Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά έστησα σήμερα το εξής καινούριο σύστημα :

Ryzen 5 1600

Gb b350 gaming 3

gskill tridentz 8gb ddr4

Samsung 850 evo

corsair rm650x

και κάρτα γραφικών μια παλιά δουλεύει άριστα πάντως σίγουρα . Γενικά έχω αρκετή εμπειρία με υπολογιστές αλλα αυτό που έπαθα σήμερα πρώτη φορά... Δοκίμασα πολλά iso win και με διαφορετικα φλασακια, αλλα κάθε φορά στην εγκατάσταση των windows 10 βγάζει σφάλμα στο 93%..παντα εκεί... Σκέφτομαι να είναι ραμ; δεν νομίζω... Πολύ σπάνιο.. Ssd μήπως; σπάνιο και αυτό ... Μήπως θέλει η μητρική bios update για να γίνει η εγκατάσταση ;

post-405310-0-05760000-1495310256_thumb.jpg

post-405310-0-24652200-1495310302_thumb.jpg

Δημοσ.

Λες ότι δοκίμασες με διαφορετικά iso και usb, μήπως τότε φταίει το πρόγραμμα και δεν τα "γράφει" σωστά;

Ποιο πρόγραμμα έχεις για να φτιάχνεις bootable usb;

Δοκίμασε και με dvd αν μπορέσεις.

Δημοσ.

DVD δεν έχω σίγουρα , τα ISO αυτά έχουν ξαναχρησιμοποιηθεί με επιτυχία. Χρησιμοποιώ το rufus , μόλις έκανα και το διαγνωστικό των windows για τις ram και δεν βρήκε κάποιο σφάλμα σε αυτές

Δημοσ.

χμμ, δεν είμαι σίγουρος για αυτό , προς το παρών δουλεύει στο pc και βρήκε και drivers χρησιμοποιώντας ένα σκληρό παλιό από λαπτοπ ... Φυσικά κρασαρει μια στο τόσο γιατι δεν είναι clean install αλλά είναι τώρα ο μόνος τρόπος να ψάξω για το πρόβλημα μου. 

Η καρτά είναι nvidia gt 140.

νομίζω πως πρέπει να ακμω update το bios σε f6 μιας και από ότι μόλις είδα στην σελίδα της μητρικής μόνο σε αυτό υποστηρίζονται οι r5. Μόνο φοβάμαι μήπως υπάρχει άλλο θέμα με τις ραμ ή την μητρική και κρασαρει πάνω στο update... Μετά τι γίνεται ; υπάρχει γυρισμός;

Δημοσ.

Κατέβασε τα τελευταία windows 10 ,είναι νέοι CPU και μητρικές αν τα 10αρια που χεις είναι παλιά έχεις θέμα.

Δημοσ.

τα τελευταία δοκίμασα από την αρχή , θα προσπαθήσω να βρω κάρτα γραφικών πιο καινούρια μήπως φταίει αυτό όπως ειπε και πιο πάνω ο dark_projection

Δημοσ.

Παιδιά το θέμα της εγκατάστασης το κατάφερα με win10 του 2016.... με την πρωτη. Τωρα βέβαια τρώω συχνα μπλε οθόνες και μου βγάζει errors όπως (memory management, kernel security)

Δημοσ.

Για όποιον έχει την ίδια τύχη με εμένα .... Το πρόβλημα με τις BSOD εξαφανίστηκε με update του bios στην τελευταία έκδοση f6. Ίσως αν είχε προηγηθεί αυτό να μην υπήρχε πρόβλημα και με την εγκατάσταση των win10.

• Like 2
Δημοσ.

Το ήξερα για αυτο δεν το προσπάθησα από την αρχή, αλλά μετά πρόσεξα οτι η μητρική έχει dual-bios οπότε και προχώρησα στο update χωρίς άγχος.

Όλα καλά τώρα, τρέχει μια βδομάδα απροβλημάτιστα!  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...