zacharis1955 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 http://www.e-shop.gr/genius-sw-hf21-1205-wood-21-speaker-system-p-PER.505305 37.90 €
zacharis1955 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 https://www.e-shop.gr/genius-sw-hf21-1205-wood-21-speaker-system-p-PER.505305
Zerg13 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Εχω τα genius SP-HF500A https://www.e-shop.gr/genius-sp-hf500a-wooden-pc-speakers-p-PER.505223 Και θα σας ελεγα να τα αποφυγετε. Κανουν ενα ενοχλητικο βουιτο οταν εχεις χαμυλη ενταση στον ηχο ή αν κλησεις την πηγη. Ο ηχος τους καλος, θα μπορουσε να ειναι καλυτερος με κανα 10€ παραπανω. Logitech, creative κτλ. Τα creative T12 τα πηρε φιλος, πολυ καλα. και ναι το ξερω τα ηχεια μου ειναι 2.0 και,οχι 2.1 Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2018 από Zerg13
keysmith Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 15 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Εχω τα genius SP-HF500A https://www.e-shop.gr/genius-sp-hf500a-wooden-pc-speakers-p-PER.505223 Και θα σας ελεγα να τα αποφυγετε. Κανουν ενα ενοχλητικο βουιτο οταν εχεις χαμυλη ενταση στον ηχο ή αν κλησεις την πηγη. Ο ηχος τους καλος, θα μπορουσε να ειναι καλυτερος με κανα 10€ παραπανω. Logitech, creative κτλ. Τα creative T12 τα πηρε φιλος, πολυ καλα. και ναι το ξερω τα ηχεια μου ειναι 2.0 και,οχι 2.1 Μήπως κάτι έχει η πηγή σου ή το καλώδιο; Πχ ελαττωματική γείωση (κύρια πηγή αυτού του προβλήματος). Έχω αγοράσει τα ίδια που λες ότι έχεις πρόβλημα και δεν είχαν τέτοιο θέμα. Ισως πάλι να έτυχες σε ελαττωματικό. Προφανώς η λύση 2.1 είναι ανώτερη ποιοτικά (στο μπασο δλδ) σε σχέση με τα 2.0 (τα οποία υστερούν αρκετά).
zacharis1955 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Εχω τα genius SP-HF500A https://www.e-shop.gr/genius-sp-hf500a-wooden-pc-speakers-p-PER.505223 Και θα σας ελεγα να τα αποφυγετε. Κανουν ενα ενοχλητικο βουιτο οταν εχεις χαμυλη ενταση στον ηχο ή αν κλησεις την πηγη. Ο ηχος τους καλος, θα μπορουσε να ειναι καλυτερος με κανα 10€ παραπανω. Logitech, creative κτλ. Τα creative T12 τα πηρε φιλος, πολυ καλα. και ναι το ξερω τα ηχεια μου ειναι 2.0 και,οχι 2.1 Kαμία σχέση με την πραγματικότητα ούτε τα ηχεία, ούτε ο λόγος του θορύβου, ούτε τα μπουμ μπουμ για πιτσιρικάδες...ηχορρυπαντές που προτείνεις ... Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2018 από zacharis1955
Zerg13 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, keysmith είπε Μήπως κάτι έχει η πηγή σου ή το καλώδιο; Πχ ελαττωματική γείωση (κύρια πηγή αυτού του προβλήματος). Έχω αγοράσει τα ίδια που λες ότι έχεις πρόβλημα και δεν είχαν τέτοιο θέμα. Ισως πάλι να έτυχες σε ελαττωματικό. Προφανώς η λύση 2.1 είναι ανώτερη ποιοτικά (στο μπασο δλδ) σε σχέση με τα 2.0 (τα οποία υστερούν αρκετά). Δυναμωσε τα ηχεια στο 4/5 (ή αν θες τερμα για να το ακουσεις)της εντασης πανω στα ηχεια και οχι απο την tv(αστα χαμηλα στην tv) Κλεισε την τηλεοραση και αστα κανα μισαωρο. Και πες. Που τα εχεις σε tv ή pc. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2018 από Zerg13
keysmith Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Zerg13 είπε Δυναμωσε τα ηχεια στο 4/5 (ή αν θες τερμα για να το ακουσεις)της εντασης πανω στα ηχεια και οχι απο την tv(αστα χαμηλα στην tv) Κλεισε την τηλεοραση και αστα κανα μισαωρο. Και πες. Που τα εχεις σε tv ή pc. τα ηχεία τα έχω δώσει δώρο. Πριν το κάνω τα τεσταρα ωστόσο. Επειδή για το ίδιο θέμα έχω επιστρέψει στο παρελθόν εξοπλισμό νομίζω δεν υπάρχει περίπτωση να μην το πρόσεχα. Επίσης στο link που παραθετεις υπάρχουν 93 σχόλια και κανένας δεν το αναφέρει (ενώ αναφέρουν το θέμα των μη δυνατών μπάσων στο οποίο συμφωνώ). Κάτι γίνεται με τα δικά σου ίσως (καποια κακή κόλληση μέσα ή κακό καλώδιο/βύσμα χαλασμένο). Δυστυχώς τώρα δεν τα έχω για να κάνω περαιτέρω δοκιμές. Όπως και να έχει αυτά που μιλάς εσύ δεν είναι καν αυτά της προσφοράς. btw αυτά της προσφοράς τα έχω προτείνει σε φίλη μου τα έχει αγοράσει και μου λέει ότι είναι πολύ ικανοποιημένη. Ο ίδιος βέβαια δεν τα άκουσα.
lionheart75 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Tα SP-HF500A τα έχω χρόνια και είναι ότι πιο vfm έχω πάρει σε ηχεία ever και έχω αρκετά (Logitech - harman kardon - edifier κ.α). Βέβαια τα πήρα όταν τα έδιναν τσάμπα σε σχέση με τα σημερινά δεδομένα, κάτω απο 20 ευρώ σε αντίστοιχη προσφορά crazy sundays. Μετά πήραν τον ανήφορο σε τιμές, υπερβολικές για μένα. Το μόνο κακό που μου συνέβη με αυτά είναι ότι η μικρή όταν ήταν μωρό ζούληξε το ένα tweeter και το έχωσε μέσα και δεν έχω κάτσει να δώ πως θα το επαναφέρω χωρίς να το χαλάσω. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2018 από lionheart75
Zerg13 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, keysmith είπε τα ηχεία τα έχω δώσει δώρο. Πριν το κάνω τα τεσταρα ωστόσο. Επειδή για το ίδιο θέμα έχω επιστρέψει στο παρελθόν εξοπλισμό νομίζω δεν υπάρχει περίπτωση να μην το πρόσεχα. Επίσης στο link που παραθετεις υπάρχουν 93 σχόλια και κανένας δεν το αναφέρει (ενώ αναφέρουν το θέμα των μη δυνατών μπάσων στο οποίο συμφωνώ). Κάτι γίνεται με τα δικά σου ίσως (καποια κακή κόλληση μέσα ή κακό καλώδιο/βύσμα χαλασμένο). Δυστυχώς τώρα δεν τα έχω για να κάνω περαιτέρω δοκιμές. Όπως και να έχει αυτά που μιλάς εσύ δεν είναι καν αυτά της προσφοράς. btw αυτά της προσφοράς τα έχω προτείνει σε φίλη μου τα έχει αγοράσει και μου λέει ότι είναι πολύ ικανοποιημένη. Ο ίδιος βέβαια δεν τα άκουσα. Τα τεσταρες σε υπολογιστη. Εκει δεν εκανε ουτε σε εμενα, αλλα τα ειχα βαλει πριν χρονια. Κατι πρεπει να γινεται με την μεταλλικη θωρακιση τους σε αυτο υποφερουν ολες οι φτηνες εταιριες. Επισης αν βαλεις κινητο σε κλιση απο πανω απο το κεντρικο ηχειο, περναει θορυβος. τα 93 θετικα σχολια δεν λενε κατι, και εγω ισως ειχα αφησει θετικο οταν τα πηρα, δοκιμασε να αφησεις αρνητικο στο eshop και αν το δεις γραψε μου. που το εβαλε η φιλη σου σε υπολογιστη ή τηλεοραση; Για να βγαλουμε μια ακρη. Οπως ειναι τωρα τα δικα μου κανονικα θελουν πεταμα. Ακουγεται κατι σαν κουνουπι ολη την ωρα και μονο αν τα δυναμωσω το καληπτω. Τα καλωδια φτηνιαρικα που ελεγες, πανω στα ηχεια ειναι καρφωμενα και δεν αλλαζουν, δεν εχουν βησμα. 2 ώρες πριν, lionheart75 είπε Tα SP-HF500A τα έχω χρόνια και είναι ότι πιο vfm έχω πάρει σε ηχεία ever και έχω αρκετά (Logitech - harman kardon - edifier κ.α). Βέβαια τα πήρα όταν τα έδιναν τσάμπα σε σχέση με τα σημερινά δεδομένα, κάτω απο 20 ευρώ σε αντίστοιχη προσφορά crazy sundays. Μετά πήραν τον ανήφορο σε τιμές, υπερβολικές για μένα. Το μόνο κακό που μου συνέβη με αυτά είναι ότι η μικρή όταν ήταν μωρό ζούληξε το ένα tweeter και το έχωσε μέσα και δεν έχω κάτσει να δώ πως θα το επαναφέρω χωρίς να το χαλάσω. 24€ ειχαν βγει παλια, εχουν βγει εκπτωση πολλες φορες σε διαφορες τιμες. Στα 24€ ταβανι ναι υπογραφω και εγω. Αν και καλυτερα να δωσεις αλλα 10€ και να παρεις logitech Z200 ή τα creative T12 Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2018 από Zerg13
lionheart75 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Tα έδιναν και πιο φθηνά! πάνε αρκετά χρόνια αλλά δεν θυμάμαι το ακριβές ποσό! Έπρεπε να πάρω 2 που να το ήξερα!
Zerg13 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Tα έδιναν και πιο φθηνά! πάνε αρκετά χρόνια αλλά δεν θυμάμαι το ακριβές ποσό! Έπρεπε να πάρω 2 που να το ήξερα! Παρε τα δικα μου Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2018 από Zerg13
lionheart75 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Παρε τα δικα μου χαχαχα
silero Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, lionheart75 είπε Tα SP-HF500A τα έχω χρόνια και είναι ότι πιο vfm έχω πάρει σε ηχεία ever και έχω αρκετά (Logitech - harman kardon - edifier κ.α). Βέβαια τα πήρα όταν τα έδιναν τσάμπα σε σχέση με τα σημερινά δεδομένα, κάτω απο 20 ευρώ σε αντίστοιχη προσφορά crazy sundays. Μετά πήραν τον ανήφορο σε τιμές, υπερβολικές για μένα. Το μόνο κακό που μου συνέβη με αυτά είναι ότι η μικρή όταν ήταν μωρό ζούληξε το ένα tweeter και το έχωσε μέσα και δεν έχω κάτσει να δώ πως θα το επαναφέρω χωρίς να το χαλάσω. αρα υπαρχει το perfect balance σε αυτην την ζωη
keysmith Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Zerg13 είπε Τα τεσταρες σε υπολογιστη. Εκει δεν εκανε ουτε σε εμενα, αλλα τα ειχα βαλει πριν χρονια. Κατι πρεπει να γινεται με την μεταλλικη θωρακιση τους σε αυτο υποφερουν ολες οι φτηνες εταιριες. Επισης αν βαλεις κινητο σε κλιση απο πανω απο το κεντρικο ηχειο, περναει θορυβος. τα 93 θετικα σχολια δεν λενε κατι, και εγω ισως ειχα αφησει θετικο οταν τα πηρα, δοκιμασε να αφησεις αρνητικο στο eshop και αν το δεις γραψε μου. που το εβαλε η φιλη σου σε υπολογιστη ή τηλεοραση; Για να βγαλουμε μια ακρη. Οπως ειναι τωρα τα δικα μου κανονικα θελουν πεταμα. Ακουγεται κατι σαν κουνουπι ολη την ωρα και μονο αν τα δυναμωσω το καληπτω. Τα καλωδια φτηνιαρικα που ελεγες, πανω στα ηχεια ειναι καρφωμενα και δεν αλλαζουν, δεν εχουν βησμα. 24€ ειχαν βγει παλια, εχουν βγει εκπτωση πολλες φορες σε διαφορες τιμες. Στα 24€ ταβανι ναι υπογραφω και εγω. Αν και καλυτερα να δωσεις αλλα 10€ και να παρεις logitech Z200 ή τα creative T12 Κοίτα βγαίνουμε εκτός θέματος. Τώρα για το βύσμα. Βεβαίως και έχει βύσμα το μόνιμο καλώδιο στο τέλος του (λέγεται mini jack 3.5mm ) και βεβαίως μπορεί να είναι ή να καταστεί με την χρήση "ελαττωματικό" και να βουίζει (στην ένωση συνήθως). Συνήθως χαλάνε στην ένωση με το καλώδιο λόγω "κάμψης" καθώς εκεί "στρύβει" (κόβεται μέσα το νήμα από το χαλκό). Και βεβαίως μπορείς να κόψεις το καλώδιο λίγο πιο πάνω από την ένωση και να κολλήσεις με καλάι και κολλητήρι δικό σου νέο βύσμα. Μαγνητική θωράκιση ποια ηχεία έχουν σήμερα; Τι πειράζει που όταν είναι κινητό δίπλα βουίζουν; Λογικό μου ακούγεται; Και γιατί να έχουν θωράκιση σε αυτό το κόστος; Παλιά βάζαμε γιατί οι οθόνες ήταν CRT και χαλάγαν τα χρώματα όταν τα ηχεία έπαιζαν δυνατά και ήταν κολλητά σε αυτές (και ήθελαν μετά degauss και δεν είχαν όλες). Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2018 από keysmith
zacharis1955 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, Zerg13 είπε Τα τεσταρες σε υπολογιστη. Εκει δεν εκανε ουτε σε εμενα, αλλα τα ειχα βαλει πριν χρονια. Κατι πρεπει να γινεται με την μεταλλικη θωρακιση τους σε αυτο υποφερουν ολες οι φτηνες εταιριες. Επισης αν βαλεις κινητο σε κλιση απο πανω απο το κεντρικο ηχειο, περναει θορυβος. τα 93 θετικα σχολια δεν λενε κατι, και εγω ισως ειχα αφησει θετικο οταν τα πηρα, δοκιμασε να αφησεις αρνητικο στο eshop και αν το δεις γραψε μου. που το εβαλε η φιλη σου σε υπολογιστη ή τηλεοραση; Για να βγαλουμε μια ακρη. Οπως ειναι τωρα τα δικα μου κανονικα θελουν πεταμα. Ακουγεται κατι σαν κουνουπι ολη την ωρα και μονο αν τα δυναμωσω το καληπτω. Τα καλωδια φτηνιαρικα που ελεγες, πανω στα ηχεια ειναι καρφωμενα και δεν αλλαζουν, δεν εχουν βησμα. 24€ ειχαν βγει παλια, εχουν βγει εκπτωση πολλες φορες σε διαφορες τιμες. Στα 24€ ταβανι ναι υπογραφω και εγω. Αν και καλυτερα να δωσεις αλλα 10€ και να παρεις logitech Z200 ή τα creative T12 43 λεπτά πριν, keysmith είπε Κοίτα βγαίνουμε εκτός θέματος. Τώρα για το βύσμα. Βεβαίως και έχει βύσμα το μόνιμο καλώδιο στο τέλος του (λέγεται mini jack 3.5mm ) και βεβαίως μπορεί να είναι ή να καταστεί με την χρήση "ελαττωματικό" και να βουίζει (στην ένωση συνήθως). Συνήθως χαλάνε στην ένωση με το καλώδιο λόγω "κάμψης" καθώς εκεί "στρύβει" (κόβεται μέσα το νήμα από το χαλκό). Και βεβαίως μπορείς να κόψεις το καλώδιο λίγο πιο πάνω από την ένωση και να κολλήσεις με καλάι και κολλητήρι δικό σου νέο βύσμα. Μαγνητική θωράκιση ποια ηχεία έχουν σήμερα; Τι πειράζει που όταν είναι κινητό δίπλα βουίζουν; Λογικό μου ακούγεται; Και γιατί να έχουν θωράκιση σε αυτό το κόστος; Παλιά βάζαμε γιατί οι οθόνες ήταν CRT και χαλάγαν τα χρώματα όταν τα ηχεία έπαιζαν δυνατά και ήταν κολλητά σε αυτές (και ήθελαν μετά degauss και δεν είχαν όλες). 19.90 το 2013... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα