Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα άξιζε αλλαγή σε i5-2500K? Με ταβάνι τα 200€ τι θα μπορούσα να κάνω καλύτερο σε MoBo + Cpu?

με 210 πέρνεις b85 μητρική με i5 4460 kai 8gb ram
  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

η αλλη λυση που μπορεις να κανεις ειναι να πας σε i5 2500 μαζι με μητρικη κρατας της ραμ σου βαζεις και μια 1050τι 4gb και εισαι πενα!

200 ευρω και μνήμες μέσα; ή μόνο Mobo, Cpu?

Δημοσ.

Θα άξιζε αλλαγή σε i5-2500K? Με ταβάνι τα 200€ τι θα μπορούσα να κάνω καλύτερο σε MoBo + Cpu?

Απο καινουργια με λιγο πιο υψηλα το budget πας σε ryzen1200+a320

Δημοσ.

Τούτη εδώ η σύγκριση με έψησε ότι έχει διαφορές ο G4600 από τον G4560 που αξίζουν τη διαφορά χρημάτων

https://www.youtube.com/watch?v=FRQryMLbYvc

αν και είναι λίγο παπάρας και βάζει ultra settings με αυτούς τους επεξεργαστές (με τη 1050ti).

παντως πριν 2 βδομαδες ειδα 4460 110 ευρω γ αυτο και ειπα αν βρει ο φιλος εναν i5 4460  120 kai mia b85 40-50 ευρω kai 8 gb ram me ενα 40 ρι και θα ειναι κομπλε 

Δημοσ.

Απο καινουργια με λιγο πιο υψηλα το budget πας σε ryzen1200+a320

Δεν λέει 1200 και να μην μπορείς να κάνεις OC. Καλύτερα την πιο φτηνή Β350 που θα βρει.

Δημοσ.

Δεν λέει 1200 και να μην μπορείς να κάνεις OC. Καλύτερα την πιο φτηνή Β350 που θα βρει.

Λόγο Budget δεν βγαίνει καλά με την a320, σίγουρα προτιμότερη η b350. Ας ανέβει λίγο εν τέλει, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο εκτός από G4560 μετά.

Δημοσ.

Ας μας πει ο ts τι ακριβώς θέλει, δεν θα μαντεύω εγώ τι έχει ο καθένας στο μυαλό του.

Το τι εννοεί ο κάθε ts εδώ μέσα, το έχουμε δει πάμπολλες φορές..

Δημοσ.

Ας μας πει ο ts τι ακριβώς θέλει, δεν θα μαντεύω εγώ τι έχει ο καθένας στο μυαλό του.

Το τι εννοεί ο κάθε ts εδώ μέσα, το έχουμε δει πάμπολλες φορές..

Εφόσον μπορέσω να κρατήσω τις δικές μου δεν είχα σκοπό να τις αλλάξω. Όμως είναι DDR3. Απλά είχα στο μυαλό μου να δώσω την δικιά μου MoBo + CPU και να πάω σε κάτι καλύτερο στα 200€. Αν χρειαστει να βάλω και μνήμες θα δώσω τις δικές μου και θα βάλω και κάποια παραπάνω χρήματα από τα 200€

• Like 1
Δημοσ.

Έχουν περάσει τρείς μήνες απο τότε που άνοιξες θέμα και πήρες πρόταση απο την πρώτη σελίδα. Αυτό που άλλαξε απο τότε είναι η έλευση των r3. Πούλα τη ram σου, πήγαινε στο σετάκι που έβαλε ο mindtrapper και μη διυλίζεις τον κώνωπα γιατί θα έρθούν Χριστούγεννα και θα είσαι με τον Α10 ακόμα.

Δημοσ.

Έχουν περάσει τρείς μήνες απο τότε που άνοιξες θέμα και πήρες πρόταση απο την πρώτη σελίδα. Αυτό που άλλαξε απο τότε είναι η έλευση των r3. Πούλα τη ram σου, πήγαινε στο σετάκι που έβαλε ο mindtrapper και μη διυλίζεις τον κώνωπα γιατί θα έρθούν Χριστούγεννα και θα είσαι με τον Α10 ακόμα.

Η αλήθεια είναι πως δεν βιάζομαι και θέλω να ξεκαθαρίσω και εγώ τον ακριβή λόγο που κάνω την αναβάθμιση γιατί σε βασικές δουλειές ο A10 είναι υπέραρκετός.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...