takoulou Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Ελα... Ναι πηρα καινουργια καρτα και την τοποθετησα.. Εχω κατεβασει και τους drivers... Και δεν μου βγαζει κανενα προβλημα στις συσκευες... Φαινεται οτι δουλευει η καρτα ηχου σωστα... Και εχω βαλει το πρασινο βυσμα για παρω ηχο...
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Για δοκίμασε αυτό άκυρο μη το δοκιμάζεις. Τρέξε troubleshooting στην έναρξη αυτό ίσως σου λύσει το πρόβλημα. Επέλεξε τον ήχο. Αυτό που λέει troubleshoot audio playback. Apply this fix και θα είσαι κομπλέ πιστεύω.
takoulou Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Ελα... Το ετρεξα αυτο.. Αλλα δεν μου βγαζει αυτο troubleshoot audio playback... Που θα επρεπε να το βγαζει... Νομιζω ουτε τον ηχο μου εμφανιζει...
takoulou Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Καλημερα... Καμια βοηθεια για το θεμα αυτο...
takoulou Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Καλησπερα... Ποιος μπορει να με βοηθησει γιατ δεν εχω ηχο στον υπολογιστη μου.. Απο τα εξωτερικα ηχεια που εχω βαλει.. Τι μπορει να εχει γινει.. Ευχαριστω εκ των προτερων...
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Ελα... Το ετρεξα αυτο.. Αλλα δεν μου βγαζει αυτο troubleshoot audio playback... Που θα επρεπε να το βγαζει... Νομιζω ουτε τον ηχο μου εμφανιζει... Αυτό δεν στο βγάζει;
louilouiCK Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 1) τα ηχεία τα δοκίμασες σε άλλον υπολογιστή ή συσκευή να δεις αν βγάζουν ήχο;1β) δεν έχεις ήχο εντελώς; μούγκα ή δεν έχεις "καλό ήχο" όπως έγραψες σε ενα ποστ; τι εννοείς με το δεν ακούς "καλό ήχο" ; έχει παράσιτα ας πούμε;2) Πως συνδέεις τα ηχεία στον υπολογιστή σου;πες με λεπτομέρειές (πχ βάζω το πράσινο τσιβάκι στην μαύρη τρύπα -> το οποίο είναι και λάθος επίσης θα πρέπει να τα συνδέσεις στην κάρτα τώρα που πήρες εξωτερική κάρτα ήχου. ) κτλ 3) Επίσης μπορείς να απενεργοποιήσεις την onboard κάρτα ήχου απο τις ρυθμίσεις του bios της μητρικής σου.4) Αν μου απαντήσεις με "Έλα.." δεν θα σου ξαναπαντήσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα