Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην μισή τιμή από ότι στο σκουτζ? Κάτι δεν μου κάθεται καλά.

Προφανώς ξεστοκάρισμα, πριν ~8 μήνες τον είχε πάλι προσφορά στα ίδια χρήματα και πριν ένα χρόνο έπαιζε -πάντα στο e-shop.gr- στα 135-140 €...

Δημοσ.

είναι όμως eshop οπότε... υπάρχει εμπιστοσύνη. (προσωπική άποψη)

Δημοσ.

Έχει ξαναμπεί σε crazysundays προσφορά, στην ίδια τιμή, αναφέρεται και στα σχόλια του προϊόντος

Επόμενη τιμή σκρουτζ 215,50€ χωρίς τυχόν μεταφορικά

Επόμενη τιμή bestprice 186€ χωρίς τυχόν μεταφορικά

Δημοσ.

Τους εχουμε στην δουλεια και τους δουλευουμε συνεχεια.

κατα την γνωμη μου λαθος επιλογη για εμας γιατι χρειαζομαστε μεγαλο ογκο εκτυπωσεων αλλα προς το παρον με εναν μηνα χρησης τα βγαζουν περα.

αρκετα γρηγοροι και αθορυβοι (χρησιμοποιουμε 2 μαζι) αλλα το κακο που εχουν ειναι οτι εχουν μικρο συρταρι για την τροφοδοσια των φυλλων και επισης οταν τελειωνουν τα φυλλα και εχουν μεινει καμια 20αρια αρχιζουν και τραβανε 3-4 φυλλα μαζι για μια εκτυπωση.

παιζει βεβαια εκει να φταιει και η ποιοτητα του χαρτιου.

Δημοσ.

Και έχουν και θέμα μάλλον με τους drivers...

Αρχίζουν και βγάζουν κουτάκια, σύμβολα κλπ, και αν δεν το αντιληφθείς, εκτυπώνουν ολόκληρο το tray.

Θέλουν και το τύμπανό τους κάθε λίγο και λιγάκι...

Ευτυχώς περάσαμε σε Ricoh και γλιτώσαμε από τέτοια θέματα...

Δεν ξέρω από άποψη τονερ τι παίζει (αν και δε νομίζω να είναι ακριβά), αλλά τα hp που είχαμε ήταν σε άλλη κλάση...

Εντελώς απροβλημάτιστα. Βάζεις χαρτί και τέλος.

ΥΓ. Για το ότι τραβάνε 3-4 φύλλα μαζί, στάνταρ φταίει το χαρτί...

Δημοσ.

Κάθε εβδομάδα το eshop έχει και ένα lexmark στις crazysundays και πάντα έχει τουλάχιστον 65% έκπτωση. Ένας φίλος μου είχε συνοικιακό κατάστημα και σχεδόν όλη την περίοδο του χρόνου είχε προσφορές 1+1 σε συγκεκριμένα μοντέλα. Ίσως οι προμηθευτές έχουν τεράστιο ποσοστό κέρδους σε Lexmark και το κάνουν αυτό ή ποιος ξέρει γιατί.

Τους εχουμε στην δουλεια και τους δουλευουμε συνεχεια.

κατα την γνωμη μου λαθος επιλογη για εμας γιατι χρειαζομαστε μεγαλο ογκο εκτυπωσεων αλλα προς το παρον με εναν μηνα χρησης τα βγαζουν περα.

Ανάλογα τον όγκο εκτυπώσεων παίρνεις και τον ανάλογο εκτυπωτή. Ο συγκεκριμένος δεν είναι από τα μεγάλα μοντέλα αλλά ούτε από τα μικρά με τα 10Κ-30Κ σελίδες ανά μήνα. 100Κ μηνιαίο κύκλο αναφέρει οπότε για ένα σπίτι ή και γραφείο ακόμη θα είναι υπεραρκετός.

αρκετα γρηγοροι και αθορυβοι (χρησιμοποιουμε 2 μαζι) αλλα το κακο που εχουν ειναι οτι εχουν μικρο συρταρι για την τροφοδοσια των φυλλων και επισης οταν τελειωνουν τα φυλλα και εχουν μεινει καμια 20αρια αρχιζουν και τραβανε 3-4 φυλλα μαζι για μια εκτυπωση.

παιζει βεβαια εκει να φταιει και η ποιοτητα του χαρτιου.

Αυτό με τα φύλλα το έχω δει και εγώ. Ή και εμείς παίρνουμε χαρτιά χάλια ποιότητας (καθόλου απίθανο) ή είναι κάποιο κατασκευαστικό λάθος των Lexmark. Σε εμάς δεν παίρνει 3-4 μαζί αλλά όταν ο αριθμός των χαρτιών στο tray είναι πολύ μικρός (όχι 20αριά αλλά 10 και κάτω), τότε μπουκώνει και παίρνεις paper jam.

Και έχουν και θέμα μάλλον με τους drivers...

Αρχίζουν και βγάζουν κουτάκια, σύμβολα κλπ, και αν δεν το αντιληφθείς, εκτυπώνουν ολόκληρο το tray.

Θέλουν και το τύμπανό τους κάθε λίγο και λιγάκι...

Ευτυχώς περάσαμε σε Ricoh και γλιτώσαμε από τέτοια θέματα...

Δεν ξέρω από άποψη τονερ τι παίζει (αν και δε νομίζω να είναι ακριβά), αλλά τα hp που είχαμε ήταν σε άλλη κλάση...

Εντελώς απροβλημάτιστα. Βάζεις χαρτί και τέλος.

ΥΓ. Για το ότι τραβάνε 3-4 φύλλα μαζί, στάνταρ φταίει το χαρτί...

Αυτό δεν το έχω δει. Από χρόνια έπαιρνα συνέχεια Lexmark εκτυπωτές για το λόγο ότι είχαν καλή υλοποίηση Postscript που ήταν αναγκαίο σε όσους είχαμε Linux / *nix* (με τους HP είχαμε πολλά προβλήματα). Στην δουλειά που έχει Windows φυσικά (πρώτα XP και τώρα 7) υπάρχουν 90% Lexmark, 8% Oki, 2% άλλες μάρκες και ποτέ δεν υπήρξε κανένα θέμα να τυπώνει raw το κείμενο και να παίρνεις κουτάκια.

Δημοσ.

Κάθε εβδομάδα το eshop έχει και ένα lexmark στις crazysundays και πάντα έχει τουλάχιστον 65% έκπτωση. Ένας φίλος μου είχε συνοικιακό κατάστημα και σχεδόν όλη την περίοδο του χρόνου είχε προσφορές 1+1 σε συγκεκριμένα μοντέλα. Ίσως οι προμηθευτές έχουν τεράστιο ποσοστό κέρδους σε Lexmark και το κάνουν αυτό ή ποιος ξέρει γιατί.

Ανάλογα τον όγκο εκτυπώσεων παίρνεις και τον ανάλογο εκτυπωτή. Ο συγκεκριμένος δεν είναι από τα μεγάλα μοντέλα αλλά ούτε από τα μικρά με τα 10Κ-30Κ σελίδες ανά μήνα. 100Κ μηνιαίο κύκλο αναφέρει οπότε για ένα σπίτι ή και γραφείο ακόμη θα είναι υπεραρκετός.

Αυτό με τα φύλλα το έχω δει και εγώ. Ή και εμείς παίρνουμε χαρτιά χάλια ποιότητας (καθόλου απίθανο) ή είναι κάποιο κατασκευαστικό λάθος των Lexmark. Σε εμάς δεν παίρνει 3-4 μαζί αλλά όταν ο αριθμός των χαρτιών στο tray είναι πολύ μικρός (όχι 20αριά αλλά 10 και κάτω), τότε μπουκώνει και παίρνεις paper jam.

Αυτό δεν το έχω δει. Από χρόνια έπαιρνα συνέχεια Lexmark εκτυπωτές για το λόγο ότι είχαν καλή υλοποίηση Postscript που ήταν αναγκαίο σε όσους είχαμε Linux / *nix* (με τους HP είχαμε πολλά προβλήματα). Στην δουλειά που έχει Windows φυσικά (πρώτα XP και τώρα 7) υπάρχουν 90% Lexmark, 8% Oki, 2% άλλες μάρκες και ποτέ δεν υπήρξε κανένα θέμα να τυπώνει raw το κείμενο και να παίρνεις κουτάκια.

To 65% έκπτωσ που το είδες? Μην που πεις τα 400 που και καλά έχει σαν αρχική τιμή?

Δημοσ.

Καλός εκτυπωτής αν τον αγόραζε κάποιος πριν από 1+ χρόνο όταν έβγαινε για ένα δεκάρικο παραπάνω. Το μοντέλο θεωρώ ότι έχει παλιώσει και Μάιος 2017 χωρίς wifi δεν το λες και ευκαιρία...

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε μου για έναν εκτυπωτή του 2012 όπως αυτός είναι όντως πολυτέλεια το wifi. Πολύ παλιό μοντέλο...

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδια μιας και ειστε γνωστες του αθληματος.

Εχω ενα καινουργιο εκτυπωτη Epson που παιρνει μελανια σε υγρη μορφη, και ενω ειναι ταχυτατος σε ασπρομαυρο, οταν εκτυπωνει καποιος μεσω δικτυου μια φωτογραφια απο το Windows Preview παιρνει καμια 25 δευτερολεπτα, ενω πρεπει να κανει πχ 5 οσο λεει ο κατασκευαστης. Ενω εαν το εκτυπωσω απο το paint εκτυπωνεται με την μια. Τι μπορει να φταιει?

Δημοσ.

Ρε παιδια μιας και ειστε γνωστες του αθληματος.

Εχω ενα καινουργιο εκτυπωτη Epson που παιρνει μελανια σε υγρη μορφη, και ενω ειναι ταχυτατος σε ασπρομαυρο, οταν εκτυπωνει καποιος μεσω δικτυου μια φωτογραφια απο το Windows Preview παιρνει καμια 25 δευτερολεπτα, ενω πρεπει να κανει πχ 5 οσο λεει ο κατασκευαστης. Ενω εαν το εκτυπωσω απο το paint εκτυπωνεται με την μια. Τι μπορει να φταιει?

Καλυτερα ανοιξε ενα θεμα εδω: http://www.insomnia.gr/forum/72-%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%85%CF%80%CF%89%CF%84%CE%AD%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%BC%CE%B7%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...