karib Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Παιδιά τη βοήθειά σας. Ειχα πρόβλημα με τη γραμμή μου isdn64. Μου την διόρθωσαν σήμερα, κάνοντας αλλαγές και στο κέντρο του ΟΤΕ, και μου έδωσαν και μια νέα hardware version του netmod, την 5.(είχα την 20) Λοιπόν, σας αναφέρω ότι ήδη έχω αναβαθμίσει το firmware, και επίσης τους drivers. Ομως το πρόβλημά μου είναι ότι : 1. Εχασα την αναγνώριση κλήσης 2. Οταν συνδέομαι με αναλογικό modem στην μία θύρα και στην άλλη με καλέσει κάποιος, τότε χάνω την σύνδεση internet(κόβεται). Μάλλον έχει να κάνει με την αναγνώριση κλήσης αυτό. Πείτε μου, μπορώ να κάνω ρυθμίσεις εγώ για να λύσω τα 2 προβλήματα; 'Η είναι για μια ακόμη φορά λάθος δικό τους από το κέντρο του ΟΤΕ και πρέπει να δωσω βλάβη στο 121? Μίλησα με το 121 και μου είπε ότι και οι δύο υπηρεσίες είναι θέμα κέντρου και πρέπει να δώσω βλάβη και να έρθει τεχνικός να το δει. Είναι όντως έτσι; Μα καλά, είναι δυνατόν να μην είναι εξαρχής προεπιλεγμένη η αναγνώριση κλήσης; Μα την είχα και την έχασα. Τι φταίει, το netmod, το κέντρο του Οτε ή κάτι δεν έχω κάνει εγώ;
melody Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Η αναμονή κλήσης έχει να κάνει ΜΟΝΟ αν έχεις MODEM σε αναλογική εξοδο. Αν έχεις το netmod όμως από το σειριακό (ή USB) τότε δεν επειρεάζεται, δεν θα σου κόψει δηλαδή τη σύνδεση. Είχα ρωτήσει και εγώ από καιρό για την έκδοση 5 (εδώ), αλλα πρώτη φορά βλέπω κάτι σχετικό. Υπομονή, είναι ένα (μεγάααααλο) μεταβατικό στάδιο μέχρι το DSL.
karib Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 Εβαλα netmod 5. Μια από τα ίδια. Τι να φταίει? Θα αγόραζα ένα isdn modem αλλά δεν λέει αφού σε λίγους μήνες οριστικά σκοπεύω να πέτάξω την isdn για χάρη μιας dsl. Ολοι αυτό δεν περιμένουμε; Μέχρι τότε όμως; Στο νέο modem (version 5) έκανα και αναβάθμιση στο τελευταίο firmware. Αναγνώριση μια παίζει μία δεν παίζει. Οσο για το πέταγμα από το internet μιλώ για την περίπτωση που χρησιμοποιώ την αναλογική γραμμή. Εχω σε isp σύνδεση αλλά κάποιες φορές χρησιμοποιώ κλασική pstn connection. (Οταν το pc δεν μπορεί να τοποθετηθεί κοντά στο netmod και το usb δεν φτάνει). Μέχρι πρόσφατα και για 2 χρόνια, έμπαινα στο net ως Pstn με το netmod και ταυτόχρονα μιλούσα στο τηλέφωνο. Τώρα όταν κάποιος με καλεί, με πετά από το δίκτυο. Any suggestions για τα 2 προβλήματα?
Highlander Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 1. Το ότι κόβεται η σύνδεση μάλλον οφείλεται στο call waiting. Δεν θυμάμαι την εντολή για να σου πω πως απενεργοποιείται. 2. Η έκδοση 5 που έχει κυκλοφορήσει είναι ότι χειρότερο. Όντως δεν λειτουργεί η αναγνώριση κλήσης από το PC (με διάφορα προγράμματα) αν και νομίζω ότι η Intracom έβγαλε κάποιο firmware που διορθώνει αυτό το πρόβλημα. Όσο αφορά το "έμπαινα στο net ως Pstn με το netmod" δεν νομίζω ότι στέκει. Εκτός κι αν εννοείς ότι έμπαινες με modem μέσω του ISDN και ταυτόχρονα μιλούσες στο τηλέφωνο με το άλλο POTS. Τέλος πάντων μία από τις λύσεις που προτείνω είναι να βρεις κάποιο γνωστό σου, που δεν χρησιμοποιεί Internet αλλά έχει το παλιό Netmod και να κάνεις ανταλλαγή. Έχω καταφέρει να μαζεψω 3 Netmod έτσι. Αν μείνω έστω και μισή ώρα χωρίς Netmod είμαι καμένος
karib Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 Κατέβασα το netmod configuration manager. Νομίζω έλυσα το πρόβλημα με το call waiting και την διακοπή της σύνδεσης. Τώρα για την αναγνώριση κλήσης είμαι στα τεσταρίσματα. Μέχρι τώρα έχει εντελώς τρελή συμπεριφορά, άλλοτε δείχνει, άλλοτε όχι. Σημειωτέον, έχω κάνει όλα τα updates. Α, και όταν βάλω dsl, δεν θα αγοράσω αν δεν μπορώ να αποφύγω την Intracom.
karib Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 Αυτό που με προβληματίζει ιδιαίτερα είναι ότι νόμισα πως χάλασε το ασύρματο τηλέφωνό μου(με αναγνώριση κλήσης) και ήμουν έτοιμος για να αγοράσω νέο. Και μιλάμε για τηλέφωνο διετίας Philips Kala 200. Μάλλον όμως πρόκειται για μια ακόμη (αμέτρητες πια) δυσλειτουργία του netmod.
OXTROS Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 karib den xreiazetai to netmod configuration manager gia na kliseis to call waiting BGALTO apo to systhma sou giati sto mellon 8a exeis problhmata apo dafto(ektos kai exeis polla noumera stin ISDN sou opote ekei einai aparetito ) Bibliaraki den sou edwsan me to kainourgio net-mod ???? Diabase stis arxikes selides tou kai 8a deis poso eykolo einai !!! Episis me ligo psaksimo sto idio bibliaraki 8a katalabeis giati den louleyei h anagnorish klhseos sto philips kai 8a to dior8wseis !!!! Einai 8ema asymbatotitas sto CLIP kai sou leei analytika pos na alakseis tis entoles pou stelnei to net-mod TO net-mod einai MPOURDELO alla ti na kanoume.. ma8ame na zoume mazi tou
karib Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 Ok, θα ξαναδώ το βιβλιαράκι. Πάντως πριν λίγες μέρες που το είχα δει και πληκτρολόγησα από το τηλέφωνο κάποιες εντολές-αλληλουχίες πλήκτρων (αν θυμάμαι καλά #43* η κάπως ετσι), δεν άλλαξε η κατάσταση. Το παράξενο είναι ότι άλλοτε δείχνει και άλλοτε όχι, αναγνώριση κλήσης. Οσο για το configuration manager, νομίζω ότι είναι ένα απλό exe, το έτρεξα, πέρασε τις επιλογές για το call waiting στο netmod, και δεν θα το ξαναχρησιμοποιήσω. Δεν είναι resident πρόγραμμα-σταθερό στο Pc να τρέχει συνέχεια.
OXTROS Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 TIPOTA DEN EINAI APLO oso afora to Net-mod Problhmata ISOS dimiourgi8oun sto net-mod kai oxi sto PC sou
karib Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Μετά το τελευταίο firmware update, βλέπω στην αναγνώριση πιο πολλά νούμερα. Αλλα βέβαια που παλιά τα έβλεπα (προ βλάβης γραμμής και αλλαγής netmod), τώρα δεν τα βλέπω. Α, και κάποια νούμερα, τα ίδια, άλλοτε φαίνονται και άλλοτε όχι. Ελεγα να χτυπήσω το tornado usb isdn modem αλλά σύντομα θα βάλω dsl. Οπότε τσάμπα η επένδυση. Α ρε netmod-intracom, πόσο ακόμη θα μας ταλαιπωρείς...
karib Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2004 Τελικά τι λέτε να φταίει ρε παιδιά, το netmod ή το τηλέφωνό μου να χάλασε? Την αναμονή κλήσης την έφτιαξα, η αναγνώριση κλήσης όμως που την είχα για δύο χρόνια, πλέον δεν δουλεύει (δείχνει-αν δείχνει-τα μισά νούμερα...), είναι για τα πανηγύρια...
OXTROS Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2004 Den xalase to thl. soy apla den synergazetai kai poly kala me to Netmod soy!!! Yparxei tropos apo to manual na alakseis kapoies parametrous gia thn anagnwrish klhshs CLIP sto Netmod kai meta 8a einai oK ALLA 8elei poly peiramatismo KAI den sto synhstw KA8OLOY !!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.