Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτες καρτες οπως και οι 460/550 ειναι για την "Απολυτη gaming εμπειρια" ετοιμου συστηματος τουβλοΧ και των αδελφιων του. (τα 4 πρωτα συστηματα στο λινκ.. κατατασονται κατηγορια gaming...)

Θα πουληθουν χιλιαδες απο δαυτες. :)

• Like 1
Δημοσ.

@mjaros Σε καμια περιπτωση,η παλιοτερη 750 ti την ριχνει κατα 15-20% και μπορεις να ττην βρεις εδω μεταχειρισμενη στα 60-70€ η ακομα καλυτερα παρε μια 460/1050 με ενα 20αρικο παραπανω :)

Δημοσ.

Τι παραπάνω θα δίνει από τις ενσωματωμένες των cpu;

Την αίσθηση οτι κρατάς μια κάρτα γραφικών στο χέρι σου.

• Like 2
Δημοσ.

Περιμένω βίντεο από ltt και θέλω τον Linus να λέει: a stupid product, no one should buy it.

για να την βγάζει κάποιος θα την αγοράσει,δεν είναι ηλίθιοι οι άνθρωποι να βγάζουν πράγματα στον βρόντο.

όσο για το ποιος θα τις αγοράσει θες να σου πώ ? 

pc με xeon που δεν έχουν Igpu και ο άλλος το έχει για render farm,server που δεν έχει igpu και θες να κάνεις τα βασικά σαν σέρβερ και όχι παιχνίδια-άλλες δουλειές.

αν θες να τρέξεις κάτι παραπάνω σε προγράμματα με απαίτηση στην gpu αλλά όχι τόσο βαριά ώστε να πάρεις καλή gpu.

σε internet καφέ πακιστανών στην ομόνοια (δεν κάνω πλάκα :P  ) .

σε χίλιες δυο χρήσεις που δεν φαντάζεστε,για να υπάρχει αυτή η κατηγορία σίγουρα καλύπτει τις ανάγκες κάποιων αλλιώς δεν θα υπήρχαν απλά τα πράγματα.

εδώ υπάρχει η κυβέρνηση μας που είναι πιο άχρηστη απο αυτό και την πληρώνουμε κιόλας αυτό σας πείραξε :D

• Like 3
Δημοσ.

Εμενα με ενδιαφέρει πολυ αυτη η καρτα. Το 2ο PC μου ειναι ενα HP 6300 Pro SFF και χρησιμοποιειται για streaming.

Η 1050 (ti) αποδεδειγμενα σε πολλα φορα εχει θεμα με θερμοκρασια σε αυτο το κουτι. Η 750ti σε low profile ειναι δυσευρετη πλεον και αρκετα ακριβοτερη ακομα και εξω απο 60 που εγραψε μελος.

Και η απλη 750 ειναι ιδιων δυνατοτητων και λιγο χειροτερη απο αυτη. Με υποστηριξη που τελειωνει σιγα σιγα.

Οποτε μια χαρα την βρισκω για low gaming και χρηση shadowplay (nvenc) για streaming.

Δημοσ.

Υπαρχει και 1050ti σε low profile εκδοση, δεν στεκει αυτο που λετε

Να ρωτήσω κάτι off topic. 

Επειδή έχω το HP Proliant microserver G7 και χωράει μόνο low profile και single slot, γνωρίζεις εάν υπάρχει σε single slot? 

΄Η είναι δύσκολο να υπάρξει έκδοση σε low profile και single slot ? 

Με ενδιαφέρει για 4Κ ταινείες και 4κ video από κάμερα και όχι gaming. 

Αυτή του θέματος αρκεί για 4Κ?

Ευχαριστώ. 

Δημοσ.

Επειδή έχω το HP Proliant microserver G7 και χωράει μόνο low profile και single slot, γνωρίζεις εάν υπάρχει σε single slot? 

Ευχαριστώ. 

Απλα προφανως δεν υπαρχει αγορα για τετοια καρτα.

Εχω δει μια 1050 σε τετοια φαση https://smallformfactor.net/news/single-slot-xfx-rx550-asl-gtx-1050-ti-previewed

https://videocardz.net/asl-geforce-gtx-1050-ti-4gb-battle-flag/

για dxva 4K και η 750 αρκει, εαν θες madvr απλα το ξεχνας, θες απο 1070 και πανω.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ. 

αρκεί η HD5850 του 2009 σου φτάνει αυτό για απόδειξη ότι αρκεί μια χαρά  :P 

Δημοσ.

Απλα προφανως δεν υπαρχει αγορα για τετοια καρτα.

Εχω δει μια 1050 σε τετοια φαση https://smallformfactor.net/news/single-slot-xfx-rx550-asl-gtx-1050-ti-previewed

https://videocardz.net/asl-geforce-gtx-1050-ti-4gb-battle-flag/

για dxva 4K και η 750 αρκει, εαν θες madvr απλα το ξεχνας, θες απο 1070 και πανω.

Παίζει με MP classic και madvr, οπότε χλωμά τα πράγματα προς το παρόν. 

Δημοσ.

αρκεί η HD5850 του 2009 σου φτάνει αυτό για απόδειξη ότι αρκεί μια χαρά   :P

Πάντως η GeForce GT 720 δεν μπορεί να παιξει 4Κ. 
Ούτε ο ενσωματωμένος intel 4000 σε άλλο pc. Σε 1080p πετάνε. 

Όλες αυτές μαζί με την HD5850 μαζί, δεν έχουν ούτε HDMI 2.0 με ότι συνεπάγεται αυτό, τουλάχιστον στη θεωρία.
Εκτός εάν έχεις δοκιμάσει προσωπικά την HD5850 σε 4κ και το σέβομαι, αλλά δυσκολεύομαι να το πιστέψω.  :P
Δημοσ.

intel 4000 -->i5 2400   3.10GHZ

Hp proliant --> AMD Turion II 

μην το ψάχνεις δεν παίζουν 4κ video 

• Like 1
Δημοσ.

Για όσους έχουν επεξεργαστή με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών που δεν υποστηρίζει hardware acceleration σε hevc αρχεία μια χαρά δουλειά θα κάνει ακόμη και για 4κ

Δημοσ.

Παιδία sorry άσχετο αλλά κάπου πρέπει να το γράψω.

Ξέρει κανείς γιατί δεν υπάρχει ακόμα επίσημο android insomnia app;; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...