deligkos Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Ο εκδημοκρατισμός των πλεονεκτημάτων που προκύπτουν από τις έρευνες στην τεχνητή νοημοσύνη, είναι ο στόχος του Google.ai, το οποίο ανακοίνωσε ο Sundar Pichai στο συνέδριο Google I/O. Το Google.ai είναι μία online “βιβλιοθήκη” όπου θα συγκεντρώνονται όλες οι προσπάθειες της Google στον συγκεκριμένο τομέα – όπως εργαλεία, έρευνες και εφαρμογές. Στην ιστοσελίδα θα μπορεί να βρει κανείς και διασκεδαστικά πειράματα που δείχνουν την πρόοδο που έχει πετύχει μέχρι σήμερα η Google, όπως για παράδειγμα το πρόγραμμα Duet, το οποίο αναλαμβάνει να “συνοδεύσει” στο πιάνο οποιονδήποτε πιανίστα. Επίσης, υπάρχει μία συλλογή από βίντεο και post με θέματα από συναφή πρότζεκτ της εταιρείας. Το Tensor Flow, η βιβλιοθήκη της Google με λογισμικό ανοικτού κώδικα για τη δημιουργία εφαρμογών, έχει παίξει σημαντικό ρόλο στο να αποκτήσουν πρόσβαση στη μηχανική μάθηση αρκετοί developer ανά τον κόσμο. Ωστόσο, η αμερικανική εταιρεία θέλει να κάνει επίσης εύκολα προσβάσιμες και τις νέες έρευνες που προκύπτουν καθημερινά από πανεπιστήμια και ιδιωτικά τμήματα R&D. Site: TechCrunch
Cyan Eye Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Τα επιτεγματα της τεχνητής νοημοσύνης στο μέλλον σκέφτομαι: https://youtu.be/L0K6Cb1ZoG4 https://youtu.be/jNiO2sTe2wo 3
drakoulis Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Τα επιτεγματα της τεχνητής νοημοσύνης στο μέλλον σκέφτομαι: https://youtu.be/L0K6Cb1ZoG4 https://youtu.be/jNiO2sTe2wo Εγώ απο την άλλη σκέφτομαι terminators να μας κυνηγούν 1
iraklisvel Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Εγώ απο την άλλη σκέφτομαι ότι ο συντάκτης δεν μπόρεσε να βάλει ούτε ένα ρήμα στον τίτλο του άρθρου. Έλεος πια, τόσο βιάζεστε να τα ανεβάσετε λες και καίγεστε; 4
Hatsos Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Εγώ από την άλλη δεν ξέρω τι να σκεφτώ για την τεχνητή νοημοσύνη ( να σας πω την αλήθεια δεν μου αρέσει η τεχνητή νοημοσύνη και νομίζω πως δεν θα μας βγάλει σε καλό στο τέλος) 1
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Εγώ πάλι σκέφτομαι ότι το 99% των ανθρώπων δεν καταλαβαίνουν τι είναι η AI. Ούτε καν άνθρωποι που ασχολούνται με την πληροφορική.
kavouras Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Πιστεύω πως οι επιστήμονες πρέπει να είναι και άνθρωποι πάνω απ' όλα. Να μην έχουν μόνο την τεχνολογική εξέλιξη σαν στόχο τους χωρίς να βλέπουν και τα αρνητικά που μπορεί να προκαλέσει. Σίγουρα δεν είναι εύκολο αυτό που λέω, αλλα νομίζω γιαυτό υπάρχει η επιστήμη, για να υπηρετεί τον άνθρωπο και όχι να τον καταστρέφει. Δείτε πχ την πυρηνική ενέργεια, τί έχει προσφέρει στον άνθρωπο αλλα και πως μπορεί να τον καταστρέψει.. 2
Hatsos Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Πιστεύω πως οι επιστήμονες πρέπει να είναι και άνθρωποι πάνω απ' όλα. Να μην έχουν μόνο την τεχνολογική εξέλιξη σαν στόχο τους χωρίς να βλέπουν και τα αρνητικά που μπορεί να προκαλέσει. Σίγουρα δεν είναι εύκολο αυτό που λέω, αλλα νομίζω γιαυτό υπάρχει η επιστήμη, για να υπηρετεί τον άνθρωπο και όχι να τον καταστρέφει. Δείτε πχ την πυρηνική ενέργεια, τί έχει προσφέρει στον άνθρωπο αλλα και πως μπορεί να τον καταστρέψει.. Πω δικέ μου. Πραγματικά πολύ ωραίο σχόλιο. ( δεν το λέω ειρωνικά)
Pmh9020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Η πυρηνικη ενεργεια μας εχει φτασει εδω που ημαστε τεχνολογικα. Απο την κατανοηση του Κοσμου (Cosmos) εως τα λιγα σκαλια ωρημανσης που εχουμε ανεβει ως ειδος πανω στην Γη. Παντα μερικοι γελανε, κοροιδευουν,επαινουν την νεα τεχνολογια. (Αποδειξη στην ιστορια) Η τεχνολογια ειναι αναποφευκτη και μονοδρομος. Ειτε ειναι η ανακαλυψη του τροχου ειτε ειναι η σχαση του ατομου. Ισως η εξεληξη του ειδους μας, για να εξασφαλισουμε την αιωνιοτητα μας επιφυλασει download της ανθρωπινης συνηδεισης σε cloud συνηδεισεων...ποιος μπορει να πει? Ειμαστε απλως θεατες, εμεις η μαζα, μπροστα απο τις κλειστες πορτες της γνωσης.Οποτε παρτε ποπ-κορν και απολαυστε 2
vapon Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Απλά μια από τις κλασικές τακτικές της google, για να κλέβει (αγοράζει) ιδέες και τεχνολογίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα