dimitrisrs Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Παιδιά καλημέρα φίλος μου έδωσε ένα toshiba satellite c55 που δεν ξεκινούσε με τίποτα ούτε τα περιφεριακά δεν έβρισκε με τα πολλά γαργάλισα λίγο το bios και πήρε μπρος το θέμα μου είναι όμως το εξής: κλειδωμένος δίσκος της toshiba. Αδειος μεν αλλά κλειδωμένος, το μηχάνημα με δικό μου δουλεύει μια χαρά. Παίζει να μπορέσω να τον ξεκλειδώσω? Είναι κρίμα 500G, από όσο διάβασα αρκετοί τους άλλαξαν και ησύχασαν.
Diskimpex Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Σε περιπτωση,διαμορφωση δισκου με Ακρονις.Δουλεψε.
dimitrisrs Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Σε περιπτωση,διαμορφωση δισκου με Ακρονις.Δουλεψε. Φιλε μου σ ευχαριστω , λιγο ομως που ασχοληθηκα δεν εγινε δουλεια, δεν πειραζει αυριο θα του τον επιστρεψω και να του γινει μαθημα πριν σβησει ξανα τα παντα απο κατι να κραταει password αν υπαρχουν
Diskimpex Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Αν σε προλαβα.Kοιταξε για κρυφα μερη του δισκου .Αν τα βρεις ,ειναι το κλειδωμα του.Διαγραφη
dimitrisrs Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Αν σε προλαβα.Kοιταξε για κρυφα μερη του δισκου .Αν τα βρεις ,ειναι το κλειδωμα του.Διαγραφη Φιλε μου τον εδωσα δρομο, Το δισκο στις ιδιοτητες του υπολογιστη τον βλεπει σαν Unallocated Space και δεν μ αφηνει να του κανω τιποτε. Με το προγραμμα που μου ειπες βρισκει 3 partitions, ενα 100mb ενα 110G κ ενα 365G αλλα και παλι δεν μ αφηνει να του κανω τιποτε συνεχεια error και θαυμαστικα. Ευχαριστω παντως Diskimpex
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα