beez Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 8elo na paro enan egxromo inkjet gia to grafeio (kala pleon oloi egxromoi einai). mexri 150 euro poion proteinete? na protimiso Hp i canon? me ton kostos ton melanion ti ginetai...giati exo tin entiposi oti i canon einai pio akrivi apo hp. telos fantazome einai kalitera 4 xorista melania apo 2 xorista?
Nfountou Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Egw ena tha pw gia ta printers. Oso pernaei o kairos ginontai kai kalutera! Fantasou oti fetos mou xalase o prwtos printer mesa sthn eguhsh!!!!!
Boban Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Ti na sou po einai analoga ti xriazese. Ego prin ligo kairo pira Hp photosmart 7260 kai eimai poli euxaristimenos. Exei giro sta 120 Euro
Narayan Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Η Canon είναι φθηνότερη από την HP στα περισσότερα μοντέλα της, όσον αφορά τα αναλώσιμα.
Asterakias Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 :? Αναρωτιέμαι ποιοι και για ποιο λόγο αγοράζουν ακόμη οτιδήποτε άλλο από HP στους εκτυπωτές... Η εταιρεία αν ξέρει κάτι αυτό είναι να φτιάχνει εκτυπωτές... και το ξέρει καλύτερα από οποιαδήποτε εταιρεία στον πλανήτη... τώρα περί συγκριτικών και μελανιών... έχω δει χιλιάδες... Από τους ... κάμποσους εκτυπωτές που έχουν περάσει από τα χέρια μου μόνο HP αποφάσισα να αγοράζω... και να δίνω στους πελάτες μου φυσικά... όσο λιγότερα προβλήματα μου δημιουργεί ένας εκτυπωτής τόσο καλύτερα ... και η HP δεν παίζεται σε αυτόν τον τομέα... Μην ξεχνάς όμως πως είναι να είσαι και τυχερός (παντού αυτό) να σου "βγει" το μοντέλο σε οποιαδήποτε συσκευή... στην HP συνήθως αυτό μου συμβαίνει με ποσοστά πάνω από 95% !!! Για τα χρήματα που προτείνεις θα αγόραζα τον 5150...
netmaniac Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 kai ego phra ton hp7260, poli kalos kai dexetai kartes apo digital cameras Oson afora ta melania pairno mataxirismena apo to 'idaniko' apenanti apo to plaisio sthn stournarh.
beez Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 euxaristo poloi olous osous ekferan gnomi sto 8ema 8a koitakso na vro kai kana RAM na do kana sigkritiko. o 7260 den fenete na ifistate poia san montelo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.