε εδώ την εμπειρία σου και τα αποτελέσματα

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον φιλε μην τους ακους. Επειδη αυτοι ειναι αμπαλοι σου λενε βλακειες. Βαλε οτι σε παιρνει και διπλασιαζεις.

• Like 1
Δημοσ.

Φίλος χρησιμοποιεί την υπηρεσία και βγάζει πλέον 2.800 την εβδομάδα. Ξεκίνησε με 240 ευρώ το μήνα και όσο ανέβαζε το ποσό τόσο μεγάλωνε το κέρδος του. Ποτέ δεν βγήκε χαμένος. Όταν μου το έλεγε δεν το πίστευα. Στη συνέχεια παράτησε δουλειές και σπουδές και το έκανε επάγγελμα. Είναι χαρούμενος και έχει 3 σπίτια και 2 bmw.

Δημοσ.

Τα τελευταίο χρόνια δούλευα ως λούστρος στο κέντρο της Αθήνας για το μεροκάματο μέχρι που για καλή μου τύχη ανακάλυψα το clix-cents. Το χρησιμοποιώ από πέρυσι και είμαι πολύ ευχαριστημένος, ξεκίνησα με 300€ και πλέον είμαι στα +16.950€.

Το καλύτερο; Είμαι αφεντικό του εαυτού μου. Όσο οι γνωστοί μου δουλεύουν όλη μέρα εγώ βάζω κρεμουλα Versace 1969 με χαβιάρι και πάω Γκάζι να πιω τα ποτάκια μου.

Συνέχισε με τύφλα μάτια και μην ακούς κανέναν φίλε, με το clix-CENTS ασχολούνται σοβαρά άτομα δεν είναι στοιχημα και τζόγος όπως σου πρότειναν μερικοί.

• Like 3
Δημοσ.

καλησπέρα.ενδιαφέρομαι κ γω για αυτο το site το clix-sents... είναι έγκυρο??

Διάβασε τη συζήτηση απο την αρχή και μετά πες μας τη γνώμη σου

Δημοσ.

ακυρο

Λυπάμαι που το site σου έφαγε 112 δολλάρια, πόσο μάλλον όταν τα χρειάζεσαι. Από την άλλη χαίρομαι που έγραψες τα συμπεράσματα σου (και ας τα αφαίρεσες μετά - τα είχα διαβάσει) για να βοήθήσεις άλλους που θα βρεθούν σε αναλογο δίλημμα με το δικό σου.

Δυστυχώς ή δίωξη ηλεκτρονικού, που ρώτησες, δεν μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω απο το σχεδόν τίποτα, γιατί πρώτον οι αρμοδιοτητες της σταματάνε εντός συνόρων, αφετέρου είσαι σε γκρίζα ζώνη όσον αφορά οτι εγινε κλοπή ή απλά έδωσες τα χρήματα σου σε κάτι με μη εγγυημένη απόδοση. 

Αν θες να κάνεις κάτι, μπες σε sites που εχουν reviews για διάφορα sites και γράψε την ιστορία σου, οποτε κάποιοι άλλοι crystal να μην πέσουν ευκολα στη φάκα.

Τέλος κάνε μια πιο αναλυτική περιγραφή εδω για το τι έγινε και πως έχασες τα χρήματα σου. 

Δημοσ.

Οκ θα το γραψω πάλι. Το site ειναι οντως scam.Εβαλα τα χρηματα μεσα και δεν μπορω να κανω τίποτα απο αυτα που εταζε ο τυπος.Εβαλα 112 αμερικανικα δολλαρια.Τωρα πριν λιγο επικοινωνησα με την τραπεζα με την οποια εγινε η συναλλαγη και εκανα αιτηση για dispute ολων των χρηματων με την αιτιολογια οτι το site ηταν scam .Τωρα απλως ελπιζω μεσα σε 7 μέρες να μου επιστραφουν ολα τα λεφτα μου πισω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά μήπως η τάση να πέφτει θύμα εξαπάτησης έχει γίνει το κυρίως χαρακτηριστικό όλων των Ελλήνων;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...