Χρονης Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΧΑΙΡΕΤΩ ΚΑΙ ΑΣ ΜΠΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΧΩ ΕΝΑ PENTIUM 333MHz,ram 160Mb,HDD 7Gb,καρτα γραφηκων Banshee 16Mb.Ο πατερας προσπαθει να με πησει οτι κανει την δουλεια με αυτο το PC εγω του λεω οτι ειναι τενεκες αλλα που θα μου παει θα τον πεισω να αγορασω αυτο το τελειο PC του οποιου οι επιδοσεις ειναι οι εξεις Pentioum 4 στα 3,2 GHz και ή AMD στα 3200+,Ram 1024 Mb,HDD 2x120Gb καρτα γραφηκων Ge Force Fx 5950 256Mb,dvd recorder και οθονη TFT 17' Shampoo.Ωραια ολα αυτα τελεια μπορω να πω η τιμη του ειναι 1500 ΕΥΡΩ(αν θελετε περισσοτερες λεπτομερειες αγοραστε το CHIP του Ιανουαριου στη συγκριση υπολογηστων)Αλλα αυτο που με προβληματιζει ειναι η υπερβολικα χαμηλη τιμη ανατρεξτε σε διαφημιστηκα φυλλαδια μαγαζιων στα οποια αναφερονται παρομοιοι υπολογιστες με κοστος 2800+ΕΥΡΩ.Τι θα με συμβουλευατε ???ο υπολογιστης θα ειναι μουφα ή να να ψησω τον πατερα μου να μου τον αγορασω κατευθειαν χωρις δευτερη σκεψη. HELP ΜΕ PLEASΕ.THANKS προκαταβολικα :?: :?: :?: :?:
nonickch_ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 einai klasiko kolpo magaziwn. Petane stin diafimisi (kai sto box) mono oti trabaei tin prosoxi, diladi CPU kai graph card. Kata pasa pi8anotita OLO to ypoloipo hardware einai gia ta skoupidia. Apo tin alli den eimai sigouros oti den bgainei i pros8esi gia kalo PC, e3artatai kai apo to ean exei o8oni (-300eu gia mia sobari). Pane overclockers kai kane tin pros8esi apo osa sou lene oti exei. Ta ypoloipa fragka einai gia auta pou DEN sou lene.
enclave Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 φιλε μου,δυστυχως δεν εχω το chip για να κοιταξω τις τιμες,ομως εψαξα γι'αυτα που ζητας στο e-shop, ενδεικτικα σου αναφερω καποιες τιμες(σε ευρω) στο περιπου διοτι εξαρταται και απο τις εταιριες που θα επιλεξεις... CPU 280 RAM 160 HDD 200 AGP 480 DVD RW 200 MONITOR 450 συνολο 1770 και ολα αυτα χωρις MOBO μηπως στην προσθσεση ξεχασες να βαλεις το ΦΠΑ;;;
ZaLiono Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 File Xroni...Loipon, apo ta legomena sou peri psisimatos tou patera sou katalavainw oti i ilikia sou den prepei na upervainei ta 18 xronia, afou kathe wrimos enilikos pote den perimenei na dagwsei tous goneis tou gia na agorasei kati, para douleuei gia na to apoktisei monos tou. Sunepws efoswn eisai katw twn 18 logika tha prepei na pigaineis akoma sholeio, kai mias pou sumvainei auto, sou proteinw na kopseis tis m...kies, na voleuteis pros to paron me to xrepi sou, kai na aneixeis kanena vivlio, min katalixeis san ton kameno ton aderfo sou kai emena kai peraseis kamia Samo kai se faei i m...kia. Ta leme to kalokairaki sto nisi. Me aperanti ektimisi kai sevasmo...Giannis[/b]
Jaco Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 ZaLiono, δεν νομίζω ότι είμαστε εμείς σε θέση ν' αναλάβουμε την διαπαιδαγώγηση του Χρόνη αφού έχει ήδη πατέρα. Επίσης καλό είναι να κοιτάμε και τις οδηγείες χρήσης του forum... Υ.Γ. Shampoo monitor... SUCKS...!!!! Γι' αυτό έχει τιμή υπόγειο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.