dante82 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Αυτη τη στιγμη το S8 ειναι ηδη στα 660 ευρω μολις 3 βδομαδες μετα την κυκλοφορια του. Αν σε αλλες 3 αγγιξει τα 550 νομιζω οτι η αγορα του ειναι κοινη λογικη απο το μεγαλυτερο μεριδιο ανθρωπων που θελουν premium Android συσκευη και δεν ειναι σκαλωμενοι με τη σειρα Note οπως εγω 1
AssosAneY Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 S8 και S8 και μας τα κάνετε πλανήτες...τι έχει ρε μάγκες το S8 και η Samsumg και τα παίρνετε όλοι σαν μέτρο σύγκρισης; Μέχρι και το ΟΡ3-3Τ είναι καλύτερο από S8, μιλάμε για ΟΡ5;; Είμαστε σοβαροί;; Χεστηκαμε πόσο έχει το S8 σε σχέση με το ΟΡ5. Το θέμα είναι να είναι πάλι το καλύτερο Android κινητό στον κόσμο σε προσιτή τιμή κι ας έχει και 30€ πάνω από S8. Έλεος δλδ...P10, HTC U11, OP5, Mi6 και ίσως και άλλα είναι ανώτερα από S8. Αλλά άμα τα δις του μάρκετινγκ κάνουν δουλειά στην πλύση εγκεφάλου έτσι είναι.. 2
Fulgore Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Μέχρι και το ΟΡ3-3Τ είναι καλύτερο από S8 Εκτος απο την παραπανω ram και stock android το Oneplus3 και 3Τ ειναι σε ολα τα αλλα χειροτερο απο το S8. Ετσι για να ξερουμε τι λεμε. 4
TheAccountant Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Εκτος απο την παραπανω ram και stock android το Oneplus3 και 3Τ ειναι σε ολα τα αλλα χειροτερο απο το S8. Ετσι για να ξερουμε τι λεμε. Δλδ σε τι? Αν μου πεις οτι εχει πχ υψηλοτερη ανάλυση... μονο ως κακο μπορει να χαρακτηριστει. Αν μου πεις οτι εχει 3500mah μπαταρια... μονο ως πολυ κακο μπορει να χαρακτηριστει. Αν μου πεις οτι εχει τζαμαριες μεγαλες μπρος πισω και μαλιστα κυρτες... ποιο fail πιθενς. Το S8 εχει καλυτερα οπτικά και ασύρματη φορτιση, απο το OP3T. Αυτό. Τελος. Και γω ειμαι κατοχος Galaxy αλλα δε μου αρεσει να κανω το κρεας ψαρι.... 4
cba Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Καιρός να αλλάξουμε το 1+1 μέν αλλά... 1+5 ή περιμένουμε τίποτα 1+5Τ ;
Fulgore Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δλδ σε τι? Αν μου πεις οτι εχει πχ υψηλοτερη ανάλυση... μονο ως κακο μπορει να χαρακτηριστει. Αν μου πεις οτι εχει 3500mah μπαταρια... μονο ως πολυ κακο μπορει να χαρακτηριστει. Αν μου πεις οτι εχει τζαμαριες μεγαλες μπρος πισω και μαλιστα κυρτες... ποιο fail πιθενς. Το S8 εχει καλυτερα οπτικά και ασύρματη φορτιση, απο το OP3T. Αυτό. Τελος. Και γω ειμαι κατοχος Galaxy αλλα δε μου αρεσει να κανω το κρεας ψαρι.... Καλυτερη καμερα καλυτερη αυτονομια μπαταριας(το s8+κυριως) ασυρματη φορτιση αδιαβροχο καλυτερη οθονη(αναλυση,ιντσες,panel) δυνατοτερο/πιο νεο επεξεργαστη υποστηριξη micro sd Αλλα αξια αναφορας για οσους τους ενδιαφερουν ειναι η υπαρξη αντιπροσωπειας στην Ελλαδα με οτι αυτο συνεπαγεται(δεν θελουν πολλοι να μπλεκουν με αποστολες στο εξωτερικο για επισκευη) μεγαλυτερη ποικιλια αξεσουαρ χαμηλοτερο δεικτη Sar Πιο ομορφο στην εμφανιση/Design Και εγω σε αρκετα πραγματα δεν παω την Samsung αλλα κακα τα ψεματα προσφερει ενα αρκετα πληρες πακετο στα κινητα της τουλαχιστον απο περυσι. 7
TheAccountant Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Καιρός να αλλάξουμε το 1+1 μέν αλλά... 1+5 ή περιμένουμε τίποτα 1+5Τ ; Και αμα βγει μετα το 5T το 6? Ισως ειναι καλυτερα να περιμενεις imho...
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Ρε παιδιά μισό λεπτο γιατι κατι δεν παει καλα. Διαβάζω φημες οτι η OnePlus θα παει σε 2K οθονη. Οτι θα εχει 6-8GB Ram και 64GB storage με MicroSD. Και τώρα μας λέει θα εχει και καλή καμερα; Η αυτες οι φημες ειναι μουφα ή η συσκευη θα παει στα 700+. Δεν γινεται να δωσει specs S8 με τιμή 400 ευρω εκτος Κίνας οτι και να λετε
amveria Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Καλησπέρα σε όλες και όλους και χρόνια πολλά σε όσες και όσους εορτάζουν, Αυτό που μου κάνει μεγάλη εντύπωση είναι ότι υπάρχουν "διαρροές" που στην ουσία δείχνουν σε περισσότερες από μία συσκευή. Μήπως, λέω μήπως ετοιμαζόμαστε για δύο συσκευές φέτος; Εκτός και αν από τώρα έχουν διαρρεύσει και τα σχέδια του επερχόμενου 1+5Τ. Όπως και να έχει φέτος θα πρέπει να αλλάξω υποχρεωτικά συσκευή και η 1+5 μέχρι στιγμής είναι η επικρατέστερη με την προϋπόθεση ότι η τιμή της δεν θα υπερβεί τα 480 Ευρώ. Καλή συνέχεια. 2
AssosAneY Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Καλυτερη καμερα καλυτερη αυτονομια μπαταριας(το s8+κυριως) ασυρματη φορτιση αδιαβροχο καλυτερη οθονη(αναλυση,ιντσες,panel) δυνατοτερο/πιο νεο επεξεργαστη υποστηριξη micro sd Αλλα αξια αναφορας για οσους τους ενδιαφερουν ειναι η υπαρξη αντιπροσωπειας στην Ελλαδα με οτι αυτο συνεπαγεται(δεν θελουν πολλοι να μπλεκουν με αποστολες στο εξωτερικο για επισκευη) μεγαλυτερη ποικιλια αξεσουαρ χαμηλοτερο δεικτη Sar Πιο ομορφο στην εμφανιση/Design Και εγω σε αρκετα πραγματα δεν παω την Samsung αλλα κακα τα ψεματα προσφερει ενα αρκετα πληρες πακετο στα κινητα της τουλαχιστον απο περυσι. Ναι πολυ πληρες! Εχει μια απ τις χειροτερες αντιπροσωπειες στην Ελλαδα και το χειροτερο Android skin ever (τραγικο Touchwiz). Eχει προσφορα γρασιδι αυτη τη βδομαδα...πανε παρε 30 κιλα να χεις και για το καλοκαιρι.
Fulgore Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Εχει μια απ τις χειροτερες αντιπροσωπειες στην Ελλαδα Δεν θυμαμαι να εχω ακουσει ποτε καλα λογια για 1 αντιπροσωπεια ετσι για το γμτ. Παντως απο συγγενεις που εχω προσωπικα εχουν μεινει ικανοποιημενοι απο την Smartec... το χειροτερο Android skin ever (τραγικο Touchwiz). Ανεφερα καπου στα θετικα το touchwiz και δεν το ξερω?Που να μην το γραφα δηλαδη λιγα σχολια πιο πανω...... Εκτος απο την παραπανω ram και stock android το Oneplus3 και 3Τ ειναι σε ολα τα αλλα χειροτερο απο το S8. Ετσι για να ξερουμε τι λεμε.
panathatube Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Ναι πολυ πληρες! Εχει μια απ τις χειροτερες αντιπροσωπειες στην Ελλαδα και το χειροτερο Android skin ever (τραγικο Touchwiz). Eχει προσφορα γρασιδι αυτη τη βδομαδα...πανε παρε 30 κιλα να χεις και για το καλοκαιρι. To Touchwiz στην τρέχουσα υλοποίηση είναι πολύ καλό, σαφώς καλύτερο από τις προηγούμενες εκδόσεις. Απλώς λέμε κάτι για να πούμε.
mad_apo Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δλδ σε τι? Αν μου πεις οτι εχει πχ υψηλοτερη ανάλυση... μονο ως κακο μπορει να χαρακτηριστει. Αν μου πεις οτι εχει 3500mah μπαταρια... μονο ως πολυ κακο μπορει να χαρακτηριστει. Αν μου πεις οτι εχει τζαμαριες μεγαλες μπρος πισω και μαλιστα κυρτες... ποιο fail πιθενς. Το S8 εχει καλυτερα οπτικά και ασύρματη φορτιση, απο το OP3T. Αυτό. Τελος. Και γω ειμαι κατοχος Galaxy αλλα δε μου αρεσει να κανω το κρεας ψαρι.... Ενταξει τα παραλεει ο φιλος που θεωρει το oneplus καλυτερο απο τα κορυφαια μοντελα της samsung. ΟΚ ειπαμε ουτε εμενα δεν μ'αρεσει η samsung αλλα μην λεμε οτι ειναι κινηταρα το oneplus επειδη ισως το αγορασατε πιο φθηνα. Αλλο το ενα κινητο και αλλο το αλλο που εχεις και υποστηριξει αν συμβει κατι (ενω για το op αντε γεια για service). Και εχω αγορασει και op2 kai op3 (και ποτε ξανα). Πιστευω, σας κοβει να δειτε ΠΟΣΑ προβληματα εχουν βγαλει στα 2 μοντελα που αγορασα κι εγω (τωρα ποια αν αγοραζα ποτε παλι op θα περιμενα κανα 4 μηνο να δω αναφορες προβληματων και αυτο να κανετε παιδια μ αυτην την εταιρεια). Αυτο το κινητο αν συμβει κατι ΕΧΕΤΕ ιδεα οτι οι κινεζοι (πετανε ΑΕΤΟ) απαντανε λες και ειναι ρομποτακια και δεν τους νοιαζει μια!!!!!!! Ειδικα με op3 το αγορασαμε 5 ατομα και οι 5 τα πουλησαμε αργα ή γρηγορα. Αρα αφηστε το τρολαρισμα και να λεμε (ολοι μας) για οτι εχουμε και να μην λεμε αερολογιες. 1
konstantinos77g Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Ενταξει τα παραλεει ο φιλος που θεωρει το oneplus καλυτερο απο τα κορυφαια μοντελα της samsung. ΟΚ ειπαμε ουτε εμενα δεν μ'αρεσει η samsung αλλα μην λεμε οτι ειναι κινηταρα το oneplus επειδη ισως το αγορασατε πιο φθηνα. Αλλο το ενα κινητο και αλλο το αλλο που εχεις και υποστηριξει αν συμβει κατι (ενω για το op αντε γεια για service). Και εχω αγορασει και op2 kai op3 (και ποτε ξανα). Πιστευω, σας κοβει να δειτε ΠΟΣΑ προβληματα εχουν βγαλει στα 2 μοντελα που αγορασα κι εγω (τωρα ποια αν αγοραζα ποτε παλι op θα περιμενα κανα 4 μηνο να δω αναφορες προβληματων και αυτο να κανετε παιδια μ αυτην την εταιρεια). Αυτο το κινητο αν συμβει κατι ΕΧΕΤΕ ιδεα οτι οι κινεζοι (πετανε ΑΕΤΟ) απαντανε λες και ειναι ρομποτακια και δεν τους νοιαζει μια!!!!!!! Ειδικα με op3 το αγορασαμε 5 ατομα και οι 5 τα πουλησαμε αργα ή γρηγορα. Αρα αφηστε το τρολαρισμα και να λεμε (ολοι μας) για οτι εχουμε και να μην λεμε αερολογιες. Πολύ καλό είναι που αναφέρονται αυτά!! Αλλά φίλε μου εσύ και οι φίλοι σου το είχατε αγοράσει από το επίσημο Ευρωπαϊκό τους site?? Γιατί πολλοί όπως και εγώ έχουμε αντίθετη αντίληψη για την συγκεκριμένη εταιρία από τα διάφορα που διαβάζουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα