nikpet Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Γνωρίζετε κάποιο πρόγραμμα για γραφή μαθηματικών εξισώσεων;
nikpet Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Ναι. Το θέλω για μία εργασία που έχω και η απάντησή της περιέχει ολοκληρώματα, παραγώγους κλπ κλπ...
georgepetrou Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Theleis na liseis mia eksisosi i apla na tin grapseis stin ergasia sou? Gia to deutero pantos sou arkei kai to Word...
nikpet Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Όχι δεν θέλω να την λύσω. Να την γράψω θέλω... Μέσω του word; Μια γρήγορη ματιά που του έριξα δεν βρήκα κάτι... Για βοήθησέ με λιγάκι...Μήπως υπάρχει κάποιο add-in;
georgepetrou Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Kaneis Instert -> Object -> Microsoft Equation 3.0. Tha sou parei ligo gia na to sinithiseis, alla einai ok. Kai se simvoulevo na xrisimopoieis poli Copy - Paste.
georgepetrou Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Kaneis Insert -> Object -> Microsoft Equation 3.0. Tha sou parei ligo gia na to sinithiseis, alla einai ok. Kai se simvoulevo na xrisimopoieis poli Copy - Paste.
nikpet Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Δυστυχώς αυτή η επιλογή σε μένα δεν υπάρχει... Χρησμοποιώ τα Office xp pro en... Ως τώρα δεν έχω βρήκα και κάποιο σχετικό download στο inet...
R_Barrichello Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Πήγαινε κατέβασε το mathtype. Ειναι σαν το equation editor αλλα πιο δυνατο και γινεται add-on στο word.Τωρα που θα το βρεις ολοκληρο θα σε γελασω. Εγω το βρηκα στο overnet. Κανε μια προσπαθεια στο kazaa.
oneirobatis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 pane sto pinaka xaraktira sta voithimata kai pata kapou dexia pano einai de thimamai gia mathimatikous xaraktires kai exei oti xreiazesai!!
georgepetrou Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Vale "Equation" sto Help kai tha se kathodigisei... Kai ego to idio Office xrisimopoio.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.