Προς το περιεχόμενο

Youtube downloader και antivirus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα. Έχω το avira free antivirus και σήμερα κάνει απεγκατάσταση το youtube downloader. Ξέρει κανένας αν γίνεται να το προσπερνά και να μην το ελέγχει το συγκεκριμένο πρόγραμμα;

Δημοσ.

Μπορείς να το προσθέσεις στις εξαιρέσεις ώστε να μην το λαμβάνει υπόψη. Άνοιξε το Avira και πήγαινε

Extras > Configuration > (αριστερή στήλη) Real-Time Protection > Scan > Exceptions.

Στην ενότητα File objects to be omitted by the Real-Time Protection παράς τις τρεις τελείες και επιλέγεις το αρχείο που θέλεις. Μετά πατάς το Add>> για να το προσθέσεις στη λίστα εξαιρέσεων στα δεξιά και μετά OK.

• Like 1
Δημοσ.

Εγκαθιστάς ένα browser παράδειγμα opera και του βάζεις μια επέκταση για το downloading στο Youtube και έτσι είσαι πραγματικά απομονωμένος.

Το μανίκι είναι να ανοίγεις όταν είναι απαραίτητο ένα επιπλέον browser.

Δημοσ.

Kαλησπέρα. Έχω το avira free antivirus και σήμερα κάνει απεγκατάσταση το youtube downloader. Ξέρει κανένας αν γίνεται να το προσπερνά και να μην το ελέγχει το συγκεκριμένο πρόγραμμα;

Για να γκρινιάζει το antivirus, έχει κάποιο λόγο, οποτε αντί να προσπαθείς να το παρακάμψεις (με κίνδυνο της υγείας του υπολογιστή και των δεδομένων σου) βρες αλλο πρόγραμμα ή χρησιμοποιήσε αλλο τρόπο (π.χ. plugin ή ιστοσελίδα)

Είναι σαν να λες, πήγα στον Χ γιατρό και μου διέγνωσε Υ ασθένεια, αλλά εγώ θέλω να μου πειτε πως να μην ακουω τι λεει ο γιατρός ή να τον αλλάξω. 

Τέλος να ξέρεις οτι υπάρχουν αρκετά προγράμματα για δημοφιλείς πράξεις/υπηρεσίες που φέρουν κάποια μορφή malware

• Like 1
Δημοσ.

μωρε ουτε καν επεκταση δεν χρειαζεται, πας http://keepvid.com/, πετας μεσα το link του video που θελεις και

διαλεγεις format και το κατεβαζεις

Το θέλω για να κρατάω τον ήχο. Με το youtube downloader το κατέβαζα και είχε και καρτέλα "μετατροπή" και τα μετέτρεπα σε mp3.

Για να γκρινιάζει το antivirus, έχει κάποιο λόγο, οποτε αντί να προσπαθείς να το παρακάμψεις (με κίνδυνο της υγείας του υπολογιστή και των δεδομένων σου) βρες αλλο πρόγραμμα ή χρησιμοποιήσε αλλο τρόπο (π.χ. plugin ή ιστοσελίδα)

Είναι σαν να λες, πήγα στον Χ γιατρό και μου διέγνωσε Υ ασθένεια, αλλά εγώ θέλω να μου πειτε πως να μην ακουω τι λεει ο γιατρός ή να τον αλλάξω. 

Τέλος να ξέρεις οτι υπάρχουν αρκετά προγράμματα για δημοφιλείς πράξεις/υπηρεσίες που φέρουν κάποια μορφή malware

Ξέρω οτι έτσι είναι αλλά το συγκεκριμένο πρόγραμμα το χρησιμοποιώ χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα και ξαφνικά αποφάσισε το avira να θεωρεί πως έχει ιό. Αλλά σε αυτό που λες έχεις δίκιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...