Προς το περιεχόμενο

Carmageddon Max Damage (PS4)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Πρόσφατα ανακάλυψα ότι το game που χρόνια πριν με είχε κάνει να περάσω αρκετές ώρες γέλιου επανακυκλοφόρησε για PS4.

Το έχει παίξει κανείς ;

Το βρίσκω στα 17 ευρώ και σκέφτομαι να το πάρω.

Αν το έχει κάποιος...παίζει Online ?

Γενικά βρίσκεις άτομα online να παίζουν το game ?

Ευχαριστώ 

Δημοσ.

Λίγο αργά το ανακάλυψες :P

Το έχω παιξει στον υπολογιστη (ειναι το ιδιο με του PS4), μπορεις να δεις στο youtube αν αξιζει τα λεφτα του.

Το αυθεντικό δεν το είχα παιξει ιδιαίτερα στους υπολογιστές, το είχα λιώσει όμως στο... Nokia 6600!!

Το multiplayer του ειναι εντελως νεκρο από την ημέρα που κυκλοφορησε το παιχνιδι.

• Like 1
Δημοσ.

άργησα επειδή πρόσφατα πήρα PS4 και δεν είχα gaming PC.

το είδα στο youtube αλλα και πάλι, σε πολλά παιχνίδια μου έχει τύχει να τα βλέπω σε video και να μου φαίνονται καλά και τελικά το gameplay του να είναι χάλια.

κρίμα που είναι νεκρό το multiplayer, γενικά στα περισσότερα παιχνίδια (σε όλα δηλαδή) δεν παίζω solo-campain αλλά multiplayer.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση 

Δημοσ.

Εμένα δεν μου πολυάρεσε, είναι και το στυλ του παιχνιδιού τέτοιο που μου φαίνεται αρκετά μονότονο πλέον.

Εγώ δεν έχω τέτοιο θέμα μιας και αποφεύγω τα online, υπάρχουν site πάντως που μπορεις να βρεις άτομα για online παιχνιδι.

Παρακαλώ!!

• Like 1
Δημοσ.

ναι για αυτό προτιμώ το online.

ολα τα solo από ένα σημείο και μετά τα βαριέσαι.... ενώ το Multiplayer είναι κάθε μέρα και μια καινούργια εμπειρία ! 

Καλή εβδομάδα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...