chrisfox Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Καλημέρα σε όλους! Θα ήθελα να σας αναφέρω το πρόβλημα που συναντώ και να μου πείτε αν το έχετε συναντήσει ποτέ, γιατί κοντεύω να τρελαθώ...Έχω forthnet και μένω στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Τον τελευταίο μήνα, ενώ συγχρονίζω κανονικά στα 12mbps, τις βραδινές ώρες μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες (δηλαδή 21:00 - 08:00) το download μου κατεβαίνει στα 50ΚΒ/s!!! Δεν έχω κάποια συσκευή που να κατεβάζει κάτι, έχω αλλάξει κωδικό στο wifi, έχω αλλάξει router, έχω μιλήσει με την υποστήριξη της forthnet, αλλά τίποτα δεν έχει λύσει το πρόβλημα. Στην συνημμένη εικόνα, θα δείτε την εικόνα της γραμμής μου όπως την απεικονίζει η εφαρμογή pingplotter. Δηλαδή full packet loss... Αυτό συμβαίνει κάθε μέρα εκείνες τις ώρες, τον τελευταίο μήνα...
bill2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 εκέινη την ώρα έχεις καλέσει στη τεχνική υποστήριξη και αυτα τα 50kb στα δείχνειμέσα στο ρουτερ στο συχρονισμο η σε speedtest ;
chrisfox Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 σχεδόν κάθε μέρα τους παίρνω τηλ την στιγμή που συμβαίνει και τους στέλνω και screenshots... δεν βλέπουν κάποιο πρόβλημα στην γραμμή ούτε στην περιοχή γενικότερα. το ρουτερ συγχρονίζει κανονικά, αλλά το speedtest μου βγάζει 0,5 mpbs download (το upload είναι σχετικά κανονικό στα 0,8mpbs) Έχει έρθει τεχνικός τους, αλλά απογευματινές ώρες που δεν ήταν ενεργό το πρόβλημα, οπότε εννοείται δεν βρήκε τίποτα...
bill2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 πες τους να βάλουν καταγραφικό στηγραμμησου για 48 ώρες αυτό θα καταγράψει εκείνες ης ωρες και θα δεις μετα θα το βρούν
chrisfox Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 παντως απο τις διαφορες θεωριες που εχω ακουσει, η πιο πιθανη μου ακουγεται να γινεται παρεμβολη από καποια λαμπα... ειναι οντως πιθανόν; η φορθνετ δεν φαινεται να μπορει να κανει κατι 1 μηνα τωρα... υπαρχει κατι που μπορω να κανω εγώ;
bill2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 η γραμμή σου όπως έρχεται στον χώρο σου περνάει δίπλα απο καλώδία είναι εναέρια η υπόγεια;
chrisfox Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 δεν έχω ιδέα για το τι γίνεται εκτός του διαμερίσματος όσον αφορά την εγκατάσταση...
bill2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 το δοκίμασες στην κεντρικη πρίζα μόνο του; δοκίμασες κάπιο ρεσετ ; πόσα μετρα καλώδιο έχεις μεταξύ ρουτερ και πρίζας
chrisfox Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 τα δοκιμασα ολα αυτα, χωρις αποτέλεσμα. δοκιμασα επίσης και με πολυ μικρο καλώδιο.
Ihavetheanswers Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Αυτό που λες με την λάμπα εννοείς όταν είναι αναμμένη; Αν ναι, δοκίμασε ένα βράδυ να μην ανάψεις κανένα φως αν γίνεται.
bill2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 δοκίμασε αυτόμπου είπε ο φίλος πίο πάνω συνέβει στη κοπέα μου τα χριστουγεννα μόλις άναβε το δέντρο κοβόταν το ιντερνετ μόλις το έσβηνε συνδεόταν τελικά το βάλαμε σε άλλη πριζα το ρουτερ και ηταν κομπλε
chrisfox Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 τελικά μου έστειλε η φορθνετ τεχνικό από το ανώτερο level υποστηριξης, στις 10 το βραδυ που ειχα προβλημα και έκανε κάποιες μετρησεις. να μην τα πολυλογω, φαίνεται να λύθηκε επι τοπου το προβλημα, αλλαζοντας προφιλ στην γραμμη μου. δεν ξερω τι σημαινει ακριβως αυτο, απλα ειπα να σας ενημερωσω!
billiboo Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 τελικά μου έστειλε η φορθνετ τεχνικό από το ανώτερο level υποστηριξης, στις 10 το βραδυ που ειχα προβλημα και έκανε κάποιες μετρησεις. να μην τα πολυλογω, φαίνεται να λύθηκε επι τοπου το προβλημα, αλλαζοντας προφιλ στην γραμμη μου. δεν ξερω τι σημαινει ακριβως αυτο, απλα ειπα να σας ενημερωσω! καλα εκανες και το λες ,εγω θελω να σχολιασω το οτι πηρε ενα μηνα να στειλουν τεχνικο.....ελεος δηλαδη.
chrisfox Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 συγχρονίζω λίιιιγο χαμηλοτερα, αλλα δεν με ενδιαφερει και πολυ... το αστειο ειναι οτι το παιδι που ηρθε μου ειπε οτι αυτο μπορουσαν και επρεπε να το κανουν και αυτοι απο το τηλεφωνικο support....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα