Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με καλή μπαταρία και καλή κάμερα, δε θα υπάρχει λόγος να μην το επιλέξει κανείς για εργαλείο.

Δυστυχώς για οθόνες τύπου S8 ή του νέου Iphone θα πρέπει κανείς να πληρώσει έξτρα.

Με το DXO στο παιχνίδι να περιμένετε ισχυρό postprocessing που είναι καλά νέα γιατί με την αξιοποίηση του επεξεργαστή και τον συνδυασμό frames μπορεί να βελτιωθεί πολύ το αποτέλεσμα!

Μην συνδέετε το postprocessing με αφύσικα αποτελέσματα... αυτό αφορά καθαρά τί επιλογές θα κάνει ο κατασκευαστής. Αλλά πιστεύω η DXO να κινηθεί σωστά.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ναι πολυ πληρες! Εχει μια απ τις χειροτερες αντιπροσωπειες στην Ελλαδα και το χειροτερο Android skin ever (τραγικο Touchwiz). Eχει προσφορα γρασιδι αυτη τη βδομαδα...πανε παρε 30 κιλα να χεις και για το καλοκαιρι. 

Σαν την Arvato δεν είναι καμία άλλη αντιπροσωπεία και το TouchWiz που λες, γνωστό και ως GraceUI δεν έχει καμία σχέση με παλιά. Το γεγονός ότι προσπαθείτε να βγάλετε τα κινέζικα καλύτερα από όλα τα άλλα....με ξεπερνάει.

Δημοσ.

Πολύ καλό είναι που αναφέρονται αυτά!!

Αλλά φίλε μου εσύ και οι φίλοι σου το είχατε αγοράσει από το επίσημο Ευρωπαϊκό τους site??

Γιατί πολλοί όπως και εγώ έχουμε αντίθετη αντίληψη για την συγκεκριμένη εταιρία από τα διάφορα που διαβάζουμε...

εννοειται μιλαω για το επισημο ευρωπαικο site. Δεν μιλαω για κινεζικα.

Δημοσ.

1) Δεν ειχα ποτε one συσκευη αλλα οσον αφορα το service εχω ακουσει τα καλυτερα απο ολους. Αμεση ανταποκριση απο την εταιρεια και μεσα σε 2 εβδομαδες εχει παει, εχει επισκευαστει και εχει γυρισει στην πορτα σου.

2) Μπορει να φανει ηλιθιο αλλα σε ολες τις φημες αναφερεται οτι θα εχει Bluetooth 4.2 και οχι 5. Λετε να ισχυσει αυτο το πραγμα? Χρησιμοποιω καθε μερα bluetooth ακουστικα και επειδη σκεφτομαι να παρω το 5 θα με ξενερωνε αρκετα να μην εχω μελλοντικη υποστηριξη στο 5

Δημοσ.

εννοειται μιλαω για το επισημο ευρωπαικο site. Δεν μιλαω για κινεζικα.

Κατάλαβα... Πρέπει να έζησες το σκηνικό που ζω εδώ και ένα ολόκληρο μήνα με μια microSD της Transcend που προσπαθώ εδώ και ένα μήνα να ανοίξω RMA, με καμιά 15αριά emails και η απάντηση που παίρνω κάθε φορά είναι "Sorry for the trouble that has caused you much inconvenience. We have forwarded your email to our related department for getting help again. Our sales division will contact with you directly."

Αυτή την απάντηση την έχω λάβει τουλάχιστον 6 φορές, σε βαθμό που είμαι έτοιμος να τους ρωτήσω αν μιλάω με άνθρωπο ή με αυτοματοποιημένο σύστημα!! LOL ;-)

Και αυτό το Directly το περιμένω ένα ολόκληρο μήνα, χωρίς υπερβολή!!

Ας αλλάξω εγώ την κάρτα και θα με ξανά δούνε... ;-)

Δημοσ.

στα τοσα που λες ποιος ο λογος να μην περιμενει κανεις για πεσιμο τιμων σε s8 ? η να ,μην παρει κανεις το mi6

αν ισχυει αυτο ας το χαιρονται στις αποθηκες τους

http://www.express.co.uk/life-style/science-technology/806841/OnePlus-5-Price-Release-Date-Leak

το s8 παιζει στα 650 περιπου και μεχρι να βγει το oneplus 5 θα παιζει στα 600 αν βγει 600 οχι μονο θα το χαιρονται στις αποθηκες τους αλλα θα πρεπει να σκεφτουν σοβαρα την τιμολογιακη τους πολιτικη

Κοιταξε, ο καθενας εχει την αποψη του, τους λογους του και διαφορετικα κριτηρια επιλογης.

Συγκριτικα με το s8, καποιοι δε θελουν samsung, αλλοι δε θενε τις χαζοκυρτες οθονες, αλλοι προτιμανε το στοκ android (το oxygenOS ειναι πολυ πιο κοντα), καποιοι αλλοι δε γουσταρουν το touchwiz και τελος το 1+5 εχει μεγαλυτερη μπαταρια. Επισης τα updates καθυστερουν στα sasmung (μολις προχθες πηρε νουγκατ το s6). Τελος απο καποια benchmarks φαινεται να ειναι πιο γρηγορο απο το s8.

Οσο για το Mi 6 για μενα δεν υπαρχει καν συγκριση. Το 1+5 ειναι σε ολα τουλαχιστον ισαξιο και επιπλεον εχει καλυτερη (και μεγαλυτερη) οθονη και μπαταρια. Επισης το miui για μενα ειναι απαραδεκτο και ολομπαγκαριστο και η καμερα στο Mi 6 δεν ειναι κατι το εντυπωσιακο, σιγουρα οχι για κινητο των 600ε.

Προσωπικα αν επρεπε ντε και καλα να διαλεξω με τα σημερινα δεδομενα θα επερνα το s8.

Οπως επισης πανω απο 200-250ε σε Κινεζικο θα εδινα μονο για One+.

Στα 500ε θα ειναι η φτηνοτερη φετινη ναυαρχιδα με sd835 στην Ευρωπη και γρηγοροτερο απο το s8 (προφανως ελεω UI), αρα οταν το τελευταιο κοστιζει μετα τη μειωση 660, τοτε τα 500ε δεν ειναι κακη τιμη.

Παρεμπιπτοντως, με τις τρεχουσες τιμες του ανταγωνισμου, το Mi 6 θα επρεπε να πωλειται max 450ε (οσο εχει στην Κινα δλδ) και οχι 600, ή για να το θεσω διαφορετικα, εφοσον το mi 6 πωλειται 600ε, τα 500 του 1+5 ειναι τσαμπα.

Απλα μαλλον εχουμε καλομαθει καθε χρονο ναυαρχιδα με 4 κατοσταρικα και η αυξηση φετος μας κακοφαινεται.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...