Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά,

Έχω ένα samsung J7 με android 6.01. Eδώ και λίγες βδομάδες μου έβγαζε ειδοποίηση για system update. Και χτες αποφάσισα τελικά να πατήσω για update. Μετά απ' αυτό έχει εξαφανιστεί το google account μου, δηλαδή στα settings, κάτω από τα accounts δεν υπάρχει. Το google play δεν ανοίγει, το youtube, gmail άμα τα ανοίγω μου βγάζει το εξής μήνημα: Google Play services are updating.  Youtube won't run without Google play services, which are currently updating. 

Διάβασα διάφορα στο internet, πχ να κάνω clear το cache του play store, το έκανα, έκανα και unistall τα updates του, αλλά τίποτα δεν άλλαξε.  Επίσης διάβασα να κάνω clear και το cache του google services, αλλά δεν υπάρχει κάτω από τα applications.

Eπίσης όταν πάω στα settings/acounts για να κάνω add account και να ξαναβάλω το google, στις επιλογές δεν υπάρχει.

Τι να κανω??? :cry: :cry:  :cry:  :cry:  :cry: 

Δημοσ.

saruman123 στα settings υπάρχει η επιλογή factory data reset, αλλά αυτό το έχω ως τελευταία λύση γιατί πρώτα πρέπει να μεταφέρω ότι φωτογραφίες, videos, documents και άλλα που δεν θέλω να χάσω.

Το παράξενο είναι ότι και η μάνα μου έχει το ίδιο κινητό και της είχα κάνει την αναβάθμιση και αυτής μια χαρά είναι. Με το δικό μου τι πήγε λάθος? δεν μπορώ να καταλάβω.

Δημοσ.

saruman123 στα settings υπάρχει η επιλογή factory data reset, αλλά αυτό το έχω ως τελευταία λύση γιατί πρώτα πρέπει να μεταφέρω ότι φωτογραφίες, videos, documents και άλλα που δεν θέλω να χάσω.

Το παράξενο είναι ότι και η μάνα μου έχει το ίδιο κινητό και της είχα κάνει την αναβάθμιση και αυτής μια χαρά είναι. Με το δικό μου τι πήγε λάθος? δεν μπορώ να καταλάβω.

Αυτή είναι.

Το ξέρω ότι είναι η τελευταία λύση ,αλλά όταν κάνουμε αναβαθμίσεις πάντα το κάνουμε το factory reset.

Τώρα η δική σου περίπτωση αφού λες ότι έχει το ίδιο η μητέρα σου και είναι εντάξει το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι κάτι πήγε στραβά και ή αρχεία χάθηκαν ή δεν έκατσε καλά η rom.

Πρέπει μάλλον να την ξαναπεράσει εσύ αυτή τη φορά χειροκίνητα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το ήξερα οτι όποτε κάνουνε αναβάθμιση πρέπει να κάνουμε factory reset. Γιατί αυτο?

Όταν κάνω factory reset δεν θα έχει το android ως λειτουργικο? Νόμιζα ότι σημαίνει ότι το κινητό θα είναι έτσι όπως το αγόρασα, χωρίς τα applications που είχα βάλει εγω.

Δημοσ.

Δεν το ήξερα οτι όποτε κάνουνε αναβάθμιση πρέπει να κάνουμε factory reset. Γιατί αυτο?

Όταν κάνω factory reset δεν θα έχει το android ως λειτουργικο? Νόμιζα ότι σημαίνει ότι το κινητό θα είναι έτσι όπως το αγόρασα, χωρίς τα applications που είχα βάλει εγω.

Αφού κανείς ενα backup τότε κανείς και το factory reset για να λειτουργήσει ομαλά το λειτουργικό του κινητού .

Το android θα έχει μην στεναχωριέσαι :D

Τώρα πρέπει να του κάνεις χειροκίνητα την αναβάθμιση για να στρώσει.

Δες εδώ τον τρόπο http://www.insomnia.gr/topic/599508-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-unroot-downgrade-%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%81%CE%B8%CF%8E%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-bootloop-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%81%CE%AD%CF%86%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%83/?fromsearch=1

Αν δεν μπορείς έχω κάποιων που μπορεί να στο κάνει.

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

saruman123 σε ευχαριστώ για την βοήθεια σου, αφού έκανα ένα backup των φωτογραφιών, video κτλ που είχα πάνω στο κινητό, πήγα στα settings και έκανα factory reset και όλα καλά :-D

Ευτυχώς σε αρκετά applications με το που τα έβαλα και μπήκα με το google account μου, δεν χάθηκαν οι πληροφορίες που είχα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...