Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες,πήγα να ασχοληθώ με πράγματα που δεν γνωρίζω με αποτέλεσμα να κάνω μια ανοησία τεραστίων διαστάσεων.

Να αναφέρω ότι εδώ και λίγες βδομάδες έχω στην κατοχή μου ένα Macbook pro 2016,έψαχνα που λέτε απερισκεπτα πως μπορώ να κάνω επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και κατά την εκκίνηση πάτησα τα πλήκτρα command και R. Άνοιξε το macos utilities χωρίς επίγνωση της κατάστασης και χωρίς να ξέρω τί πάω να κανω πήγα στο σκληρό στην επιλογή Apple ssd...και πάτησα σβήσιμο ΜΠΟΥΜ!! Τώρα όταν πάω να ανοίξω το Mac βγάζει έναν φάκελο με ερωτηματικό που αναβοσβήνει.

Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιησει τι έχω κάνει και θα ήθελα τη βοήθεια σας στο να ξανά δώσω ζωή στο Macbook:)

Δημοσ.

το διάβασα το ξανά διάβασα και κάπου υπάρχει σκάλωμα. Δεν μπορώ να βρω το δίσκο εκκίνησης ( Macintosh HD) ούτε να κάνω επανεγκατάσταση το  MacOS

κάποιος που μπορεί να δώσει φως? :)

Δημοσ.

ξανακανε εγκατασταση το λειτουργικο (αν αυτο ψαχνεις κι οχι επαναφορα καπως διεγραμμενων αρχειων) μεσω internet.

http://www.imore.com/how-install-fresh-copy-os-x-your-mac

Τωρα αν θες να ανακτησεις δεδομενα, δεν γνωριζω πως να σε βοηθησω, αλλα σιγουρα μην κανεις τπτ μεχρι να σου πει καποιος που γνωριζει.

Δημοσ.

Δεν έγινε τίποτα απλά έκανες format στο παλιό option που δεν χρησιμοποιείται για τα σύγχρονα Mac OS και έτσι δεν μπορεί να εγκατασταθεί σε τέτοιο partition το λειτουργικό.

• Like 1
Δημοσ.

Format το partition σε MacOS Extended Journaled και στη συνέχεια κάνε restore το MacOS απο το internet ή το recovery partition. Τα δεδομένα σου αν έκανες format τα έχασες εκτος και αν ειχες κρατήσει Timemachine backup ή είχες ενεργοποιήσει το Desktop/Documents να γίνεται upload στο iCloud.

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ  όλους που καθίσατε και ασχοληθήκατε με την περίπτωση μου και συμβάλατε ώστε να βρω άκρη στο πρόβλημα που με απασχολούσε..

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά έχω ένα θέμα με ένα macbook που έχω του 09 μοντέλο.. Έσβησα τον σκληρό χωρίς να κάνω αντιγραφή δεδομένων και τώρα μου εμφανίζει ένα φάκελο με ένα ερωτηματικό όταν το ανοίγω τι να κάνω? Πάτησα το cmd και το R όταν το άνοιξα ξανά και φορτώνει μια υδρογειος

Επεξ/σία από Nikosasghar
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Nikosasghar είπε

Καλησπέρα παιδιά έχω ένα θέμα με ένα macbook που έχω του 09 μοντέλο.. Έσβησα τον σκληρό χωρίς να κάνω αντιγραφή δεδομένων και τώρα μου εμφανίζει ένα φάκελο με ένα ερωτηματικό όταν το ανοίγω τι να κάνω? Πάτησα το cmd και το R όταν το άνοιξα ξανά και φορτώνει μια υδρογειος

Διάβασε τα προηγούμενα πόστ αναφέρουν τι πρέπει να κάνεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...