frap73 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Τι περιμένεις? Όταν σου λέει ότι έχει αρχική τιμή 300+ και τον δίνει στο 1/3 της τιμής λέει πολλά. Χώρια που είναι από stock house και δεν ξέρεις σε τι κατάσταση είναι. Δεν είναι από stock house. Υπάρχει λέει ΚΑΙ στο stock house. Για τα λεφτά του είναι καλός. Και οικονομικός. Έχει ένα θέμα ο driver του με πολυσέλιδες εκτυπώσεις διπλής όψης από Word 2007 και μεγαλύτερο. Αν το κάνεις πρώτα pdf και εκτυπώσεις δεν έχει θέμα. Δεν ξέρω αν είναι κάτι γενικό, το έχω εγώ, το έχει και ένας φίλος που τον πήρε αργότερα. Πάντως, εγώ ευχαριστημένος είμαι. 3100 σελίδες μέχρι τώρα, 2100 φύλλα χαρτιού έχει περάσει, να είχα 10-15 jams σύνολο; Μπορεί να λέω και πολλά. Και το αρχικό toner στο 49%. Στην δουλειά μου που χρησιμοποιείται για εκτύπωση τιμολογίων ( μεγάλο όγκο ) πρέπει να είναι η τέταρτη φορά που τους αλλάζουμε... Άντε το πρώτο κομμάτι ελαττωματικό, το δεύτερο ; τρίτο; Ότι πληρώνεις παίρνεις... Όταν λες μεγάλο όγκο; Πόσα περίπου φύλλα το μήνα;
YourTrueLegend Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Πραγματι ο frap73 σωστα ειπε οτι για να αγορασεις το toner καινουργιο θες περισσοτερα λεφτα απο οσα για να παρεις τον εκτυπωτη μαζι με το τονερ στη συγκεκριμενη προσφορα. Κακως τα ειρωνικα σχολια απο μερους μου, απολογουμαι! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα