cb79 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 καλησπερα σε ολους. η ιστορια μου εχεις ως εξης.αιτηση συνδεσης vdsl σε forthnet μιας και εχω nova 3play. 10 ημερες υπομονη και τελικα εχω vdsl ωραια!!! συνδεω το modem που μου δινουν Technicolor TD5336 αναβουν τα λαμπακια,μπαινω να δω με ποσα συνδεομαι και εκει τρωω την πρωτη δυνατη σφαλιαρα..22,000mbps και upload 5. απογοητευση...περνω forthnet μου κανει τα online τσεκ ολα καλα λεει,αλλα θα στειλει τεχνικο για να μετρησει ποσο ερχεται οντως στο σπιτι μου. ερχεται λοιπον ο τεχνικος μετραει την γραμμη και λεει απο την καμπινα του οτε μεχρι το σπιτι μου δινει 48,680d και 4999u srn 9 atten 8 kai srn30 atten 5 αντοιστιχα.τι κανουμε του λεω? φωναξε ηλεκτρολογο λεει...οκ φωναζω ηλεκτρολογο,του εξηγω τι εχει γινει και ξεκιναει το τσεκ...να μην τα πολυλωγω καθαριζει τις επαφες της γραμμης οτε τις κολλαει με καλαι και κανουμε παλι τσεκ στις ταχυτητες οπου βλεπω αυξηση 10% πηγε δηλαδη 33,000 απο 22 και μου λεει πρεπει να βαλουμε καινουργια γραμμη δεν γινεται κατι αλλο τωρα...οκ του λεω...χθες ηρθε περασαμε καινουργια γραμμη οτε απ'εξω(εκει που ειχε μετρησει ο αλλος τα 48,680 μεχρι μεσα στο σπιτι στην κεντρικη μπριζα... παω να δω παλι με ποσα μπαινω και δυστηχως βλεπω 36,029 d kai 4.999up...πηρα forthnet και κανουν τις παπιες οτι δεν υπαρχει προβλημα απο αυτους αλλα απο εμενα..και να φωναξω παλι τον ηλεκτρολογο... οι συνδεσεις του ηλεκτρολογου εγιναν με καλαι...και οχι απλα στριψιμο και ταινια.. http://prntscr.com/fa1vvj τωρα τι κανουμε? ευχαριστω και συγγνωμη αν σας κουρασα...
GeorgeSmirlis Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δηλαδη να ειναι πατατα το ρουτερ ουτε λογος ετσι? Αν δοκιμασετε αλλο ρουτερ τοτε φταιει η εσωτερικη καλωδιωση.
cb79 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 παιδες στην κεντρικη πριζα με το ρουτερ μονο παλι την ιδια ταχυτητα εδειξε...τι να πω.... εσωτερικη καλωδιωση που? απο εκει που μετρησε περασαμε καινουργια γραμμη 10 μετρα αποσταση και στην κεντρικη πριζα εδειξε παλι τα ιδια...τι να πω 3οροφη μονοκατοικια ειναι η κεντρικη πριζα ειναι στον 1ο οροφο 10 μετρα αποσταση απο το γκαραζ οπου περασαμε την καινουργια γραμμη...να δικιμασω αλλο καλωδιο του οτε?
GeorgeSmirlis Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δωσε πισω το μοντεμ ως προβληματικο ή πες τους να σου δωσουν αλλο να δοκιμασεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα