DonLuffione Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Καλησπέρα παίδες,πήγα να ασχοληθώ με πράγματα που δεν γνωρίζω με αποτέλεσμα να κάνω μια ανοησία τεραστίων διαστάσεων. Να αναφέρω ότι εδώ και λίγες βδομάδες έχω στην κατοχή μου ένα Macbook pro 2016,έψαχνα που λέτε απερισκεπτα πως μπορώ να κάνω επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και κατά την εκκίνηση πάτησα τα πλήκτρα command και R. Άνοιξε το macos utilities χωρίς επίγνωση της κατάστασης και χωρίς να ξέρω τί πάω να κανω πήγα στο σκληρό στην επιλογή Apple ssd...και πάτησα σβήσιμο ΜΠΟΥΜ!! Τώρα όταν πάω να ανοίξω το Mac βγάζει έναν φάκελο με ερωτηματικό που αναβοσβήνει. Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιησει τι έχω κάνει και θα ήθελα τη βοήθεια σας στο να ξανά δώσω ζωή στο Macbook:)
DonLuffione Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 το διάβασα το ξανά διάβασα και κάπου υπάρχει σκάλωμα. Δεν μπορώ να βρω το δίσκο εκκίνησης ( Macintosh HD) ούτε να κάνω επανεγκατάσταση το MacOS κάποιος που μπορεί να δώσει φως?
atheatos Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Ξανά μπες στο disk utility. Ξανά κάνε erase με option για guid αν δεν κάνω λάθος. https://discussions.apple.com/thread/3905667?start=0&tstart=0
basilis5 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 ξανακανε εγκατασταση το λειτουργικο (αν αυτο ψαχνεις κι οχι επαναφορα καπως διεγραμμενων αρχειων) μεσω internet. http://www.imore.com/how-install-fresh-copy-os-x-your-mac Τωρα αν θες να ανακτησεις δεδομενα, δεν γνωριζω πως να σε βοηθησω, αλλα σιγουρα μην κανεις τπτ μεχρι να σου πει καποιος που γνωριζει.
atheatos Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δεν έγινε τίποτα απλά έκανες format στο παλιό option που δεν χρησιμοποιείται για τα σύγχρονα Mac OS και έτσι δεν μπορεί να εγκατασταθεί σε τέτοιο partition το λειτουργικό. 1
Dr.Fuzzy Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Format το partition σε MacOS Extended Journaled και στη συνέχεια κάνε restore το MacOS απο το internet ή το recovery partition. Τα δεδομένα σου αν έκανες format τα έχασες εκτος και αν ειχες κρατήσει Timemachine backup ή είχες ενεργοποιήσει το Desktop/Documents να γίνεται upload στο iCloud. 1
DonLuffione Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Σας ευχαριστώ όλους που καθίσατε και ασχοληθήκατε με την περίπτωση μου και συμβάλατε ώστε να βρω άκρη στο πρόβλημα που με απασχολούσε..
Nikosasghar Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά έχω ένα θέμα με ένα macbook που έχω του 09 μοντέλο.. Έσβησα τον σκληρό χωρίς να κάνω αντιγραφή δεδομένων και τώρα μου εμφανίζει ένα φάκελο με ένα ερωτηματικό όταν το ανοίγω τι να κάνω? Πάτησα το cmd και το R όταν το άνοιξα ξανά και φορτώνει μια υδρογειος Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2021 από Nikosasghar
devill0 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 17 ώρες πριν, Nikosasghar είπε Καλησπέρα παιδιά έχω ένα θέμα με ένα macbook που έχω του 09 μοντέλο.. Έσβησα τον σκληρό χωρίς να κάνω αντιγραφή δεδομένων και τώρα μου εμφανίζει ένα φάκελο με ένα ερωτηματικό όταν το ανοίγω τι να κάνω? Πάτησα το cmd και το R όταν το άνοιξα ξανά και φορτώνει μια υδρογειος Διάβασε τα προηγούμενα πόστ αναφέρουν τι πρέπει να κάνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα