Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κανένα site που να πληρώνεις συνδρομή και να επιτρέπει κατέβασμα ταινιών σε ποιότητα blu ray?

Δεν θέλω online streaming αλλά κανονικό download πχ torrents.

Δημοσ.

Να επανέλθω στο αρχικό μου ερώτημα: Ψάχνω αξιόπιστο site με συνδρομή για κατέβασμα ταινιών και σειρών σε ποιότητα 1080p.

Δημοσ.

Να επανέλθω στο αρχικό μου ερώτημα: Ψάχνω αξιόπιστο site με συνδρομή για κατέβασμα ταινιών και σειρών σε ποιότητα 1080p.

Δεν νομιζω να υπαρχει καποια ιστοσελίδα που να σε αφηνει να το κατεβάσεις, μονο streaming.

Δημοσ.

Δεν νομιζω να υπαρχει καποια ιστοσελίδα που να σε αφηνει να το κατεβάσεις, μονο streaming.

Κρίμα! Είναι αρκετές οι ταινίες και οι σειρές που δεν μπορώ να βρω και θα ήθελα να πληρώσω για να τις κατεβάσω.

Δημοσ.

Κρίμα! Είναι αρκετές οι ταινίες και οι σειρές που δεν μπορώ να βρω και θα ήθελα να πληρώσω για να τις κατεβάσω.

Ειτε τα σκας για dvd/blue ray ειτε απο τον θείο.

Δημοσ.

Και εμείς οι άσχετοι που δεν ξέρουμε ποιος είναι ο θείος;

Δημοσ.

Να ρωτήσω ποιο e-shop έχει τις περισσότερες ταινίες και σειρές με Ελληνικούς υπότιτλους για αγορά blu ray?

Δημοσ.

Αμα βλεπεις πολυ και για να μη μας βγαλουν και αρχιπειρατες :P (https://www.netflix.com/gr/), δωρεάν σύνδεση για ένα μήνα. Υπαρχει και το crunchyroll για anime που εχω γραφτει .

Μα θέλω να τις κατεβάζω, δεν θέλω να τις βλέπω online.

Δημοσ.

δε νομιζω οτι υπαρχει αυτο

Αυτό το συμπέρασμα βγάζω και εγώ.

ποιο e-shop έχει τις περισσότερες ταινίες και σειρές με Ελληνικούς υπότιτλους για αγορά blu ray?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...