Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα πήρα τελικά τα ηχεία της προσφοράς, αλλά προφανώς μου ήρθε ελλατωματικό κομμάτι καθότι το ένα ηχείο έτριζε. Έκανα διάφορες δοκιμές αλλά συνέχισε να υπάρχει το πρόβλημα οπότε θα τα παω για επιστροφή. Έτυχε σε κανέναν άλλο το ίδιο θέμα;

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εχω 2 αλλα ηχεια της εταιριας απο αυτα της προσφορας και δουλευουνε καταπληκτικα. τα συγκεκριμενα τα εχει ενας φιλος μου εδω και 1 χρονο περιπου και επισης ειναι σουπερ οποτε δυστυχως επεσες σε ελλατωματικο κομματι πραγμα που συμβαινει.

Δημοσ.

Τα πήρα τελικά τα ηχεία της προσφοράς, αλλά προφανώς μου ήρθε ελλατωματικό κομμάτι καθότι το ένα ηχείο έτριζε. Έκανα διάφορες δοκιμές αλλά συνέχισε να υπάρχει το πρόβλημα οπότε θα τα παω για επιστροφή. Έτυχε σε κανέναν άλλο το ίδιο θέμα;

Αλλαξε το και τέλος...

Δημοσ.

μετα απο 2-3 μερες που τα εχω τα ηχεια της προσφορας εχω να πω μονο καλα λογια, ειναι απολαυστικα, δεν βγαζουν κανεναν περιεργο ηχο οταν δεν παιζει τπτ οπως μου κανανε κατι logitech που ειχα που ακουγοταν ενας σπαστικο σαν coil whine που δεν σταματουσε ουτε οταν επαιζε κατι στα ηχεια. η ποιοτητα τους ειναι τελεια. σκεφτομαι να αγορασω και κανα bluetooth dongle για να συνδεω ασυρματα το κινητο μου, υπαρχει κανα τετοιο που να μπορω να συνδεω ταυτοχρονα και το κινητο με bluetooth αλλα και το pc με καλωδιο?

Δημοσ.

Για 5.1 εχει και τα Αkai με 80 δε νομιζω να ειναι κατι φοβερο αλλα για φτηνα ετσι και ετσι ; bluetooth η καμια optical σε φτηνα ηχεια κατω των 100 δε νομιζω να χω δει .

Δημοσ.

Για 5.1 εχει και τα Αkai με 80 δε νομιζω να ειναι κατι φοβερο αλλα για φτηνα ετσι και ετσι ; bluetooth η καμια optical σε φτηνα ηχεια κατω των 100 δε νομιζω να χω δει .

http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200023627

• Like 2
Δημοσ.

Ωραιος ! Optical και ειναι το ιδιο μαγαζι πας για αγορά άνω των 120€ για να μην εχει μεταφορικα .

Δημοσ.

Έχω τα παρακάτω ηχεία

http://www.ebay.co.uk/itm/SONY-SS-CCPZ1-Shelf-SPEAKERS-/331842878295

Είναι καλύτερα να πάρω έναν ενισχυτή και να τα συνδέσω με το PC ή αυτά της προσφοράς είναι καλύτερα?

Επίσης ξέρει κανείς τι είδους ενισχυτή χρειάζομαι? Καμιά πρόταση?

Δημοσ.

Δοκιμαστική ακρόαση αυτή την στιγμή, εξαιρετικός ήχος για 40€.

Καλό μπάσο, καλές μεσαίες, καλές ψηλές.

Οκ, mp3 θα ακούω και ταινίες θα βλέπω, δεν θα ακούω βινύλια..

:)

Ευχαριστώ και γω τον Ζαχάρη που μας επέστησε την προσοχή σε κάτι που σε μένα θα είχε ξεφύγει.

Μοναδική παραφωνία, τα γυμνά καλώδια των δορυφόρων που θα προτιμούσα να συνδέονται με μινι τζακ με το μπάσο και να ξεκινάνε με βύσμα και από τους δορυφόρους, αλλά οκ, δεν μπορείς να τα έχεις όλα.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
  • 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...