Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια ενδιαφερομαι για αγορα του συγκεκριμενου smartwatch το εχω βρει στο gearbest στα 110 ευρω!θπαρχει κατι πιο καλο σε αυτα τα χρηματα?ευχαριστω για τον χρονο σας

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα παιδια.Να επαναφέρω λίγο την ερώτηση του φίλου παραπάνω.Επειδή σκέφτομαι και εγώ να πάρω το xiaomi amazfit από Κίνα το βρήκα στα 105$ θα ήθελα αν ξέρει κάποιος αν στα ίδια λεφτά μπορείς να πάρεις κάτι καλύτερο..ποιο πολύ για την γυμναστική το θέλω για απλά πράγματα και να μου ελευθερώσει λίγο τα χέρια από το κινητό..Επίσης αν γνωρίζει κάποιος τις διάφορες μεταξύ αγγλικής και κινεζικής έκδοσης γιατί βλέπω ότι έχουν διάφορα στην τιμή..Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι θα βρεις κατι σε παρομοια χρηματα με gps, οποτε ειναι μονοδρομος αν θελεις ακριβεια χωρις κινητο.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία.αν γνωρίζει και κάποιος τις διάφορες στις εκδόσεις Γιατί δεν μπορώ να βγάλω άκρη.το English version θα κάνει κανονικά τα updates ή θα θέλει σκάλισμα Γιατί δεν το κατέχω και πολύ.Η αγγλική γλώσσα δεν με ενοχλεί.

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε μου. To english version είναι plug and play που λέμε. Με το που το πάρεις θα κάνει τα update του κανονικότατα, θα σου έχει και επιλογές είτε για km είτε για miles και για το time format επίσης.

Είμαι κάτοχος του amazfit english version εδώ και 2 μήνες. Έχω να πω μόνον τα καλύτερα. Γενικά έψαχνα για ένα smartwatch όχι τόσο για σύνδεση με το κινητό αλλά πιο πολύ για το τρέξιμο μου, οπότε η ύπαρξη gps ήταν μονόδρομος. Έχει φοβερή ακρίβεια και λοκάρει πολύ γρήγορα. Επιπλέον είναι και αρκετά όμορφο στο μάτι αφού όλοι το παρατηρούν και με ρωτάνε για αυτό. ( Μέχρι και ένας καθηγητής μου στο πανεπιστήμιο που ήταν επιτηρητής σε μάθημα που έδινα :P )

Γενικά πάντως να έχεις στο μυαλό σου πως το amazfit πηγαίνει πιο πολύ στο αθλητικό κομμάτι, τείνει δηλαδή προς garmin . 

• Like 1
Δημοσ.

Από μπαταρία εγώ που το συνδέω με το τηλέφωνο μόνο κάθε φορά όταν επιστρέφω από τρέξιμο για να συγχρονίσει με το strava μου βγάζει 9 ημέρες και φαντάσου ότι τρέχω περίπου 15km την εβδομάδα οπότε το gps είναι αρκετή ώρα ανοικτό.

Η οθόνη του amazfit είναι απίθανη. Όταν είναι "κλειδωμένο" όσο περισσότερο φως έχει τόσο πιο πολύ φωτίζει η οθόνη του. Στην ουσία φωτισμό backlight έχει μόνον όταν το ξεκλειδώνεις και θες να ψάξεις κάτι στα μενου του, όπου και εκεί με τον φωτισμό στο auto δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα.

Δημοσ.

Φίλε μου σε Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.Αυτό ακριβώς ψάχνω ενα smartwatch για το γυμναστξριο.Και για το αερόβιο μου να τσεκάρω τους παλμούς.Επίσης αν έρχεται κάποιο μνμ να μην χρειάζεται να βγάλω κινητό από τσέπη.Όποτε κλείνω για το amazfit.Πιστεύω θα με καλύψει σε όλα.

Δημοσ.

πωωωω με βάζεις σε σκέψεις δολοφόνε (πορτοφολιού :P

η αλήθεια είναι ότι είμαι μια χαρά με το Mi band , αλλά και ένα ρολόι (για έξω) καλό είναι :)

με το Mi fit συνεργάζεται να υποθέσω πάλι 

Δημοσ.

Ααα κάτι τελευταίο σε όποιον γνωριζει.τώρα τελευταία ακούγονται διάφορα για τα τελωνεία.Για αγορά από Κίνα υπάρχει περίπτωση να περάσει τελωνείο το ρολόι;και αν Ναι υπάρχει τρόπος να το αποφύγουμε;

Δημοσ.

πωωωω με βάζεις σε σκέψεις δολοφόνε (πορτοφολιού :P

η αλήθεια είναι ότι είμαι μια χαρά με το Mi band , αλλά και ένα ρολόι (για έξω) καλό είναι :)

με το Mi fit συνεργάζεται να υποθέσω πάλι 

Κοίτα και εγώ το mi band 2 είχα αρχικά και ήμουν ευχαριστημένος. Απλά μου το έκλεψαν και μετά δεν μου πήγαινε η καρδιά να παραγγείλω πάλι το ίδιο οπότε αναβαθμίστηκα :P Είναι 2-3 επίπεδα πάνω το amazfit σε όλα εκτός της μπαταρίας αλλά αν σε καλύπτει το mi band μπορείς απλά να παραγγείλεις κανένα λουράκι να ανανεωθείς. Είχα λουράκι για το mi band μεταλλικό και για το amazfit έχω πάρει ένα μαύρο μπρασελέ για όταν βγαίνω βράδυ.

Με το mi fit δεν συνεργάζεται. Έχει δικιά του εφαρμογή την amazfit watch η οποία στην ουσία έχει το 90% των επιλογών που έχει και το mi fit συν το γεγονός ότι κάνει sync με strava (το ίδιο χρησιμοποιούν και τα garmin).

Το μόνο αρνητικό που έχω να πω για το amazfit είναι τα πολύ λιγότερα update σε σχέση με το mi band 2, το οποίο πραγματικά έχει αλλάξει άπειρα από όταν πρωτοκυκλοφόρησε, και το γεγονός ότι το support της huami (κατασκευάστρια εταιρεία τόσο του amazfit όσο και του mi band) είναι επιεικώς απαράδεκτο. Απαντάει σπάνια σε μηνύματα και προβλήματα του κόσμου.

Δημοσ.

​άρα (για το αγγλικό) αν δουλεύει μόνο με το amazfit app το οποίο κάνει sync με strava μπορώ να έχω και το Mi band 2 που με το Notify&fitness υπάρχει επιλογή (για τα workout μόνο) για sync with strava

(το mi band θέλω να το έχω για δραστηριότητες π.χ. μπάσκετ) 

Δημοσ.

Για Το amazfit διάβασα ότι έχει αποκλίσεις στις μετρήσεις απόστασης όταν τρέχεις . Έχεις παρατηρήσει κάτι τέτοιο; Λογικά θα έχει αποκλίσεις κ στους παλμούς να φανταστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...