Προς το περιεχόμενο

Κινητό μέχρι 150€

sir ImPeCaBlE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, ψάχνω ένα κινητό για την αδερφή μου οπότε η χρήση είναι browsing, φωτογραφίες, viber, facebook, κτλ. Το budget είναι γύρω στα 150€ και θέλει να αποφύγει τα "κινέζικα". Προς το παρόν σκέφτεται το j5 που μου φαίνεται οκ από χαρακτηριστικά. Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο? Συμπληρώνω και τη φόρμα.

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 150€

2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): browsing, φωτογραφίες, viber, facebook

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: γύρω στις 5"

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): όχι

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ναι

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; όχι ιδιαίτερα

7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; δε ξέρω γιατί να με ενδιαφέρει αυτό :P

8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα; καλό θα ήταν να υπάρχει η επιλογή

9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G; ναι

10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android

11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; δε θέλω κάτι ιδιαίτερο

12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; μόνο Ελλάδα

13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); όχι

14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; μόνο καινούργιο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα, ψάχνω ένα κινητό για την αδερφή μου οπότε η χρήση είναι browsing, φωτογραφίες, viber, facebook, κτλ. Το budget είναι γύρω στα 150€ και θέλει να αποφύγει τα "κινέζικα". Προς το παρόν σκέφτεται το j5 που μου φαίνεται οκ από χαρακτηριστικά. Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο? Συμπληρώνω και τη φόρμα.

2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): browsing, φωτογραφίες, viber, facebook

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: γύρω στις 5"

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): όχι

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; όχι ιδιαίτερα

7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; δε ξέρω γιατί να με ενδιαφέρει αυτό :P

11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; δε θέλω κάτι ιδιαίτερο

12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; μόνο Ελλάδα

13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); όχι

14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; μόνο καινούργιο

http://www.insomnia.gr/topic/645099-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C-%CE%BC%CE%AD%CF%87%CF%81%CE%B9-150-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89/?do=findComment&comment=55711882
  • Like 1

• 4 μήνες μετά...

Και γιατί δεν παίρνεις από Ελλάδα;

Έλα μου ντε....

Μετά από αρκετό ψάξιμο αποφάσισα να πάρω αυτό. Πως σας φαίνεται;;

https://www.mymegastore.gr/product/xiaomi-redmi-note-4x-snapdragon-16gb-black/

παιδες τα φωτα σας μεχρι 150 μαξ.  χαλασε το Note 3 θελω κατι υποκαταστατο. η οθονη να ειναι μεγαλη και το λιγοτερο 1080ρ. ας ειναι και μεταχειρισμενο δεν με νοιαζει αρκει να βγαλει ενα 6μηνο χωρις κολληματα.  κυριως οσο πιο κοντα γινεται στο νοτε 3

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: πανω απο 5"
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): 
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; όχι 
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; δε ξέρω γιατί να με ενδιαφέρει αυτό 
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ΝΑΙΙΙ
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); 
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; οτι ναναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...