Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, ειμαι τελειως καινουργιος χρηστης smartTV και εχω την εξης απορια,
μπορω με καποιον τροπο να εχω μονιμα share τον φακελο με τις ταινιες μου απο το pc ωστε να περιηγουμαι σε αυτον μεσω της τηλεορασης ή πρεπει καθε φορα να κανω drag and drop την ταινια που θελω στο smart view και σε αναλογα προγραμματα;;

Μετα παρατηρησα οτι οι ελληνικοι υποτιτλοι δεν εφανιζονται με κανονικους χαρακτηρες οταν συνδεω ενα usb πανω, πιστευω οτι θα βρω πως αλλαζει το encoding αλλα δεν ξερω αν στα share files του pc θα μπορει να διαβαζει το αρχειο των υποτιτλων.
(Γενικα θελω να μπορω να εχω ενα media player το οποιο αντλει ολα τα αρχεια μεσα απο pc μου δικτυακα)

Ευχαριστω εκ τον προτερων, Μιχαλης

Δημοσ.

Γενικα θελω να μπορω να εχω ενα media player το οποιο αντλει ολα τα αρχεια μεσα απο pc μου δικτυακα

Plex. Δεν ειναι τιποτα δυσκολο. Το κατεβαζεις στα windows, το κατεβαζεις και στο store της smart TV σου και το σεταρεις αναλογα. Υπαρχουν οδηγοι για να βοηθησουν.

Ειναι καλη εφαρμογη και με την ωραια βιβλιοθηκη της.

Δημοσ.

Plex. Δεν ειναι τιποτα δυσκολο. Το κατεβαζεις στα windows, το κατεβαζεις και στο store της smart TV σου και το σεταρεις αναλογα. Υπαρχουν οδηγοι για να βοηθησουν.

Ειναι καλη εφαρμογη και με την ωραια βιβλιοθηκη της.

τελεια, με την πρωτη ευκαιρια θα το δοκιμασω και θα σου πω, αλλα αποτι φαινεται ειναι τελειο !! 

ευχαριστω πολυ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...