modechristo_13 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 καλησπερα στην ομαδα! ανοιγω το θεμα αυτο για να ανταλλαξουμε αποψεις σχετικα με κατι το οποιο το συνανταμε σχεδον καθημερινα και μας ενοχλει λιγο η πολυ δηλαδη να βλεπουμε σημαδια και χτυπηματα στο αυτοκινητο μας ειτε γινονται απο αλλους ειτε ακομα και απο εμας τους ιδιους! το θεμα ειναι απο προσωπικη σας εμπειρια υπαρχουν αλοιφες καλες για τις τοπικες γρατζουνιες που εσεις οι ιδιοι εχετε χρησιμοποιησει και αν ναι ποιες? για πιο ''χοντρα'' χτυπηματα τι κανετε... φανοποιειο? δεν ξερω αν επιτρεπεται να ποσταρουμε και καποια εδω.. πιστευω θα ηταν καλο να τα ξερουμε και να μην πηγαινουμε στον καθε τυχοντα! γενικα τι κανετε για να κρατατε το οχημα σας καθαρο ....που το πατε , τι του βαζετε για να ομορφυνει στο εσωτερικο!! ισως και φωτογραφιες να ανεβαζαμε με περιπτωσεις που την πατησαμε και να πρωτειναμε λυσεις στους αλλους θα ηταν καλο πιστευω... ακουω τις γνωμες σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 εχω πολυ καλη εμπειρια απο την farecla regular grade g3 , και αποτι μου ειπαν στον συνεταιρισμο φανοποιων αυτη χρησιμοποιουν και πολλοι επαγγελματιες... αρκετα ακριβη ομως ... 15 ευρω περιπου το σωληναριο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
modechristo_13 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 εχω πολυ καλη εμπειρια απο την farecla regular grade g3 , και αποτι μου ειπαν στον συνεταιρισμο φανοποιων αυτη χρησιμοποιουν και πολλοι επαγγελματιες... αρκετα ακριβη ομως ... 15 ευρω περιπου το σωληναριο? την εχεις χρησιμοποιησει εσυ ο ιδιος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Ο τίτλος αυτό μου θύμησε... Sorry αλλά δεν άντεξα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 την εχεις χρησιμοποιησει εσυ ο ιδιος? ναι με αρκετα καλα αποτελεσματα.... αλλα προσοχη δεν διορθωνει βαθιες ζημιες που εχει περασει απο την μπογια clear coat polish και λοιπα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
modechristo_13 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 ναι με αρκετα καλα αποτελεσματα.... αλλα προσοχη δεν διορθωνει βαθιες ζημιες που εχει περασει απο την μπογια clear coat polish και λοιπα... τελεια για αρχη με με ικανοποιουν αυτα που λες.... σου στελνω πμ μηπως μπορεις να μου πεις καποιο μαγαζι για αμεση παραλαβη αν ξερεις! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason97 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 γιατί δεν βάζετε μεμβράνες στο σημεία που είναι ποιο ευπαθείς σε γρατσουνιές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Καλή η σκέψη σου αλλά θα πρέπει να ντυθεί ολόκληρο το αυτοκίνητο, δεν αξίζει. Ε ναι, πιθανά σημεία για γρατζουνιές υπάρχουν σε όλη την περίμετρο του αυτοκινήτου οπότε τι να λέει να το ντύσεις ολόκληρο και ν' αφήσεις την οροφή και τις κολώνες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Μεμβρανη σε όλο το αυτοκίνητο δεν αξίζει γιατί έχει μεγάλο κόστος. Κάποια σημεία μεμονωμένα μπορείς να ντύσεις ώστε να δίνει και μια άλλη πινελιά. Καπο,οροφή, πορτμπαγκάζ,κολωνακια, κτλπ Εγώ έχω ντύσει το καπό με 4D μεμβράνη και δείχνει αρκετά όμορφο. Ήταν να το πάω για βάψιμο αλλά τελικά άλλαξα γνώμη και του έβαλα αυτό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Θα 'ναι αστείο να ντύσω μεμονωμένα την πόρτα του πορτ μαγκάζ με μεμβράνη με photoprint φθορές απο κυνηγητό με πυροβολισμούς, επαφές των προφυλακτήρων και δεν συμμαζεύεται!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
modechristo_13 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 παιδια για χτυπηματα στο μαρσπιε ποια ειναι η γνωμη σας? γιατι ειχα προσφατη οχι και τοσο καλη εμπειρια... διορθωνονται 100% με την προυποθεση οτι το πας σε πολυ καλο φαναρτζη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα