Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα.Ενας φιλος μου θελει ενα κινητο μεχρι 150 ευρω.Να εχει καλη καμερα και οθονη 5 ιντσων. Απο samsung π.χ. σε αυτα τα χρηματα υπαρχει κατι καλο; Ας ειναι και κανα μεταχ/νο εαν αξιζει.Οχι κινεζικο ομως.

Δημοσ.

To S5 το αγορασα μεταχειρισμενο το φθινοπωρο στα 180€ μεταχ.

Λογικα τωρα θα εχει πεσει στα 150€....τραβαει 4Κ και εχει και καλη πισω φωτογραφικη..η μπροστα ειναι μαπα ομως

Δημοσ.

Κακώς πετάς απ'εξω τα κινέζικα, οι επιλογές είναι περισσότερες και πιο αξιόλογες απ'ότι φαντάζεσαι!

Δημοσ.

Κακώς πετάς απ'εξω τα κινέζικα, οι επιλογές είναι περισσότερες και πιο αξιόλογες απ'ότι φαντάζεσαι!

Δε ξερω βρε φιλε...δεν τα εχω εμπιστοσυνη συν οτι Ελλαδα δεν εχουν σερβις/καλυψη εαν χρειαστει κατι.

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα.Ενας φιλος μου θελει ενα κινητο μεχρι 150 ευρω.Να εχει καλη καμερα και οθονη 5 ιντσων. Απο samsung π.χ. σε αυτα τα χρηματα υπαρχει κατι καλο; Ας ειναι και κανα μεταχ/νο εαν αξιζει.Οχι κινεζικο ομως.

δες λουμια 950 μτχ

Δημοσ.

Δε ξερω βρε φιλε...δεν τα εχω εμπιστοσυνη συν οτι Ελλαδα δεν εχουν σερβις/καλυψη εαν χρειαστει κατι.

http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/171913-xiaomi-redmi-4a-32gb-dual-sim-grey 2 χρόνια εγγύηση,κάλυψη από info quest δεν χρειάζεται να ασχοληθεί με rom και τα σχετικά,4G,με Ελληνικά.

Τι άλλο θες ?

Όσο για κάμερα στα λεφτά του είναι μια χαρά .

Και μπαταρία "τερας"

Αλλά να το πάρει από Κωτσόβολος όχι από αλλού(Σκρουτζ) ή από τις αλυσίδες καταστημάτων εδώ http://www.xiaomi-greece.gr/sales-points

Δημοσ.

Samsung j5 (2016) στα 149€! Ξεστοκαρουν εν όψει έλευσης του μοντέλου 2017.

Μια χαρα ειναι αυτο για τον φιλο μου.

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι αυτο για τον φιλο μου.

Με αυτό που σου πρότεινα θα σου πω τα εξής έτσι για να ξέρεις.

Καλύτερο Chipset,CPU,GPU,battery.

Και κατά 20€ φτηνότερο.

Σε όλα τα άλλα με το J5(2016) είναι ίδια.

• Like 2
Δημοσ.

Το samsung j5 (2016) του το πρότεινα επειδή ανέφερε ότι θέλει samsung (και λόγω nickname φυσικά B) ). Τώρα επειδή τυχαίνει να τα έχω και τα 2 (το j5 για την κόρη μου και το redmi 4a για μένα αγορασμένο από Κίνα στα 90 ευρώ) μπορώ να πω ότι το xiaomi είναι το απόλυτο vfm (ακόμα και στα 129 ευρώ με 2ετή εγγύηση) αλλά η κάμερα του είναι κάτω του μετρίου...(όπως στα περισσότερα xiaomi άλλωστε).

• Like 2
Δημοσ.

Το samsung j5 (2016) του το πρότεινα επειδή ανέφερε ότι θέλει samsung (και λόγω nickname φυσικά B) ). Τώρα επειδή τυχαίνει να τα έχω και τα 2 (το j5 για την κόρη μου και το redmi 4a για μένα αγορασμένο από Κίνα στα 90 ευρώ) μπορώ να πω ότι το xiaomi είναι το απόλυτο vfm (ακόμα και στα 129 ευρώ με 2ετή εγγύηση) αλλά η κάμερα του είναι κάτω του μετρίου...(όπως στα περισσότερα xiaomi άλλωστε).

Καλή κάμερα σε αυτά τα λεφτά λίγο δύσκολο.

Αξιοπρεπής ναι.

Όλα Κινέζικα είναι .

Δεν είναι όλα τα Xiaomi το ίδιο ....

Δημοσ.

Tελικα παιδια του παραγγειλα το J5 (2016).Ελπιζω να το ευχαριστηθει και να μην μου το πεταξει στο κεφαλι... Ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...