Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λιγο ασχετο αλλα μπορει καποιος να μπει καπου να δει τι μισθο παιρνει η πρεπει να το ζητησει απο το λογιστηριο της επιχειρισης;

Δημοσ.
16 minutes ago, LLLEFTERIS said:

Λιγο ασχετο αλλα μπορει καποιος να μπει καπου να δει τι μισθο παιρνει η πρεπει να το ζητησει απο το λογιστηριο της επιχειρισης;

Myergani.gov.gr

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 20/5/2017 στις 11:53 ΠΜ, Ελλεν είπε

Καλησπέρα παιδιά έχω μια απορία και θέλω να ακούσω γνώμες ή εμπειρίες από άλλους που έχουν δουλέψει σε εργοστάσια.

Ο δικός μου δουλεύει προσωρινά για να βοηθήσει σε εργοστάσιου ενός γνωστού μας το οποίο είναι οικογενειακό και παράγει τροφές για ζώα για αυτό και δεν έχουν πολλούς εργάτες. Στην παραγωγή δουλεύει ο δικός μου μόνος του βγάζει 6-10 τόνους την ημέρα μόνος του εξυπηρετεί τους πελάτες παράλληλα και δεν έχει στάνταρ ωράριο πάει στις 8 το πρωί και φεύγει και 5-6 το απόγευμα. Μόνο Κυριακές δεν δουλεύει και του δίνουν 120€.
Θεωρείται το ποσό ικανοποιητικό; Μας λέει ότι στα εργοστάσια παίρνουν το πολύ μέχρι 22-23€ την ημέρα οι εργάτες.
Προσωπικά μου φαίνεται πολύ μικρό το ποσό σε σχέση με τη δουλειά που κάνει. Δεν ξέρω βέβαια που κυμαίνονται οι μισθοί αλλά πιστεύω ότι ένα 40€ παραπάνω θα έπρεπε να το έπαιρνε.

Το καλυτερο ειναι να κανετε παντα αναγωγη στην πληρωμη ΑΝΑ ΩΡΑ. Ο δικος σου παιρνει 120 ευρω για 54 ωρες που σημαινει 2.22 ευρω την ωρα, το οποιο ειναι πολυ χαμηλο ακομα και για Ελλαδα, ακομα και για το 2017 που ανοιχτηκε το νημα. Ακομα και τα χρονια της βαθιας κρισης, δουλειες των 3 ευρω ανα ωρα υπηρχαν αφθονες, οπως υπαρχουν και τωρα, επομενως αν ακομα παιρνει αυτα τα λεφτα ο δικος σου, καλα θα κανει να τα βροντηξει κατω και να ψαξει κατι στα 3, 3,5 η και παραπανω ευρω ανα ωρα

Στις 20/5/2017 στις 10:07 ΜΜ, top904 είπε

Σε μια αποθηκη που πηγα για συνεντευξη ηθελε να μου δωσει μισθο 440 τον μηνα (καθαρα) οταν την ειπα οτι ο βασικος ειναι παραπανω  (27 χρονων ειμαι ) μου ειπε τοσο  θα περνεις και θα δουλευεις απο τις 8 εως 6 το λιγοτερο, δευτερα - σαββατο και κυριακες οταν ειναι ανοιχτα  τα μαγαζια.

Ενας μου ειπε τα σαββατα  οταν θα δουλευεις δεν θα πληρωνεσαι.

Δηλαδη 1,7 ευρω ανα ωρα! Τοσα δεν πληρωνονται ουτε στο Μπαγκλαντες

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, 4saken είπε

Εγω ειμαι μαλακας που δινω 1200 + ενσημα για οχταωρο 6 μερες?

Εσυ λογικα εχεις κατσει, εχεις δει η δουλειά που ζητας τι απαιτήσεις θέλει και πληρωνεις καλα για να μην εισαι καθε εξαμηνο στο ψαξε, συν οτι δινεις ενα καλο κινητρο για τους υπαλλήλους να έχουν καλη ψυχολογία να δουλέψουν και χτιζεις μια σχεση αμοιβαιου σεβασμού, εμπιστοσυνης.

Ειδικα αν είναι για δουλειές που συζηταμε εδω πχ για εργοστάσιο. Που σου λένε γινει λάστιχο να τα προλάβεις ολα αλλα τα λεφτά αυτά ειναι δεν μπορω παραπάνω.

• Like 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, 4saken είπε

Οχι, δεν εισαι μαλακας, γιατι θα θεωρεισαι παντα κουρφαια επιλογη απο τους υπαλληλους, θα σου ερχονται και θα μενουν παντα οι καλυτεροι, οι οποιοι θα δινουν τον καλυτερο εαυτο τους στη δουλεια, γιατι θα ξυπνανε χαρουμενοι που θα πανε να δουλεψουν για 7 ευρω την ωρα οταν ολοι οι γειτονες τους πηγαινουν για 3 ευρω

Και η ικανοποιηση τους, θα εχει θετικο αντικτυπο σε ολα τα μηκη και τα πλατη της επιχειρησης σου (παραγωγικοτητα, κλιμα, φημη, κλπ)

• Like 4
  • Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, 4saken said:

Τα ένσημα γιατί τα αναφέρεις χώρια? Δεν είναι υποχρεωτικά? 

1200 μικτά ή καθαρά? 

Επεξ/σία από NickTG
Δημοσ.
7 ώρες πριν, NickTG είπε

Τα ένσημα γιατί τα αναφέρεις χώρια? Δεν είναι υποχρεωτικά? 

1200 μικτά ή καθαρά? 

Ωραια 1200 καθαρα.

8 ώρες πριν, archer100 είπε

Οχι, δεν εισαι μαλακας, γιατι θα θεωρεισαι παντα κουρφαια επιλογη απο τους υπαλληλους, θα σου ερχονται και θα μενουν παντα οι καλυτεροι, οι οποιοι θα δινουν τον καλυτερο εαυτο τους στη δουλεια, γιατι θα ξυπνανε χαρουμενοι που θα πανε να δουλεψουν για 7 ευρω την ωρα οταν ολοι οι γειτονες τους πηγαινουν για 3 ευρω

Και η ικανοποιηση τους, θα εχει θετικο αντικτυπο σε ολα τα μηκη και τα πλατη της επιχειρησης σου (παραγωγικοτητα, κλιμα, φημη, κλπ)

Αυτο θελω να πιστευω και γω + οτι δεν θα θελα να πληρωνομουν εγω 2.5 και 3 ευρω την ωρα.

• Like 4
Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Τα τελευταία χρόνια τα εργοστάσια της Ιταλίας, λόγω των προβλημάτων που προκάλεσε ο κορωνοϊός, μείωσαν σημαντικά την παραγωγή τους και ο Παπαστράτος ανταποκρίθηκε με σημαντική αύξηση της δικής του παραγωγής. Ποιο είναι το πρόβλημα; Οι προσλήψεις!

Ο χαμηλότερος μισθός που προσφέρει το εργοστάσιο -ακόμη και για ανειδίκευτο εργάτη- είναι 1.200 ευρώ. Με πολλές επιπλέον παροχές (εστιατόριο, ιατρείο και άλλα). Παρ’ όλα αυτά, δεν υπάρχουν αιτήσεις!

Ο αριθμός των βιογραφικών είναι περιορισμένος, οι περισσότεροι υποψήφιοι δεν έχουν εμπειρία, αλλά ταυτόχρονα θέτουν και όρους (ωράριο, μεταφορά, επιμέλεια τέκνων) για την πρόσληψή τους!

https://www.silvercity.gr/index.php/ergasiaka-asfalistika/ergasiaka/36465-1-200#.YhNtZCBfPNM.twitter

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...