Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα μιλήσω στα ίσα...το θέλω μόνο και μόνο για να παίζω Pokemon GO για να σκοτώνω την ώρα όση ώρα είμαι στο δρόμο και πηγαίνω από περιοχή σε περιοχή και τίποτε άλλο. Σήμερα το πρωί που γύριζα σπίτι το έχασα / το πέταξα / μου το βουτήξανε δε ξέρω...ήμουν κουρασμένος για να θυμάμαι...και θέλω άλλο.

Αλλά...θέλω να είναι φορτισμένο με την εφαρμογή κατεβασμένη και όχι κοροιδίες και τέτοια, γιατί την πάτησα μια φορά και δε θέλω να ξαναγίνει. Αν είστε εντάξει θα δώσω και 5 € έξτρα.

Deal;

PS: Αφού δε μου δέχεται το SOS το έκανα Sauce.

Δημοσ.

Σαββατο δεν είναι σήμερα; Πας μια μέρα μπροστά.

είναι γιατί χθες έψαχνε τι θα κάνει το σπίτι... 

Θα μιλήσω στα ίσα...το θέλω μόνο και μόνο για να παίζω Pokemon GO για να σκοτώνω την ώρα όση ώρα είμαι στο δρόμο και πηγαίνω από περιοχή σε περιοχή και τίποτε άλλο. Σήμερα το πρωί που γύριζα σπίτι το έχασα / το πέταξα / μου το βουτήξανε δε ξέρω...ήμουν κουρασμένος για να θυμάμαι...και θέλω άλλο.

Αλλά...θέλω να είναι φορτισμένο με την εφαρμογή κατεβασμένη και όχι κοροιδίες και τέτοια, γιατί την πάτησα μια φορά και δε θέλω να ξαναγίνει. Αν είστε εντάξει θα δώσω και 5 € έξτρα.

Deal;

PS: Αφού δε μου δέχεται το SOS το έκανα Sauce.

Γιατρέ, δεν κάνεις το σπίτι σου pokemon center να σου πληρώνουν είσοδο όσοι παίζουν pokemon go?

Θα στεγάζεις και τα δικά σου τζαμπέ.

Δημοσ.

Σίγουρα πρέπει να είναι 4G.

Κάτω από τα 100€ ο skroutz δίνει μόνο ένα αποτέλεσμα για 3gb ram.

Cubot Manito  Αλλά με 2250mAh μπαταρία.. θα έχεις θέμα.

Καλύτερα να πας στα 2gb με καλύτερη μπαταρία.

Doogee X5 Max Pro 4000mAh @ 99€

Αν μπορείς ν'ανέβεις ένα 20€, πας σε λύση όλα σ'ενα. Cubot Dinosaur

3GB ram, 4150mAh μπαταρία, και μεγαλύτερη οθόνη 5.5"

Δημοσ.

Σαββατο δεν είναι σήμερα; Πας μια μέρα μπροστά.

Ατυχία ας το έχανα μια μέρα πριν...τώρα πρέπει να περιμένω μέχρι Δευτέρα.

Μακάρι τα μαγαζιά να είναι ανοικτά και Κυριακές αλλά έχεις τους μαλάκες που γράφουν στις αφίσες όχι δουλιά την Κυριακή και τέτοιες πίπες...μια χαρά θα ήταν άμα ήταν και Κυριακή αντί να περιμένεις σα το μαλάκα μέχρι Δευτέρα.

• Like 1
Δημοσ.

Ατυχία ας το έχανα μια μέρα πριν...τώρα πρέπει να περιμένω μέχρι Δευτέρα.

Μακάρι τα μαγαζιά να είναι ανοικτά και Κυριακές αλλά έχεις τους μαλάκες που γράφουν στις αφίσες όχι δουλιά την Κυριακή και τέτοιες πίπες...μια χαρά θα ήταν άμα ήταν και Κυριακή αντί να περιμένεις σα το μαλάκα μέχρι Δευτέρα.

Εσυ αγαπητε στην δουλεια που εισαι(αν δουλευεις)πες στο αφεντικο οτι θα δουλευεις και την Κυριακη δωρεαν για να εξυπηρετεις τους υποψηφιους πελατες.

• Like 2
Δημοσ.

Μου αρέσει που απαντάτε σοβαρά ενω ειναι ξεκαθαρα περιπτωση trolliasmatos.

I'm dead serious.

Εσυ αγαπητε στην δουλεια που εισαι(αν δουλευεις)πες στο αφεντικο οτι θα δουλευεις και την Κυριακη δωρεαν για να εξυπηρετεις τους υποψηφιους πελατες.

Όχι δε δουλεύω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...