kodorevi8ulis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Για Το amazfit διάβασα ότι έχει αποκλίσεις στις μετρήσεις απόστασης όταν τρέχεις . Έχεις παρατηρήσει κάτι τέτοιο; Λογικά θα έχει αποκλίσεις κ στους παλμούς να φανταστώ. βασικά παίζει ρόλο μάλλον και πότε ήταν τα προβλήματα (γιατί βλέπω κάτι Update τελευταία με gps fix Κλπ) και επίσης ένα άλλο θέμα είναι τα περί export των δεδομένων δηλαδή η ίδια καταγραφή σου εμφανίζει άλλη απόσταση σε διαφορετικά προγράμματα το θέμα είναι υπάρχει κάπου να γίνεται συζήτηση περί του amazfit ; (εννοώ με κόσμο ) στο xda βρίσκω μόνο , στο en.miui.com εκτός από τις κλασικές βλ...... δεν έχει τίποτα (ή δε το βρίσκω)
Shadowofshadows Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 αυτο με το export data ειναι λιγο ενοχλητικο. απο sport tracker σε strava δειχνει οτι ναναι μερικεσ φορες. τωρα για το amazfit δεν ξερω πως σ λειτουργει o συγχρονισμος με strava. παντως με βλεπω να πηγαινω συντομα σε garmin να εχω ησυχο το κεφαλι μου.
kodorevi8ulis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 σε amazfit (όσο κατάλαβα, δε το έχω) το app της αγγλικής έκδοσης δουλεύει μόνο με strava (οχι export , κατευθείαν sync εκεί τα κάνει) η κινέζικη με άλλο τρόπο (κι εκεί μπορείς να το δουλέψεις με το mi fit app)
Billys636 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Για ποιο amazfit αναφέρεστε, το ακριβό; Είδα από gearbest που το έχει προσφορά το Α1603 στα 39$ και σκέφτομαι να το χτυπήσω. Δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει smart band. Αλλα βλέπω και το πιο ακριβό που παίζει στα 100$ η αγγλική έκδοση, και στα 60$ η κινέζικη. Οι διαφορές τους είναι μόνο στο manual και στα updates τους; Και στην υποστήριξη στων αντίστοιχων εφαρμογών τους; Δεν βρήκα ουσιαστικές διαφορές μεταξύ των δυο amazfit, του Α1603 και του ακριβου ( δεν βρήκα να αναφέρει κωδικό), εκτός από την μπαταρία και στην εμφάνιση που το ακριβότερο το θεωρώ και πιο όμορφο.
Shadowofshadows Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Για ποιο amazfit αναφέρεστε, το ακριβό; Είδα από gearbest που το έχει προσφορά το Α1603 στα 39$ και σκέφτομαι να το χτυπήσω. Δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει smart band. Αλλα βλέπω και το πιο ακριβό που παίζει στα 100$ η αγγλική έκδοση, και στα 60$ η κινέζικη. Οι διαφορές τους είναι μόνο στο manual και στα updates τους; Και στην υποστήριξη στων αντίστοιχων εφαρμογών τους; Δεν βρήκα ουσιαστικές διαφορές μεταξύ των δυο amazfit, του Α1603 και του ακριβου ( δεν βρήκα να αναφέρει κωδικό), εκτός από την μπαταρία και στην εμφάνιση που το ακριβότερο το θεωρώ και πιο όμορφο. το πιο ακριβο εχει gps .και πολλα παραπανω απο το α1603 που λες.αν θελεις φθηνο band δες το xiaomi mi band 2.
kodorevi8ulis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Για ποιο amazfit αναφέρεστε, το ακριβό; Είδα από gearbest που το έχει προσφορά το Α1603 στα 39$ και σκέφτομαι να το χτυπήσω. Δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει smart band. Αλλα βλέπω και το πιο ακριβό που παίζει στα 100$ η αγγλική έκδοση, και στα 60$ η κινέζικη. Οι διαφορές τους είναι μόνο στο manual και στα updates τους; Και στην υποστήριξη στων αντίστοιχων εφαρμογών τους; Δεν βρήκα ουσιαστικές διαφορές μεταξύ των δυο amazfit, του Α1603 και του ακριβου ( δεν βρήκα να αναφέρει κωδικό), εκτός από την μπαταρία και στην εμφάνιση που το ακριβότερο το θεωρώ και πιο όμορφο. δε ξέρω , μάλλον δεν πρέπει να το κοιτάς καν το a1603 , πάρε καλύτερα το Mi band 2 παρά αυτό 1
THANOS82 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Μολις πηρα και εγω το Amazfit σε Αγγλικη εκδοση φαινεται πολυ καλο σε ολα.Εχω ενα προβλημα ομως δεν μου αναγνωριζει το pc το ρολοι οταν το συνδεω.Βασικα το βλεπει το amazfit πλην ομως μου λεει οτι δεν εχει driver.Παρακαλω αμα ξερει καποιος ας βοηθησει γιατι εχασα ωρες για να το βρω χωρις αποτελεσμα.(windows 7 64bit)
stark Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Καλημέρα παιδιά.Επειδή ενδιαφέρομαι για το αδερφάκι του, το Xiaomi Amazfit Bip Lite, και αν έχω καταλάβει έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά στις λειτουργίες, ήθελα να ρωτήσω αν υποστηρίζουν / βλέπουν τους ελληνικούς χαρακτήρες στα ονόματα & την προεπισκόπιση των μηνυμάτων / ειδοποιήσεων. θεωρώ πως αν το Amazfit το στρογγυλό αναγνωρίζει / δείχνει σωστά τους ελληνικούς χαρακτήρες, τότε το ίδιο θα ισχύει και για το Xiaomi Amazfit Bip Lite που με ενδιαφέρει εμένα.Επίσης, αν τυχόν κάποιος το έχει χρησιμοποιήσει με iOS συσκευή, η iOS εφαρμογή σου δίνει δυνατότητα να επιλέξεις από ποιες εφαρμογές θα λαμβάνεις ειδοποιήσεις στο Amazfit;Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Voodooman Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Ήμουν ο πρώτος που έβριζε όλα αυτά τα μαραφέτια, μέχρι που χάλασε το λουράκι του 8 χρόνων suunto μου και δεν έβρισκα ανταλλακτικό. Αναγκαστικά, και λόγω περιορισμένου budget, αγόρασα με μισή καρδιά το Amzifit pace. Αποδείχθηκε πολύ καλύτερο των προσδοκιών μου, πρώτα και κύρια στον τομέα της αυτονομίας, που ήταν και ο κύριος λόγος που δεν τα χώνευα. Γενικά η φόρτισή του δεν με απασχολεί, το φορτίζω ας πούμε μία φορά την εβδομάδα, ενώ φορτίζει πολύ γρήγορα. Η οθόνη του αποδείχθηκε εξίσου παραπάνω από ικανοποιητική, είναι αρκετά έξυπνη και μέχρι τώρα ούτε μία φορά δεν με έχει δυσκολέψει στην ανάγνωσή της. Περισσότεο όμως χρήσιμο είναι να αναφέρω τα μειονεκτήματά του. Το GPS του γενικά είναι αξιόπιστο, ίσως όχι στις επιμέρους μετρήσεις του, αλλά συνολικά. Πχ σε κυκλική διαδρομή με κτίρια σε ορισμένα σημεία, στα 10 χλμ. περιστασιακά χάνει 200-300 μέτρα, αλλά στο τέλος έχει μετρήσει σωστά τα 10 χλμ., κάπου, κάπως αυτοδιορθώνεται!.. Η μέτρηση των παλμών είναι ΟΚ, αν και επίσης "περίεργη". Καταρχάς πρέπει να είναι σφιχτά δεμένο στο χέρι, αλλιώς δεν μετράει-και σε ειδοποιεί για αυτό. Κατά την διάρκεια της άσκησης βφάζει κάπου-κάπου περίεργα αποτελέσματα, αλλά συνολικά είναι μάλλον ακριβές. Η παραμετροποίηση των watchfaces δεν είναι ικανοποιητική. Θα ήθελα λιγότερες ενδείξεις και πιο "καθαρή" οθόνη σε ορισμένες περιπτώσεις. Το touchscreen δεν είναι και ό,τι καλύτερο κατά την διάρκεια της άσκησης, ιδίως τώρα τον χειμώνα. Για αυτό φαίνεται έβαλαν πουσουάρ στο amazfit 2, κατάλαβαν το λάθος. Πάντως αν αύριο χαλούσε αυτό που έχω, θα έπαιρνα αμέσως το ίδιο, παραείναι καλό. Αν χαλάσει σε 3-4 μήνες, θα πάρω το Amazfit 2.
fastbasilis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά υπάρχει κοινότητα στο Facebook σχετικά με τα Smartwatch της Huami. Μπείτε όσοι θέλετε να ενημερωθείτε ή έχετε γνώσεις και θέλετε να τις μοιράσετε! Επίσης παίζουν κουπόνια για όποιους θέλουν να τα αποκτήσουν! https://web.facebook.com/groups/1984323561594881/ Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2018 από fastbasilis
stark Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 23 λεπτά πριν, fastbasilis είπε Παιδιά υπάρχει κοινότητα στο Facebook σχετικά με τα Smartwatch της Huami. Μπείτε όσοι θέλετε να ενημερωθείτε ή έχετε γνώσεις και θέλετε να τις μοιράσετε! Επίσης παίζουν κουπόνια για όποιους θέλουν να τα αποκτήσουν! https://web.facebook.com/groups/1984323561594881/ Το group αυτό έχει κάποιο (αποκλειστικό) affiliation με την Gearbest; Βγαζει δηλαδή αυτός που το έχει κάποιο κέρδος από συνεργασία με την Gearbest; Υπάρχει λόγος που ρωτάω, διότι πρόσφατα έφυγα απο άλλο international group μετά από διαγραφή που έκαναν οι admins σε δικά μου posts, στα οποία είχα βάλει προσφορές / τιμές πιο συμφέρουσες από αυτές της Gearbest.
Chrysostomos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Σήμερα το αγόρασα και εγώ,μετά το miband2 καθώς ήθελα κάτι σε πιο ρολόι Δεν βρήκα θέμα εδώ και μου κάνει εντύπωση καθώς το βρίσκω πολύ όμορφο και χρηστικό. Πολύ καλό μέχρις στιγμής αλλά μέσα σε ένα μισάωρο σεταρισματος και σκαλίσματος μου έφαγε ένα 10% μπαταρία αέρα Θα στρώσει λέτε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα