Kostas.karras Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δοκιμασε με αλλη καρτα , λογικα η μητρικη εχει θεμα αφου ολα τα αλλα τα εχεις κανει σωστα.
takoulou Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλημερα.. Ειχα προβλημα με τον ηχο στον υπολογιστη μου... H μητρικη που εχω ειναι asus P5QL-E...Και εβαλα αυτο τωρα...Κατεβασα και τους drivers και το πηρε ο υπολογιστης μου.. Αλλα και παλι νομιζω οτι δεν εχω ηχο στα ηχεια μου.. Τι μπορει να εχει να γινει;; Τι παιζει; Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2017 από takoulou
takoulou Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλημερα.. Εχω προβλημα με τον ηχο στον υπολογιστη μου ... Απο τα εξωτερικα ηχεια που εχω συνδεσει... Δεν ακουω κατι... Δεν βγαινει κανενας ηχος.. Τι μπορει να φταιει; Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2017 από takoulou
takoulou Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Καλησπερα.... Εχω προβλημα με τον ηχο στον υπολογιστη μου ... Απο τα εξωτερικα ηχεια που εχω συνδεσει... Δεν ακουω κατι... Δεν βγαινει κανενας ηχος.. Τι μπορει να φταιει;
takoulou Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Καλημερα σας.. Καμια βοηθεια... Εχω προβλημα με τον ηχο στον υπολογιστη μου ... Απο τα εξωτερικα ηχεια που εχω συνδεσει... Δεν ακουω κατι... Δεν βγαινει κανενας ηχος.. Τι μπορει να φταιει;
takoulou Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Καλησπερα σας.. Καμια βοηθεια... Εχω προβλημα με τον ηχο στον υπολογιστη μου ... Απο τα εξωτερικα ηχεια που εχω συνδεσει... Δεν ακουω κατι... Δεν βγαινει κανενας ηχος.. Τι μπορει να φταιει;
flasher27 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Στην φωτογραφια που εχεις βαλει δεν ειναι τα ηχεια επιλεγμενη εξοδος ηχου αλλα η ψηφιακη.
takoulou Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Καλημερα.. Και πως γινεται; Αλλαζει αυτο; Ναι ειναι το προβλημα....
Alexlooker Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Καλησπερα... Εχω εναν σταθερο υπολογιστη... Δεν εχω καθολου ηχο... Κατεβασα και τους drivers.. Αλλα τιποτα... Εχω βαλει και εξωτερικα ηχεια.. Τα δοκιμασα αυτα και δεν δουλευουν.. ( Σε αλλον υπολογιστη).... Τι γινεται; Μπορει να υπαρχει καποιο προβλημα αλλου; H μητρικη που εχω ειναι asus P5QL-E.. Ευχαριστω πολυ.. αυτο παιζει!
takoulou Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Ελα.. Τι μπορει να παιζει; Ποιο ειναι το προβλημα δηλ;
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Καλημερα σας.. Καμια βοηθεια... Εχω προβλημα με τον ηχο στον υπολογιστη μου ... Απο τα εξωτερικα ηχεια που εχω συνδεσει... Δεν ακουω κατι... Δεν βγαινει κανενας ηχος.. Τι μπορει να φταιει; Απο τι φωτό που ανέβασες κάνε κλικ στα ηχεία και μετά κλικ ορισμός προεπιλογής και θα έχεις ήχο.
takoulou Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Ελα καλησπερα... Σε ποα ηχεια λες; Νομιζω ανοιχτα τα εχω... Δεν ακουω κατι...
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Τα βύσματα είναι καρφωμένα απο πίσω; Αν αγόρασες καινούρια κάρτα ήχου εγκατέστησε τους drivers και βάλε τα καλώδια στη καινούρια κάρτα ήχου. Για δώσε ένα screenshot απο την καρτέλα device manager κάνε κλικ στο πεδίο sound video, game cotrollers και δες αν έχει κανένα κίτρινο τρίγωνο με θαυμαστικό. Κανονικά κάνοντας διπλό κλίκ στη κάρτα ήχου , στη καρτέλα general θα πρέπει να σου λέει This device is working properly. Αλλιώς αν σου βγάζει τριγωνάκι ή έχει πρόβλημα η κάρτα ήχου ή δεν είναι περασμένοι οι σωστοί drivers Για παράδειγμα εδώ δείχνει ότι δεν έχουν γίνει εγκατάσταση οι drivers
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα