Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

εχω μια Nvidia Geforce GT 520 και συνεχεια κανει restart απο μονη της.Σβηνει η οθονη και ξαναναβει βγαζοντας το error:

post-354237-0-16411900-1495286465_thumb.jpg

Εχω κανει φορματ και εχω κανει clean install τους drivers.Εχω win 7 64bit. Με παλαιοτερη εκδοση των drivers δεν εκανε επανεκκινησεις αλλα οποια και να βαλω μετα απο αυτη την εκδοση κανει restart.Καμμια λυση μιας και σκεφτομαι να βαλω win 10 ή παω για καινουργια καρτα?

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Δοκίμασε την έκδοση 355.98 και πες μας.

Την κατεβαζω και θα σου πω.Αν δεν πιασει επειδη εχω την 376.19 να βαλω την ολοκαινουργια 381.89?

Δημοσ.

Όχι, οι νέες έχουν πρόβλημα. Κάνε ddu πρώτα όμως.

Προς το παρων παει καλα.Να φανταστω δεν μπορω να βαλω 10αρια χωρις να κανει μονο του αναβαθμιση στον driver ε?

Δημοσ.

Προς το παρων παει καλα.Να φανταστω δεν μπορω να βαλω 10αρια χωρις να κανει μονο του αναβαθμιση στον driver ε?

μια χαρά ΔΕΝ μου κάνει αυτόματες ενημερώσεις ο nvidia driver μέσω του windows update.

Δημοσ.

Ειναι θεμα οδηγών συμφωνώ με τον Sheogorath μου το εκανε και σε εμενα οταν ειχα την πρασινη, για πανε λιγο ακομα ποιο κατω σε σειρες  329 αν έχει βάλε 

Δημοσ.

Ίσως και να ψοφαει η κάρτα λοιπόν.

Το θεμα ειναι οτι οταν παιζω παιχνιδια πχ δεν το κανει,το κανει μονο οταν ανοιγω opera και μπαινω youtube......

Ειναι θεμα οδηγών συμφωνώ με τον Sheogorath μου το εκανε και σε εμενα οταν ειχα την πρασινη, για πανε λιγο ακομα ποιο κατω σε σειρες  329 αν έχει βάλε 

Δεεεν υπαρχει,τωρα βαζω την 347.88

Δημοσ.

Βάλε την 355.98, και απενεργοποίησε το falsh.

Και εμένα έκανε σαν τρελό στο flicker με το flash στο fb στα βίντεο.

• Like 1
Δημοσ.

Βάλε την 355.98, και απενεργοποίησε το falsh.

Και εμένα έκανε σαν τρελό στο flicker με το flash στο fb στα βίντεο.

Αυτην εχω τωρα.Πως απενεργοποιω το flash στον Opera ειναι το θεμα....

update:Ενταξει το εκανα μενει να δουμε πως θα παει τωρα....

Δημοσ.

Update: Απο τοτε που απενεργοποισα το flash δεν το χει κανει ουτε μια φορα.Το μονο σπαστικο ειναι οτι σε καποια σαιτ πρεπει να πατας δεξι κλικ πανω στο βιντεο και να κανεις την επιλογη να τρεξει το plug in του flash ωστε να παιξει το βιντεο,και να αλλαξω τον opera τωρα δεν με πολυψηνει με τοσους σελιδοδεικτες και συγχρονισμο στο κινητο.Αρα το συμπερασμα ειναι οτι δεν φταιει ο driver?Οποτε μπορω να παιξω με πιο καινουργια εκδοση?

Δημοσ.

Εμένα οι νεότερες εκδόσεις κρασάρανε. Αν δεν κάνω λάθος και με απενεργοποιημένο flash. Αν δεν σου κάνει κόπο δοκίμασε και πες μας, να ξέρω να βάλω νεότερη και εγώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...