thleorasakias Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 ειναι πονεμενη ιστορια με το λαπτοπ αυτο,εξαρχης ο wifi adapter ειχε θεματα ralink,με το τελευταιο update σχεδον λυθηκε το προβλημα,αλλα μου εβγαλε αλλο προβλημα και ειναι δικοπο μαχαιρι να γυρισω παλι στα πισω στα πρωτα 10αρια γιατι θα εχω παλι θεμα με τον ανταπτερ,τι γινεται λοιπον κατα την διαρκεια της ημερας για ενα δευτερολεπτο αναμοσβηνει η οθονη για ενα δευτερολεπτο ειναι περασμενοι ολοι τελευταιοι drivers,αν εχουμε καμια λυση καλως.
ss13 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Μοντέλο laptop ( στην βάση του ή στην θήκη της μπαταρίας ) , μπορεί να είναι οι οδηγοί της κάρτας γραφικών , τι λειτουργικό έχεις ;
thleorasakias Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Μοντέλο laptop ( στην βάση του ή στην θήκη της μπαταρίας ) , μπορεί να είναι οι οδηγοί της κάρτας γραφικών , τι λειτουργικό έχεις το μοντελο ειναι hp250 g3 το λειτουργικο το γραφω και ποιο πανω ειναι τα 10αρια-και μου το κανει μονο στο τελευταιο μεγαλο update,το λαπτοπ το εχω μονιμως στην μπριζα το μοντελο ειναι hp250 g3 το λειτουργικο το γραφω και ποιο πανω ειναι τα 10αρια-και μου το κανει μονο στο τελευταιο μεγαλο update,το λαπτοπ το εχω μονιμως στην μπριζα,εαν γυρισω στα αρχικα 10αρια εχω μεγαλο θεμα με το wifi adapter εχουν βγει σχεδον προβληματικοι σε αυτο το λαπτοπ
David20 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 ειναι πονεμενη ιστορια με το λαπτοπ αυτο,εξαρχης ο wifi adapter ειχε θεματα ralink,με το τελευταιο update σχεδον λυθηκε το προβλημα,αλλα μου εβγαλε αλλο προβλημα και ειναι δικοπο μαχαιρι να γυρισω παλι στα πισω στα πρωτα 10αρια γιατι θα εχω παλι θεμα με τον ανταπτερ,τι γινεται λοιπον κατα την διαρκεια της ημερας για ενα δευτερολεπτο αναμοσβηνει η οθονη για ενα δευτερολεπτο ειναι περασμενοι ολοι τελευταιοι drivers,αν εχουμε καμια λυση καλως. Λοιπον αδερφε μου τσεκαρε οδηγους καρτας γραφικων,οπως σε λενε πιο πανω ,τσεκαρε windows update , και οτι αλλο σε προτεινουν τα παιδια,αλλα κανε και κατι ακομη ,μπορει να σε φανει κουφο,αλλα καντο,δεν θα σε κοστισει τιποτε...Εχω το laptop της υπογραφης,οκ ; Πριν εναμιση χρονο στα καλα καθουμενα με εκανε το εξης : Ξαφνικα για μερικα δευτερολεπτα ειτε ηταν στην αναμονη,ειτε καπου σε καποια ιστοσελιδα η οθονη μου επαιρνε μια μεγιστη τιμη φωτεινοτητας , (φεγγοβολουσε ο τοπος σε λεω ),κρατουσε ετσι για 2-3 δευτερολεπτα και καπακι ξαναπαιρνε την τιμη φωτεινοτητας που ειχα ορισει. Πηρα τηλ στο κεντρο εξυπηρετησης πελατων της HP και με ειπαν το εξης : " Πατε στο εικονιδιο μπαταριας,επιλεξτε "μεγιστες επιδοσεις" (εκανα και ενα σχεδιο ενεργειας οπως το ηθελα ), και αφηστε το ετσι για 3 μερες "....... Αυτο εγινε Παρασκευη θυμαμαι...Δευτερα μεσημερι με πηραν τηλ οι ιδιοι ακριβως την ωρα που με ειπανε και βουαλα,δεν ξαναπαρουσιασε τετοιο θεμα ποτε...Διαβασα οτι σε εσενα αναβοσβηνει,καντο ομως ,δεν εχεις να χασεις κατι.....Καλου κακου παρτους ενα τηλ την Δευτερα ,ειναι πολυ εξυπηρετικοι. Ξεχασα να αναφερω οτι το ξαναβαλα παλι εκεινη την μερα σε αλλο σχεδιο ενεργειας ,οπως το ειχα πριν ("Συνισταται απ την HP ") Απο τοτε δεν εχω κανενα θεμα απολυτως. Ελλάς + 30 210 969 6416 Και : Κύπρος 800 92 654 Να και το link: http://www8.hp.com/gr/el/contact-hp/phone-assist.html
thleorasakias Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Λοιπον αδερφε μου τσεκαρε οδηγους καρτας γραφικων,οπως σε λενε πιο πανω ,τσεκαρε windows update , και οτι αλλο σε προτεινουν τα παιδια,αλλα κανε και κατι ακομη ,μπορει να σε φανει κουφο,αλλα καντο,δεν θα σε κοστισει τιποτε...Εχω το laptop της υπογραφης,οκ ; Πριν εναμιση χρονο στα καλα καθουμενα με εκανε το εξης : Ξαφνικα για μερικα δευτερολεπτα ειτε ηταν στην αναμονη,ειτε καπου σε καποια ιστοσελιδα η οθονη μου επαιρνε μια μεγιστη τιμη φωτεινοτητας , (φεγγοβολουσε ο τοπος σε λεω ),κρατουσε ετσι για 2-3 δευτερολεπτα και καπακι ξαναπαιρνε την τιμη φωτεινοτητας που ειχα ορισει. Πηρα τηλ στο κεντρο εξυπηρετησης πελατων της HP και με ειπαν το εξης : " Πατε στο εικονιδιο μπαταριας,επιλεξτε "μεγιστες επιδοσεις" (εκανα και ενα σχεδιο ενεργειας οπως το ηθελα ), και αφηστε το ετσι για 3 μερες "....... Αυτο εγινε Παρασκευη θυμαμαι...Δευτερα μεσημερι με πηραν τηλ οι ιδιοι ακριβως την ωρα που με ειπανε και βουαλα,δεν ξαναπαρουσιασε τετοιο θεμα ποτε...Διαβασα οτι σε εσενα αναβοσβηνει,καντο ομως ,δεν εχεις να χασεις κατι.....Καλου κακου παρτους ενα τηλ την Δευτερα ,ειναι πολυ εξυπηρετικοι. Ξεχασα να αναφερω οτι το ξαναβαλα παλι εκεινη την μερα σε αλλο σχεδιο ενεργειας ,οπως το ειχα πριν ("Συνισταται απ την HP ") Απο τοτε δεν εχω κανενα θεμα απολυτως. Ελλάς + 30 210 969 6416 Και : Κύπρος 800 92 654 Να και το link: http://www8.hp.com/gr/el/contact-hp/phone-assist.html εκανα και αυτο που μου ειπες θα δουμε τωρα,το εντοπισα το προβλημα δεν ξερω αμα λυθηκε με το τελευταιο update windows 10 περναει το ιντελ hd graphics driver,τους εκανα απεγκατασταση και περασα 2015 εκδοση οπως ηταν παλια βεβαια με κοστος απενργοποιηση των windows update γιατι περναει αυτοματα τους προβληματικους ,Σε ευχαριστω για τις συμβουλες 1
David20 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 εκανα και αυτο που μου ειπες θα δουμε τωρα,το εντοπισα το προβλημα δεν ξερω αμα λυθηκε με το τελευταιο update windows 10 περναει το ιντελ hd graphics driver,τους εκανα απεγκατασταση και περασα 2015 εκδοση οπως ηταν παλια βεβαια με κοστος απενργοποιηση των windows update γιατι περναει αυτοματα τους προβληματικους ,Σε ευχαριστω για τις συμβουλες Δεν κανει τιποτε,δοκιμασε το ,δεν εχεις να χασεις τιποτε..Αν δεν πετυχει παρτους ενα τηλ την Δευτερα. 1
ss13 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Εαν αυτό είναι το laptop http://www.skroutz.gr/s/5605968/HP-250-G3-i3-4005U-4GB-500GB-J4T62EA.html το μοντέλο του είναι αυτό J4T62EA , τι τα θες τα Win 10 που σε κάθε ενημέρωση κάνουν του κόσμου τα τρελλά ; Εαν θες δοκίμασε να βγάλεις τους οδηγούς με αυτό http://download.cnet.com/Driver-Sweeper/3000-2094_4-77503480.html μετά βάζεις αυτούς που τρέχουν καλύτερα , 32 ή 64 bit είναι το λειτουργικό σου ;
thleorasakias Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Εαν αυτό είναι το laptop http://www.skroutz.gr/s/5605968/HP-250-G3-i3-4005U-4GB-500GB-J4T62EA.html το μοντέλο του είναι αυτό J4T62EA , τι τα θες τα Win 10 που σε κάθε ενημέρωση κάνουν του κόσμου τα τρελλά ; Εαν θες δοκίμασε να βγάλεις τους οδηγούς με αυτό http://download.cnet.com/Driver-Sweeper/3000-2094_4-77503480.html μετά βάζεις αυτούς που τρέχουν καλύτερα , 32 ή 64 bit είναι το λειτουργικό σου ; ειναι με το σελερον τον επεξεργαστη δυστυχως αυτο το μοντελο εχει τρελα προβληματα με τον wifi ανταπτερ απο τα 8αρια,μονο με το τελευταιο μεγαλο update εστρωσε κατα 90% ειχε τρελα προβλημα η ralink wifi αν διαβασεις σε φορουμ,προς το παρον με τον φιλο νταβιντ εκανα αυτο με την μπαταρια περασα και τους drivers 2015 τηις ιντελ hd graphics και εβγαλα τους τελευταιους που περασε αυτοματα windows update,και δεν μου χει κανει κατι προς το παρον ξανα.64αρι ειναι κρατησα και το drive sweeper που μου εδωσες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα