bill2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 τι να πεις εγω φαντασου έκαν αίτηση gia vdsl και ακόμα ούτε το ρουτερ δεν έστειλαν έχει 8 μέρες ελπίζω να γίνει κάτι
poulinos Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Καλημέρες! Σύγγνώμη που άργησα να απαντήσω αλλά δούλευα χτες όλη μέρα. Λοιπόν, επανήλθε το ίντερνετ από τις 9 εως τις 10 χτες το βράδυ, στις 10 κόπηκε ξαναπήρα τηλ στη Voda κάνανε restart τη γραμμή και επανήλθε ως και τώρα που μιλάμε. Υπό αυτές τις συνθήκες μόλις έκανα τα τεστ που ζήτησες @poulinos ping.JPGping2.JPGping3.JPG αυτα σωστα ειναι.το πρωτο εινα μαλλον λαθος γιατι εχει αλλη Ip το ρουτερ.τωρα φαινεται να παιζεις κανονικα δηλαδη με βαση τα τεστς τι να πεις εγω φαντασου έκαν αίτηση gia vdsl και ακόμα ούτε το ρουτερ δεν έστειλαν έχει 8 μέρες ελπίζω να γίνει κάτι ελπιζω να το εχεις πριν ενεργοποιηθεις αν και απο τα kv και adsl router να εχεις πανω θα παιξει μεχρι να βαλεις το vdsl. δηλαδη παιζει αυτοματα και adsl και vdsl αναλογως τι εχεις πανω.αν παρεις απο ιδιοκτητο δικτυο μπορει να χρειαστει η καρτα να γυρισει σε adsl αν δεν εχεις βαλει πανω το καινουριο ρουτερ. Τελικά απ' ότι φαίνεται έχει συνέχεια το σήριαλ. Αφού αλλάξαμε καλώδια, σπλίτερ, ρούτερ οι αποσυνδέσεις συνεχίζονται και τελικά θα στείλουν τεχνικό. Το Snr το ανεβάσαμε στα 9 μπας και στρώσει αλλά που τέτοια τύχη. Έχω διαρκώς αποσυνδέσεις. ειδα την φωτογραφια απο την κεντρικη πριζα και φαινεται καποιος σαν να εχει παει να συνδεσει το μπλε μπλε ασπρο στο πριζακι αλλα το ενα απο τα δυο (μπλε ασπρο) σαν να εχει κοπει.ετσι δεν παιζει ουτε το δευτερο πριζακι και αν το τριτο πριζακι παιρνει απο το δευτερο τοτε λογικο να μην παιζει και αυτο .αν το Utp παει σε ενα πριζακι τοτε θελει μονο ενα ζευγαρι.αν χρησιμοποιεις μια πριζα μονο αποσυνδεσε τις αλλες απο εκει που ξεκινουν πχ κεντρικο πριζακι.γενικως θελουμε η καλωδιωση να ειναι απλη και οχι με spare ζευγη συνδεδεμενα 2
bill2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 για το ρουτερ δεν με πειράζει γτ έχω ήδη ένα απο οτε αλλά να αλλάξει η γραμμή θέλω
poulinos Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 η γραμμη θα αλλαξει καποια στιγμη.τωρα ποσες μερες ακριβως δεν ξερω.ο οτε βαση sla εχει χ μερες που πρεπει να ενεργοποιησει αλλα συνηθως εκτος απροοπτου ενεργοποιει πιο γρηγορα.
Federacion Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Λοιπόν ήρθε ο τεχνικός της Vodafone και αποφάνθηκε ότι το πρόβλημα των αποσυνδέσεων είναι του οτε. Παρόλαυτα αλλάξε το ζευγάρι στην πολυκατοικία και μου έδωσε λέει καλύτερο. Σε κάνα δύο ημέρες περιμένουμε τον ΟΤΕ. Ειδώμεν Πάντως τώρα συγχρονίζει καλύτερα παρότι είναι σε 11αρι snr και με fastpath: Link Status Connected Modulation Type ADSL_2plus Actual Rate (Up/Down) 951/16208 kbps Attainable Rate (Up/Down) 984/17472 kbps Noise Margin (Up/Down) 11.5/11 dB Line Attenuation (Up/Down) 9.6/18.3 dB Output Power (Up/Down) 12.5/19.4 dBm Data Path (Up/Down) Fast/Fast Interleave Depth (Up/Down) 0/0 Interleave Delay (Up/Down) 0.24/0.12 ms INP (Up/Down) 0/0 symbols LinkEncap G.992.3_Annex_K_ATM CRC Errors (Up/Down) 0/26 Annex Type AnnexA Επεξ/σία 30 Μαΐου 2017 από Federacion
bill2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Καλημέρα Με πολύ ζόρι απο 350 μέτρα απο το αστικό κέντρο δείτε πόσο πιανουμε στο γραφείο και το ρουτερ που μας έδωσε ειμαι το oxygen Hpv05400
Federacion Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Τα αποτελέσματα μετά την επιδιόρθωση της βλάβης και από τον ΟΤΕ.
black3539 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Κανονικα δεν πρεπει να ειναι καπου στα 15 mbps η ταχυτηα?
poulinos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Καλημέρα Με πολύ ζόρι απο 350 μέτρα απο το αστικό κέντρο δείτε πόσο πιανουμε στο γραφείο και το ρουτερ που μας έδωσε ειμαι το oxygen Hpv05400 16 mbit για 15 attenuation με 6 margin ειναι λιγο αλλα εξαρτατε απο πολλα.ποιοτητα χαλκου,Crosstalk οπως και απο το ρουτερ γιατι Oxygen= μαυρο χαλι.σε αυτην την αποσταση με καλυτερη γραμμη θα επαιζες και vdsl τωρα οπως εισαι με vdsl απο το αστικο κεντρο δεν περιμενω να δεις και τεραστια διαφορα.κανα 25αρι ισως.αποφασισαν να βγαλουν τις μπαταριες που ειχαν και φουσκωναν ολες(li-po) και να βαλουν πιο μικρη (Li-ion).ελπιζω να εχει σχεδιαστει σωστα μην φουσκωσουν και αυτες λογω temp του oxygen(ισως και λογω κακης φορτισης) Λοιπόν ήρθε ο τεχνικός της Vodafone και αποφάνθηκε ότι το πρόβλημα των αποσυνδέσεων είναι του οτε. Παρόλαυτα αλλάξε το ζευγάρι στην πολυκατοικία και μου έδωσε λέει καλύτερο. Σε κάνα δύο ημέρες περιμένουμε τον ΟΤΕ. Ειδώμεν Πάντως τώρα συγχρονίζει καλύτερα παρότι είναι σε 11αρι snr και με fastpath: Link Status Connected Modulation Type ADSL_2plus Actual Rate (Up/Down) 951/16208 kbps Attainable Rate (Up/Down) 984/17472 kbps Noise Margin (Up/Down) 11.5/11 dB Line Attenuation (Up/Down) 9.6/18.3 dB Output Power (Up/Down) 12.5/19.4 dBm Data Path (Up/Down) Fast/Fast Interleave Depth (Up/Down) 0/0 Interleave Delay (Up/Down) 0.24/0.12 ms INP (Up/Down) 0/0 symbols LinkEncap G.992.3_Annex_K_ATM CRC Errors (Up/Down) 0/26 Annex TypeAnnexA ροθτερ12.JPG Τα αποτελέσματα μετά την επιδιόρθωση της βλάβης και από τον ΟΤΕ. δεν βλεπω μεγαλη διαφορα.ησουν με 11 ari fast στα 16 Mbit και τωρα εισαι στα 17 με 6 margin και Interleave.Οπως ησουν πριν την βλαβη αμα σε εβαζαν σε 6αρι Interleave απο 16 θα πρεπε να ησουν 19:P.anyway>το βασικο ειναι να παιζεις σταθερα.για 18 attenuation μια χαρα ταχυτητα ειναι.ισως με το 11αρι Fast να ετυχε να συγχρονισει ετσι. Κανονικα δεν πρεπει να ειναι καπου στα 15 mbps η ταχυτηα? εξαρτατε εξοπλισμο που εχεις,margin που σου εχει ο παροχος,αν εισαι Fast ή Interleave οπως και ποιοτητα χαλκου.μπορει καποιος να εχει 20 attenuation και να παιζει 10 Mbit και καποιος αλλος να παιζει 22Mbit.το εχω δει σε πελατη.ο παλιος χαλκος πηγαινε διαμεσον καφαο και απειροι πελατες πανω και επαιζαν 5-6 Mbit και μετα εφεραν νεο χαλκο για επαυξηση απευθειας χωρις καφαο δηλαδη σταθερο καλωδιο και επαιζαν 13-14 Mbit. εως 24 οπως και στο vdsl εως 50 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα