Προς το περιεχόμενο

ti ektipoti inkjet na agoraso?

beez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

8elo na paro enan egxromo inkjet gia to grafeio (kala pleon oloi egxromoi einai). mexri 150 euro poion proteinete? na protimiso Hp i canon? me ton kostos ton melanion ti ginetai...giati exo tin entiposi oti i canon einai pio akrivi apo hp. telos fantazome einai kalitera 4 xorista melania apo 2 xorista?

Δημοσ.

:) :? Αναρωτιέμαι ποιοι και για ποιο λόγο αγοράζουν ακόμη οτιδήποτε άλλο από HP στους εκτυπωτές... Η εταιρεία αν ξέρει κάτι αυτό είναι να φτιάχνει εκτυπωτές... και το ξέρει καλύτερα από οποιαδήποτε εταιρεία στον πλανήτη... τώρα περί συγκριτικών και μελανιών... έχω δει χιλιάδες...

Από τους ... κάμποσους εκτυπωτές που έχουν περάσει από τα χέρια μου μόνο HP αποφάσισα να αγοράζω... και να δίνω στους πελάτες μου φυσικά... όσο λιγότερα προβλήματα μου δημιουργεί ένας εκτυπωτής τόσο καλύτερα ... και η HP δεν παίζεται σε αυτόν τον τομέα... Μην ξεχνάς όμως πως είναι να είσαι και τυχερός (παντού αυτό) να σου "βγει" το μοντέλο σε οποιαδήποτε συσκευή... στην HP συνήθως αυτό μου συμβαίνει με ποσοστά πάνω από 95% !!!

Για τα χρήματα που προτείνεις θα αγόραζα τον 5150...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...