Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• News Editors
Δημοσ.

Το κορυφαίο της smartphone gia to 2017 είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει η Ulefone στην αγορά το οποίο δεν είναι άλλο από το Gemini Pro.

Με ανακοίνωσή της η Ulefone αναφέρει ότι η περίοδος των προπαραγγελιών θα ξεκινήσει από τις 31 Μαίου ενώ οι πρώτες παραγγελίες θα ξεκινήσουν να φτάνουν στα χέρια των πρώτων από τις 5 Ιουνίου. Σύμφωνα με την κινεζική εταιρεία, το Gemini Pro είναι ένα smartphone «πιο άξιο» από το iPhone 7 Plus ενώ είναι σαφές και με βάση το βίντεο που έχει δημοσιεύσει η εταιρεία, ότι τουλάχιστον εξωτερικά του μοιάζει αρκετά με τις χαρακτηριστικές καμπύλες και το σχεδιασμό της διπλής κάμερας στο πίσω μέρος.

Έρχεται με το Helio X27 chipset το οποίο ενσωματώνει δεκαπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 2,66GHz ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει η παρουσία διπλής κάμερας, τεχνολογίας Sony (IMX258) με ανάλυση 13MP. Άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν έχουν γίνει γνωστά για την ώρα όμως η Ulefone αναφέρει ότι η μεταλλική κατασκευή της συσκευής είναι από τις καλύτερες που συναντάμε σε smartphone, ενώ κάτω ακριβώς από την οθόνη διακρίνεται και ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων αλλά και η USB-Type C θύρα.

https://www.youtube.com/watch?v=jawTt00VLZM

Όσοι ενδιαφέρονται για τη συσκευή μπορούν να επισκεφθούν την επίσημη ιστοσελίδα της Ulefone όπου μπορούν να συμμετάσχουν σε μια μεγάλη κλήρωση με έπαθλο ένα Gemini Pro ενώ τις επόμενες 2 εβδομάδες θα υπάρχουν διάφορες προωθητικές ενέργειες με δυνατότητα να αποκτήσετε το Gemini Pro είτε δωρεάν είτε με σημαντική έκπτωση.

post-1-0-40667100-1495272849_thumb.jpg

• Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν θα επερνα ποτέ iphone αλλα ο τίτλος ειναι αστείος. Πιο αξιο από κανενα Xiaomi ισως

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

οταν βλεπω τετοιους τιτλους μυριζομαι λαδωμα!!

καλα, δεν τρεχει τιποτα... κάπως πρεπει να συντηρηθούν και οι servers. Δεν ειναι λάδωμα, νόμιμη εμπορική πράξη ειναι (κανονικά θα επρεπε δλδ, τωρα στην πράξη τι γίνεται...)

Δημοσ.

καλα, δεν τρεχει τιποτα... κάπως πρεπει να συντηρηθούν και οι servers. Δεν ειναι λάδωμα, νόμιμη εμπορική πράξη ειναι (κανονικά θα επρεπε δλδ, τωρα στην πράξη τι γίνεται...)

απλα τον τελευταιο καιρο εχει παραγινει το κακο.

Δημοσ.

Τα κινητά ULEFONE εξευτελίζουν τον ανταγωνισμό και γίνονται τα νο.1 κινητά σε πωλήσεις παγκοσμίως. :-D :-D :-D

Μετά το στραπάτσο της apple από τα εν λόγω κινητά αναμένεται συμφέρουσα πρόταση εξαγοράς της Apple από την Ulefone. :shock: :shock: :shock:

Οι μέτοχοι της Apple θα αποδεχθούν την πρόταση για να αποφύγουν την οριστική καταστροφή του παλαι ποτέ προτωπόρου κατασκευαστή κινητών. :-) :-) :-)

• Like 2
Δημοσ.

Τώρα αν πω ότι μοιάζει εγώ θα φταίω? Όχι πείτε μου.

Δε μοιάζει απλώς. Ειναι σχεδόν ίδιο. Αλλα δε πειράζει που μοιάζει. Βασικά μοιάζει δε μοιάζει αδιάφορο μας είναι.

Δημοσ.

Ο τίτλος είναι εντελώς αστείος. Ο κόσμος δεν παίρνει iPhone για την ομορφιά του. Άλλωστε άλλες εταιρείες έχουν πολλά μοντέλα με καλύτερα χαρακτηριστικά (οθόνη, μπαταρία, ήχο, κλπ).

Δυστυχώς το πανάκριβο iPhone είναι μονόδρομος λόγω του iOS και της συνδεσιμότητας που προσφέρει. Είναι φοβερή η άνεση της άμεσης επικοινωνίας των συσκευών μεταξύ τους.

Μικρό παράδειγμα:

Πάω σουπερμάρκετ με λίστα από ψώνια που έγραψα στο γραφείο στον iMac και πρόσθεσε η γυναίκα μου από το iPad της από το σπίτι. Αρχίζω να ψωνίζω και κάθε τι που σβήνω στο iPhone φαίνεται άμεσα στο iPhone της γυναίκας μου. Ξέρει δηλαδή αν τα πήρα και μπορεί άμεσα να προσθαφαιρέσει. Αυτά.

Δημοσ.

Πάω σουπερμάρκετ με λίστα από ψώνια που έγραψα στο γραφείο στον iMac και πρόσθεσε η γυναίκα μου από το iPad της από το σπίτι. Αρχίζω να ψωνίζω και κάθε τι που σβήνω στο iPhone φαίνεται άμεσα στο iPhone της γυναίκας μου. Ξέρει δηλαδή αν τα πήρα και μπορεί άμεσα να προσθαφαιρέσει. Αυτά.

Iphone feature : παντόφλα resistant :-D :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...