Προς το περιεχόμενο

αλοιφες για γρατζουνιες και γενικα περιποιηση του αυτοκινητου σας!

modechristo_13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα στην ομαδα!  ;)

ανοιγω το θεμα αυτο για να ανταλλαξουμε αποψεις σχετικα με κατι το οποιο το συνανταμε σχεδον καθημερινα και μας ενοχλει λιγο η πολυ δηλαδη να βλεπουμε σημαδια και χτυπηματα στο αυτοκινητο μας ειτε γινονται απο αλλους ειτε ακομα και απο εμας τους ιδιους!

το θεμα ειναι απο προσωπικη σας εμπειρια υπαρχουν αλοιφες καλες για τις τοπικες γρατζουνιες που εσεις οι ιδιοι εχετε χρησιμοποιησει και αν ναι ποιες? 

για πιο ''χοντρα'' χτυπηματα τι κανετε... φανοποιειο?

δεν ξερω αν επιτρεπεται να ποσταρουμε και καποια εδω.. πιστευω θα ηταν καλο να τα ξερουμε και να μην πηγαινουμε στον καθε τυχοντα!

γενικα τι κανετε για να κρατατε το οχημα σας καθαρο ....
που το πατε , τι του βαζετε για να ομορφυνει στο εσωτερικο!!

ισως και φωτογραφιες να ανεβαζαμε με περιπτωσεις που την πατησαμε  και να πρωτειναμε λυσεις στους αλλους θα ηταν καλο πιστευω...

ακουω τις γνωμες σας!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχω πολυ καλη εμπειρια απο την farecla regular grade g3 , και αποτι μου ειπαν στον συνεταιρισμο φανοποιων αυτη χρησιμοποιουν και πολλοι επαγγελματιες... αρκετα ακριβη ομως ... 15 ευρω περιπου το σωληναριο?

εχω πολυ καλη εμπειρια απο την farecla regular grade g3 , και αποτι μου ειπαν στον συνεταιρισμο φανοποιων αυτη χρησιμοποιουν και πολλοι επαγγελματιες... αρκετα ακριβη ομως ... 15 ευρω περιπου το σωληναριο?

την εχεις χρησιμοποιησει εσυ ο ιδιος?

την εχεις χρησιμοποιησει εσυ ο ιδιος?

ναι με αρκετα καλα αποτελεσματα....

αλλα προσοχη δεν διορθωνει βαθιες ζημιες που εχει περασει απο την μπογια clear coat polish και λοιπα...

• Like 1

ναι με αρκετα καλα αποτελεσματα....

αλλα προσοχη δεν διορθωνει βαθιες ζημιες που εχει περασει απο την μπογια clear coat polish και λοιπα...

τελεια για αρχη με με ικανοποιουν αυτα που λες....

σου στελνω πμ μηπως μπορεις να μου πεις καποιο μαγαζι για αμεση παραλαβη αν ξερεις!

• Like 1

Καλή η σκέψη σου αλλά θα πρέπει να ντυθεί ολόκληρο το αυτοκίνητο, δεν αξίζει. Ε ναι, πιθανά σημεία για γρατζουνιές υπάρχουν σε όλη την περίμετρο του αυτοκινήτου οπότε τι να λέει να το ντύσεις ολόκληρο και ν' αφήσεις την οροφή και τις κολώνες...

Μεμβρανη σε όλο το αυτοκίνητο δεν αξίζει γιατί έχει μεγάλο κόστος.

Κάποια σημεία μεμονωμένα μπορείς να ντύσεις ώστε να δίνει και μια άλλη πινελιά.

Καπο,οροφή, πορτμπαγκάζ,κολωνακια, κτλπ

Εγώ έχω ντύσει το καπό με 4D μεμβράνη και δείχνει αρκετά όμορφο. Ήταν να το πάω για βάψιμο αλλά τελικά άλλαξα γνώμη και του έβαλα αυτό.

• Like 2

Θα 'ναι αστείο να ντύσω μεμονωμένα την πόρτα του πορτ μαγκάζ με μεμβράνη με photoprint φθορές απο κυνηγητό με πυροβολισμούς, επαφές των προφυλακτήρων και δεν συμμαζεύεται!! :lol:

παιδια για χτυπηματα στο μαρσπιε ποια ειναι η γνωμη σας?

γιατι ειχα προσφατη οχι και τοσο καλη εμπειρια...

διορθωνονται 100% με την προυποθεση οτι το πας σε πολυ καλο φαναρτζη?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...