Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα ειχε παρει ο πατερας μου ενα mag250 απο ηλεκτρολογο,προπερσι,βλεπαμε ποδοσφαιρο για ενα διαστημα μας τα ειχε ετοιμασει ο ιδιος,και πληρωναμε ανα τριμηνο κατι τετοιο  θυμαμαι

εδω και αρκετους μηνες παρατημενο(βαλαμε και οτεσπορτ πλεον το ειχαμε κοψει και το βαλε η μανα μου σε ενα ντουλαπι) το ανακαλυψα το συνδεω βαζω και εθερνετ ανοιγω μπαινω στο μενου αλλα δεν βγαζω ακρη,δεν εχω ιδεα τι παιζει και πως χρησιμοποιειται,μπορει να μου πει καποιος

1 )γινεται να περασω περιβαλλον αντροιντ η κατι αναλογο??

2 )να βαζω σε usb καμια σειρα η καμια ταινια dvdrip οχι 1080 και τετοια και να το χρησιμοποιω σαν πλειερ αν παω σε κανα χωριο?

3)μπορω αν δεν μπω στην διαδικασια αιμοδοσιας οπως πριν με τον ηλεκτρολογο να βαλω κανα ραντομ σταθμο να βλεπω τπτ φρι καναλια??(κανα eurosport η κατι τετοιο)?

Δημοσ.

Η θέαση συνδρομητικού περιεχομένου από ΟΤΕ και ΝΟΒΑ μέσω διαδικτυακών ροών τρίτων είναι κάτι παράνομο. Δεν γίνεται να περάσεις Android σε αυτό το μποξάκι, γιατί δεν είναι Android. Σαν Player δύσκολο να το χρησιμοποιήσεις γιατί το συγκεκριμένο που το έχω δει από κοντά, δεν μπορεί να σηκώσει ούτε ένα youtube app, τώρα στριμάρισμα ταινίας δύσκολα. Βάλε να δεις χαρακτηριστικά και κάνε την σύγκριση με ένα φθηνό κινέζικο μποξάκι και θα καταλάβεις τί λέω. Είναι καθαρά για IPTV: Γενικά πλέον είναι ψιλοάχρηστο, αφού δεν έχεις σέρβερ. Και σε αγγελία δεν θα φύγει εύκολα, γιατί αυτά δεν τα παίρνει ο καθένας, τα δίνει ο σέρβερ κλειδωμένα-σεταρισμένα στον πελάτη με το ανάλογο καπέλο. Οπότε σε περίπτωση που ενδιαφερθείς ποτέ για συνδρομητικό περιεχόμενο να ξέρεις ότι οι νόμιμες συνδρομές είναι μονόδρομος τόσο για την απροβλημάτιστη θέαση όσο και για τον σεβασμό στην νομοθεσία. Για ελεύθερα υπάρχει βέβαια ο ορίζοντας αν έχεις ταψιά και κάποιο κουτάκι με τιούνερ, αλλά αν μπορείς να τα βάλεις σε m3u μέσα στο mag κάντο, δεν μπορώ να σου δώσω περεταίρω πληροφορίες μιας και δεν είμαι κάτοχος, απλά το έχω δει σε λειτουργία σε σπίτι τρίτου.

Δημοσ.

το σκαλισα λιγο-εκανα μετα δυσκολιας ενα update,αργησε αρκετα και μετα ανοιξε ενα μενου με επιλογες κλασσικες /player/browser/youtube κτλ

το browser δουλευει αλλα κανει μπαμ οτι δεν ειναι το φορτε του μαγκ

εβαλα usb kai fat32 kai ntfs και τα διαβαζει κανονικα/ταχυτατο πολυ γρηγοροτερο απο το πλειερ μιας σμαρτ τβ,παιζει μεχρι και 1080 dts αναλυση διαβαζει αυτοματα υποτιτλους ,απο  το πουθενα ανακαλυψα ενα ωραιο πλειερ και πολυ μικρο

και ολα οφλαιν φυσικα

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Γειά σας.  Έχω από παλιά τον mag250.  Ξαφνικά ενώ έπαιζε κανονικά, βάζοντας τώρα την url και επανεκκίνηση η μπάρα φτάνει στην μέση και επανακκινη. Σε όποιον του έτυχε κάτι ανάλογο και μπορεί ας με βοηθήσει.  Ευχαριστώ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...